pondělí 20. srpna 2012

jemné třpytkaté lakování

pěkné pondělní dopoledne,
včera v podvečer jsem si chtěla vyzkoušet lakování, které bych si ráda udělala na dovolenou. Mám ráda decentní barvy a třpytky, což se zdá, že možná nejde až tak moc dohromady,ale opak je pravdou. Většinou nosím jen jemnou růžovou nebo jen průhledný hardner. Dnes jsem se rozhodla jemnou růžovou oživit třpytkami, nikoli však na celé ploše nehtu, ale jen na jeho špičce, vrchní 1/3tině. Myslím, že to vypadá docela pěkně. Ve čtvrtek bych si toto lakování ráda obnovila ve verzi shellaku, aby nehty byly krásně upravené po celou dobu dovolené.









Vím, že to není nic světoborného, ale já jsem opravdu s výsledkem spokojená a líbí se mi. A jak jste na tom s lakováním vy? Máte rádi spíš přirozenost nebo divočinu???? :)

pěkný horký den přeje Meduňka.

8 komentářů:

  1. Náhodou je to hezké, decentní. Já si povětšinou vystačím s P-Shinem a bezbarvým lakem. Ale poslední dobou mě chytla nějaká barevná nálada, takže teď mám nehty nalakované broskvovou barvou a prsteníček na každé ruce barvou černou :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evelin, ty jsi dračice :)

      Vymazat
    2. Vrrrrrrrrrrr :-) (nevím přesně, jaký zvuk vydává drak) :-)

      Vymazat
  2. Veľmi sa mi páči takéto jemné, decentné, neutrálne lakovanie. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Závidím ti nehty:) Já je mám nic moc, takže je vždycky potřebuju něčím zakrýt. Na dovolenou jsem zvolila lak se třpytkami a šupinkami, tak jsem zvědavá jak dlouho vydrží.

    OdpovědětVymazat
  4. Máš skvělé nehty. Já je nemůžu mít takhle "naprůhledno", protože je mam zažloutlé :( Sluší ti to:)

    OdpovědětVymazat
  5. děkuji vám za milé komentáře, jsem ráda, že se vám tento styl zamlouvá.

    OdpovědětVymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty