úterý 14. května 2013

úterní radosti

pěkný den všem!

tak jsem si zase udělala radost. Právě jsem si vyklidila koupelnu a přilehlé prostory od nevyužité kosmetiky, která putovala k "potřebnějším", takže máme zase dostatek prostoru pro novou kosmetickou výbavu. Ano, vím, že kosmetika není všechno, ale  co mám robit, když mi holt dělá takovou radost???....

A právě proto, aby toho prostoru v té koupelně nebylo tolik, tak mi hodný "pan RubyRuby" poslal zásobičku nové kosmetiky. Balíček z Koreje přišel za pouhý týden od  zaplacení - tedy platila jsem v neděli a v pondělí už jsem měla zásilku ne doma, ale na poště, protože babička se "flákala" na dvorku a propásla pošťáka :) Ale dneska už je všechno pěkně pod střechou. Doma je holt doma, to je marné! I těm tubičkám a krabičkám je v láskyplném domově lépe než na studené poště!
 
A protože nejen kosmetikou živ je člověk, koupila jsem taky meloun :) Jeden pan Vietnamec nedaleko mého domu otevřel novou prodejnu zeleniny a ovoce, tak jsem mu chtěla pomoct rozjet kšeft :D
 

Pěkně všechno pohromadě - no není to opravdová jarní nádhera???
 


Nový BB krém od The Face Shop má krásně světlou barvičku, jsem zvědavá jaká bude kryvost. Je to výrobek vhodný na mastnou pleť, tak jsem celá žádostivá ho zítra vyzkoušet.


 

 Čistící krém od Etude House je zosobněná radost a štěstí - no ni? Navíc s kolagen, musíte uznat, že jsem ho tam fakt nemohla nechat!


A opět Etude House a opět v hlavní roli kolagen. S kosmetikou Etude House jsem zatím neměla co dočinění, takže jsem opravdu hodně natěšená a zajímá mě, jak se osvědčí.


 A protože mě dnes navštívila i jedná moc příjemná paní pošťačka, mám doma v teplíčku i tohoto Clinique fešáka. Barevně mi sedí naprosto skvěle a vypadá to, že bude hodně lehoučký.



 
Tož tak to je z dnešních novinek vše, ale nezoufejte, čekám v nejbližších dnech další 2 balíčky, takže bude nad čím ochat a achat :) A dá-li bůh a přejde mě teplota a bolesti hlavy, tak se třeba dočkáte i plnohodnotného článku!
No, necháme se překvapit.
 
Mějte se krásně! Meduňka
 
 

12 komentářů:

  1. na ten BB cream jsem zvědavá.. :)
    jinak bych ti chtěla představit svůj nový blog, který jsem musela založit kvůli problémům s blogger.cz.. byla bych ráda, kdybys mě podpořila a začala znovu sledovat :).

    Život malé Marti

    OdpovědětVymazat
  2. Jupiiiik,konečně další článek,už jsem měla pomalu abstak :-) Krásné radosti sis udělala!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Hezké novinky, jen co je pravda... :) Meloun bych si taky dala... :)

    OdpovědětVymazat
  4. Haha, já od stejného prodejce očekávám také balíček :) Už by měl snad každým dnem dorazit, tak se ho nemůžu dočkat :) těším se na recenze :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jéé, tak doufám, že pak balíček vyfotíš a ukážeš aspoň na FB, já se vždy děsně ráda kochám!

      Vymazat
  5. Ten BB cream od The Face Shop mám moc ráda, čistič od EH mi naopak vůbec nevyhovuje... jsem zvědavá na tvé názory :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Jůů, doufám, že budou recenze. Asijská kosmetika mi přijde jako ta nej. A ten make-up od Clinique mě taky hodně zajímá ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Já jsem taky vyklidila kosmetiku v koupelně pro potřebnější a už koukám čím bych ten prostor zaplnila :) - prostě kosmetika je pro radost, tak proč ne. Hodně mě zajímá ten Tvůj kolagenový set, tak snad bude jednou recenzička. Užij si krásné dny a ať Tě hlava už nezlobí...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuji!
      doufám, že se ke kolagenovému setu dostanu, ještě mám v zásobě benefití set a dneska přišel Hádek....

      Vymazat
  8. Tenhle Clinique make-up mám moc ráda :) Jediná věc z řady anti-blemish, která mi vyhovuje :D (i když maska je celkem taky OK). Takovéhle krásné balíčky mám moc ráda. Sama teď na jeden čekám, ale už přes měsíc a jesem ted trochu vynervopvaná z toho, jestli se zásilka náhodu neztratila :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. měsíc, to už je dost dlouhá doba! Tak ať ti to dobře dopadne.
      Dnes jsem měla makeup poprvé na sobě a docela fajn, ale na rozdíl od mých BB zalézá do pórů, což tedy mě dost znervózňovalo, nedokážu říct na jakou vzdálenost je to asi viditelné...

      Vymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty