čtvrtek 23. května 2013

Hadek Hadek a zase Hadek

pěkný den přeji,

konečně tu máme pátek, álejujáááááá! Tento týden tedy jsem se na víkend extra těšila, ne snad, že bych měla něco zvláštního v plánu, prostě jen už mám té práce plné kecky a zuby současně :) Doufám, že jste na tom o něco lépe!
 
Nedávno jsem využila akci v eshopu Karla Hadka -7% z ceny objednávky a trochu jsem se rozšoupla ... ne tedy nijak extra, jsou mezi námi myslím i lepší "nakupovací pařmenky".
 


Dokonce jsem se nevědomky přichomítla k akci - prvních 10 zákazníků, kteří si objednají Lecison, jej budou mít zdarma. Tak to byla dvojnásobná radost - sleva a ještě balzám po opalování zdarma :)
 
Lecison je balzám po opalování, který využívá vlastností lecitinu, aloe vera, pantenolu, levandule, rozmarýnu, mátového oleje, vitamínu E a A. Jsem na jeho vlastnosti opravdu zvědavá a vkládám do něj docela dost nadějí!


Pleťových tonik není nikdy dost - levandulové pro uklidnění pleti i psychiky, jalovcové proti zvýšenému maštění pleti a otokům, rozmarýnovou pro zlepšení fyziologických funkcí unavené pokožky.



A pak tu máme velké balení krému Saltia BN, který je vhodný pro zklidnění pokožky při akutních potížích, při zčervenání, alergii nebo bodnutí hmyzem. V minulé objednávce jsem brala malé balení a byla jsem moc spokojená. Opravdu mi na výsev ekzému pomáhá, takže je fajn ho mít v zásobě.
 
Salterica - vonící po uzeném mase je taktéž vhodná na různé vyrážky a taky mi moc pomáhá. Mám tu zkušenost, že mi všechno pomáhá jen chvíli a pak musím vystřídat, takže raději ty krémy střídám třeba po týdnu, než bych se dočkala toho, že mi přestane úplně účinkovat tak, jak si představuji.
 
A nakonec tu máme lecitinový levandulový krém, o kterém jsem četla mnoho pěkného. Lecitin mám moc ráda, beru si lecitinovou masku vždy na dovolenou k moři a mám pocit, že mi vždy moc pomůže. Navíc miluju levanduli, takže spojení lecitinu a levandule jsem nemohla odolat.

 
 
Tak nějak bych shrnula svoji poslední objednávku a tímto slavnostně prohlašuji, že jistě nebude úplně poslední, protože všechno, co jsem zatím vyzkoušela, za to vyzkoušení opravdu stálo!
 
Pokud by vás Hadkovy preparáty lákaly, tak slevová akce trvá celý tento měsíc a tuším ještě první týden v červnu. Akce není na eshopu vidět, sleva je odečtena na faktuře, platí se  po dodání zásilky, což je dost neobvyklé :)
 
Ať vám pátek rychle uteče a užijete si krásný nejlépe odpočinkový víkend.
 
Meduňka

11 komentářů:

  1. O té jalovcové pleťové vodě možná začnu uvažovat. A chystám se pořídit si od něj i nějaký opalovací krém na léto :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem zvědavá na ta tonika! Usoudila jsem, že je asi potřebuju zařadit do své péče, a dle tvého typu pleti se můžu řídit, tak si ráda přečtu tvůj názor na ně :)
    A gratuluju k dárečku, takový potěší:)
    Verunka

    OdpovědětVymazat
  3. Jůůůů, tomu říkám nakřečkované zásoby! :-) Jinak měla jsem ten lecitinový krém neutral a voněl nááádherně. Jako vanilka nebo něco.
    No nic, jdu si zalézt do koutku a tiše závidět Hádka :o) Bebe

    OdpovědětVymazat
  4. Ja jsem asi jedina, komu Hadek nesedi. Vyzkousela jsem cca 6 veci a proste mi ta jeho kosmetika smrdi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D no, na den bych si to na obličej taky nedala :) jako ty krémy, ta tonika voní a jsou příjemná :)

      Vymazat
  5. Kruci, uz bych taky mela neco od Hadka objednat :D.

    OdpovědětVymazat
  6. Se střídáním jsem na tom stejně, jen intervaly se liší - většinou mi měsíc něco strašně sedí, raduju se a pak musím měnit. A Hádek je teď nějaký populární, za chvíli to bude mainstream:) (objednávala jsem zase před měsícem... ) Veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem objednávala asi před 3 měsíci a teď znovu. Já dřív používala Atok, protože tu vedle mé práce měli prodejnu a pak ji zrušili, tak jsem zkusila Hadka.

      Vymazat
  7. Jé, saltericu jsem si v tom malém balení objednala taky a výborně mi zabírá na drobné pupínky, hlavně v linii vlasů a na spáncích a ještě jednu společnou má moje obednávka s tvojí a to ten lecitinový levandulový krém:)

    OdpovědětVymazat
  8. Krém vonící po uzeném mase?! :D Tak to bych na pleti asi nesnesla. :-)

    OdpovědětVymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty