pondělí 13. srpna 2012

zamilovala jsem si ...

dneska bych vám ráda ukázala 2 výrobky, které jsem si opravdu zamilovala a to pro jejich nesporné účinky a výkonnost.


Prvním produktem je REXONA ultra dry. Jedná se o miniaturu nové rexony, kterou jsem si koupila původně do tašky na cvičení a pak jsem ji přibalila i na cestu do Belgie. Prvně vám zkopíruji pár informací, které se můžete o této rexoně dočíst na internetu, pak připojím své dojmy, nicméně již dle názvu postu a grafického doprovodu vás asi napadlo, že ji hanit nebudu :)


Rexona Linen Dry je svěží, voňavá a ultra suchá. Označení Ultra Dry na jejím obalu ji posouvá do první řady antiperspirantů, které Vás i při celodenním pohybu nezradí a udrží Vaše podpaží suché.
Antiperspirant Rexona Linen Dry poskytuje dokonalou ultra suchou ochranu proti pocení po celých 48 hodin. Obvykle začínají antiperspiranty působit až v reakci na pocení, zato revoluční technologie MOTIONSENSETM, s kterou Rexona přichází, je o krok před samotným pocením. MOTIONSENSETM obsahují mikrokapsle, které se usadí na povrchu podpaží a pozvolně uvolňují vůni. Při každém pohybu se prolomí mikrokapsličky, které vypustí vůni a Vy se tak budete cítit svěží a chráněná po celý den.

Tato rexona je jeden z nej antiperspirantů, který jsem vyzkoušela. Rexona udržela moje podpaží opravdu celý den v suchu a bez zápachu, dokonce bych řekla, že celý den voněla. Jeho parfemace je mi opravdu moc příjemná, což mohu deklarovat tím, že jsem kolegyni chválila, jak krásně voní a ona mi opáčila, že použila jen rexonu ultra dry, kterou si vzala na cestu :) Ta cestovní balení jsou opravdu zázračná, že :)

Druhý produkt jsem ukazovala teprve nedávno jako nově zakoupený. Jedná se o gel určený na likvidaci pupínků a nečistot pleti. Tento gel se aplikuje lokálně na pupínky, které potřebujete vymazat z povrchu zemského a opravdu funguje! Přibalila jsem ho do kosmetické taštičky a vyrazila na cestu. Právě se mi totiž vyrojilo neobvyklé množství beďarů na čelisti a kolem linie vlasů, které jsem fakticky potřebovala vyřídit a dát jim KO! (Nechtěla jsem v Evropě dělat ostudu.) A s čistým svědomím mohu říci, že je to opravdu skvělý přípravek. Nanášela jsem na noc, protože pod makeupem dělal gel neplechotu (na což jsem byla upozorněna od Rendy a tímto jí děkuji). Do rána se pupínky opravdu hoooodně moc a rychle zmenšovaly. Na ty nejhorší jsem ťupla gel i přes makeup, kde to vyloženě parádu nenadělalo, ale fungovalo! Musím upozornit na to, že gel po nanesení docela na pleti pálí, což jsem nečekala, protože už jsem si na obličej dávala kde co, jsem zvyklá na kde jakou kyselinu v kde jaké koncentraci a obvykle mě nepálí už nic. To pálení však po chvíli přejde a nemělo by nikoho odradit. Tento gel jednoznačně doporučuji!

přeji všem pěkný zbytek dne, Meduňka

20 komentářů:

  1. Souhlas! Tuhle Rexonu jsem dostala od Rexona hostesek na ulici a hned si jí musela běžet koupit, je fakt bezvadná. A ten gel mě teda hodně zaujal, musím se po něm podívat;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tyjo ty mi dneska čteš myšlenky:) Zrovna jsem se dneska koukala na internet, kolik ten Clinique stojí:) Strašně se mi totiž zhoršila za poslední 2 týdny pleť, tak hledám něco, co pomůže... Myslíš, že tohle ten pupínek zlikviduje už v začátku, když už to má člověk třeba červený a bolestivý? A nemáš tip, kde tuhle věcičku koupit? Díky:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem dávala na všechna stádia pupínků a pomáhalo to na vše, aspoň na mém xichtě. Když se podíváš na články cca před 14ti dny, tak je tam odkaz na obchod a ukazuji tam i další výrobek ze "série" na mastnou pleť.

      Vymazat
    2. Mockrát děkuju, teď jsem se na ten eshop koukala a za takovou cenu jsem ho dopoledne vůbec nenašla, takže díky:) Asi ho objednám, protože jsem takové problémy nikdy s pletí neměla a docela mě to vyděsilo...

      Vymazat
  3. Tu Rexonu nejspis vyzkousim, protoze jediny antiperspirant, ktery mi funguje je Right Guard woman, ktery jsem u nas v normalni drogerii prozatim nenasla :(

    OdpovědětVymazat
  4. Ten lokální gel od Clinique miluju! Nic mi ještě pupínky tak rychle nezahojilo! A to, že pálí, je vlastně pro mě plus :) Rexonu mám v mini verzi a musím říct, že se mi také zalíbila a až tu malou dodělám, půjdu si pro velkou :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem si vzpomněla při jeho první použití na jakýsi gel od clean and clear, který jsem si koupila někdy před 10ti lety a fungoval podobně, bbyla jsem tehdy jeho účinností až překvapená, ani nevím, jestli se dá ještě koupit.

      Vymazat
  5. Hmm,hm, ten gel dd Clinique mě zaujal..achjo, zase budu utrácet!:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. škoda mluvit s tím utrácením....dneska jsem si pořídila kabelku a nějaký hadříky, ty často nekupuju, nemívám na to náladu :)

      Vymazat
  6. Vážně je dobrý ten antiperspirant? Já přiznávám, že jsem ten top ještě nenašla, žádný u mě zatím nesplnil to, co sliboval :-( A na gel od Clinique se asi taky budu muset podívat :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No úplně upřímně, u mě to taky není na celý den, ale v těch vedrech co byly, mi zatím fungoval ze všech drogérkových nejlépe (a to si troufnu tvrdit, že už jsem vyzkoušela určitě 90% antiperspirantového sortimentu:-D).

      Vymazat
  7. No, me Clinique trochu zklamal, cekala jsem od nej vic. To mi mnohem vic zabira Boo Boo Zap od Benefitu. Ale zatim jeste ten Clinique mam a dam mu sanci. Ale na vetvi z nej nejsem...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vidis a ja jsem nadsena, 100 lidi, 100 chuti a asi na kazdeho zabira neco jineho....benefit jsem zatim nezkousela, tak nemohu porovnat

      Vymazat
  8. Rexona, a to jakákoliv (kromě růžové) je moje favoritka mezi antiperspiranty už dlouho :-)

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat
  9. Na Rexonu jsem už dostala tip od mé čtenářky. Budu muset vyzkoušet. Teď jsem zkoušela Niveu a dopadlo to katastroficky. Na mém blogu nalezneš recenzi.

    http://mojekosmetika.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Od Clinique jsem měla třífázovou péči a fungovala taky skvěle! :)

    http://therealbluefairy.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Můžu se zeptat, kde jsi sehnala ten Clinique gel? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://www.jedenklik.cz/kosmetika/ mají tam velice dobré ceny

      Vymazat
    2. Děkuji za tip :) Koukala jsem, že tam mají v akci i mou oblíbenou vůni, takže spojím příjemné s užitečným :)

      Vymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty