čtvrtek 16. května 2013

miniláček Dermacol č.28

pěkný den všem,

dnes bych vám ráda ukázala takový miniláček na nehty, který jsem dostala v Lucifridoboxu a pustila jsem se do lakování až teď. Přiznám se, že si barevně moc nehty nelakuju, protože se mi to na sobě nelíbí, nebo teda líbí, ale třeba jeden den a pak už si připadám výstředně a nepatřičně. Vyrůstala jsem v rodině, kde mi bylo od mládí vštipováno, že modrou řasenku nosí šlapky a barevné punčocháče nosí šlapky a nehty si lakují šlapky.... Přitom, když si vyjedete u nás kousek za město, tak jich tam potkáte mraky a přijdete na to, že nenosí barevné punčocháče, ale vytahané teplákové soupravy a jsou to postarší obtloustlé ženy.... tedy slečny v klubech asi ne, ale tam já obvykle cestu nemám, tak těžko soudit. Toť malý exkurz do pozadí mého vztahu k lakům na nehty.
 
Lak má tmavě fialovou studenou barvu a ne nehtech je nanesen ve 2 vrstvách bez nadlaku - nehty jsou na fotkách 3.den po lakování. Jak vidíte, tak výdrž je pěkná, myla jsem s nimi nádobí, koupala jsem je, pracovala jsem v rukavicích na zahradě.
 
 




 
 
Na závěr bych ráda řekla, že tento lak mě za 3 dny neomrzel, jen mám problém k němu ladit oblečení. Nevím, jak to máte vy, ale já bych nesnesla mít fialové nehty např. k modrému tričku, takže jsem musela najít nějaký fialový hadříky, což je v mém šatníku dost problém a dnes jsem šla do bílé v kombinaci s fuchsiovou, to jsem ještě snesla, zítra musím jít do šedé a pak musím odlakovat, protože bych neměla moc co na sebe :)

Přeji všem krásný den a těšte se se mnou na víkend :)

Meduňka

25 komentářů:

  1. Já miluju tvar tvých nehtů a obecně nehtová lůžka, asi mám úchylku na tvoje ruce :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné nehty,krásný lak...No jak jinak:-D Barvička je moje oblíbená,miluju ji i jako stíny a vůbec mi nepříjde výstřední...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo, je to pěkná barva :) výstřední mi na sobě samé připadá kde co :)

      Vymazat
  3. Nádherné nehty, navíc s touhle barvou to působí tak... jak to říct... napadá mě jen "glamour"... :)
    Asi po tomhle laku někde porozhlédnu, protože mě velmi zaujal.
    A modré tričko si klidně k fialovému laku vezmu, asi jsem v tomto příliš benevolentní... :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no, já jsem si všimla toho, že je to asi normální, ty barvy neladit k sobě.... zvlášť slečna/paní, co uvádí na streemu ten pořad Fasáda,ta to ovládá dokonale.... ale já mám na toto úchylku. Já musím mít i naušnice v tónu, já bych to psychicky jinak nevydržela :D

      Vymazat
  4. krásná barvička a máš pěkné nehty, skvělý tvar a vypadají tak zdravě.. ááách :)
    Život malé Marti

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je, tak to děkuji, ale zdání klame, hrozně se mi dvojí!!! až jsem z toho zoufalá

      Vymazat
  5. kráásny lačik na pekných nechtoch

    OdpovědětVymazat
  6. Tyjo já mám taky tenhle Demacol lak, jen v jiné barvě a jsem z něj strašně vytočená, po 2 h se mi zače olupovat! Nevim jestli mám špatnej kus nebo co..Koukám, že máš s rodiči veselé zážitky :D, to mě mamka naopak dekorativku kupovala a učila se s ní malovat už na základce, řekla mi, že mi to nemuže zakazovat, když chci, tak mě to aspoň naučí :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je, tak to se máš, ale moje mamka dekorativku téměř neměla natož, aby ji používala :)

      Vymazat
  7. veľmi krásny lak :) Ja si nechty lakujem takmer každý druhy-tretí deň a chvalabohu rodičia s tým problem nemajú..iba im vadí, keď od toho smrdí celý dom :D

    OdpovědětVymazat
  8. Máš pěkný tvar nehtů a lak se mi moc líbí i ta výdrž, od Dermacolu ještě lak nemám, toš se asi nechám zlákat :)...Já s barvami vůbec žádný problém nemám, nevyžaduji, aby ladilo přesně s oblečením, byť teda nepoužívám laky jako modrý, zelený atd - tam by mě to nutilo...a s těma šlapkama, to chápu, takhle nás hold vychovávali v tom minulém století :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jééé, tak to jsem ráda, že nejsem sama, koho vychovávali rodiče tímto způsobem:)

      Vymazat
  9. Já mít tvar nehtů jako ty, tak barevně lakuju pořád. :-) Laky a oblečení k sobě neladím, to by byla moc velká šeď a nuda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nojo, když já jsem taková moc konzervativní žena!

      Vymazat
    2. Jj taky jsem to tak driv mela. Ale po dvou letech neustaleho lakovani to prislo nejak postupne samo. Nejdriv postupne zvyraznovani barev a nakonec kdyz mi dosela barevna "kapacita" satniku a nakupilo se mi doma vic barevnych laku tak to nejak prislo samo ze uz to tak nehrotim :-) Jak sem driv mela jako nutnst sladeny lak s trickem tak ted se mi pro zmenu spis libi kdyz lak s trickem neladi ale barevne sedi s napisem nebo obrazkem na tricku. Genialni, alespon pro me :-) Ale i tak mam stale potrebu strcit do skrine nejprve ruku a hledat tricko co se s lakem tak uplne netluce :-)

      Vymazat
    3. já nosím jednobarevná trička, košile atd. ,takže nemohu ladit k nápisům :)

      Vymazat
  10. Moc ti slusi :). A presne! Takovy tvar nehtu bych chtela, ale vzdy to blbe opiluju :(. :DDDD

    OdpovědětVymazat
  11. Líbí se mi, jak jsme si (a možná většina ženských) podobné. Taky nesnesu, aby mi nehty neladily s oblečením, takže je to docela problém. Nedávno jsem třeva vyhrála lak na nehty - fialový!!! Takže pro mě (navíc blondýnka) trošku nepoužitelný, v šatníku nemám jedinou fialovou věc. Tento tvůj lak se mi moc líbí. Co se výdrže týče, jsem docela spokojená s laky od Rimmelu. A teď je pro mě naprostou jedničkou Gabriella Salvete odstín 04 Mistero Grey.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já myslím, že hodně ženských si umí udělat každý nehet jiný, naposled jsem viděla slečnu, co střídala modrou a žlutou, no to bych nevylezla z domu!

      Vymazat
  12. ten lak neni spatny, ja mam ale radsi barvy vic zarivy jako cervenou a ruzovou, tenhle bych nosila treba az na podzim
    mimochodem zvu te ke mne na blog na giveaway:)
    http://sienastyle.blogspot.it

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. máš pravdu, taky mi evokuje podzim, ale musela jsem ho vyzkoušet :)

      Vymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty