středa 25. července 2012

barevné líčení

Zdravím všechny milovníky bylinek a meduňky obzvlášť!

Dneska jedno barevné líčení, které je úplně moje prvotina! Na podobné líčení dělala kdysi video tutoriál Petra z lovely hair a tak jsem ho chtěla vyzkoušet. Musím se přiznat, že jsem byla líná si ho pustit znovu, takže jsem ji to možná úplně zprasila :) Tímto se jí omlouvám!

Do tohoto líčení jsem se pustila, abych konečně pořádně otestovala Manly paletku 120ti očních stínů, kterou jsem do teď spíš jen okukovala a sem tam použila nějakou šedou či hnědou barvičku...

Zatím vám ukážu jen toto jedno líčení a řádnou recenzi palety udělám až tak za týden, mezitím prubnu ještě více barev! (Ne snad, že bych jich neměla vyzkoušených víc, ale zatím to byly spíš ty neutrálnější odstíny)
Tož dost zbytečného plkání, jdeme na to:




 A výsledek:






Snažila jsem se to vyfotit co nejlépe, snad se vám to bude líbit. Do práce bych si takto nalíčená nevyšla, protože mám ten "šlapkovský" komplex (vysvětleno v předchozím postu), ale jinak jsem byla vcelku spokojená. Asi by to sneslo ještě nějakou linku ,ale mně se to líbila i takto :)

pěkný zbytek dne a těšte se na recenzi paletky :) Meduňka

7 komentářů:

  1. Juhůůůů, skvělé!!! Asi bych s tím do práce taky nedošla, ale do dnešního deštivého dne mi to úplně zvedlo náladu :-)! Těším se na další barevné kombinace!

    OdpovědětVymazat
  2. vyzera to ze velmi dobre drzia tie tiene :) to je bez bazy?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je to s bází a byl to porod to tam nanést tak, aby ty odstíny fakt byly vidět... počkej si na recenzi :)

      Vymazat
  3. Moc krásné... takové letní :)

    OdpovědětVymazat
  4. To je krása, tiež by som si mala také tiene zaobstarať. :D

    OdpovědětVymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty