pátek 3. srpna 2012

Nobilis - chére

tímto článkem se uzavírá série Nobilis výrobků, které jsem vám chtěla představit. Možná, když to dobře půjde a budu fakt pilná a budu chodit do práce a vydělávat penízky, tak se časem objeví recenze další :)

Levandulový krém Chére je moje srdcová záležitost, to mi věřte, používám ho už asi 6 let +- a zatím jsem byla vždy spokojená.
Nejprve vám předám informace od výrobce a pak přidám pár svých postřehů. Omlouvám se za foto z webu, ale mám teď jen vzoreček a není moc vzhledný, zato je moc praktický na cesty :)

zdroj: www. nobilis.cz


Popis:
Levandulový krém je vhodný pro všechny druhy pletí, zejména pro pleť citlivou a problematickou. Má regenerační a zklidňující účinky, podporuje tvorbu nových kožních buněk, je vhodný k ošetření pokožky po opalování. Levandulový éterický olej zvyšuje vitalitu pleti a působí uklidňujícím účinkem na psychiku.

Použití:
Nanášejte běžným způsobem při denním ošetření pleti.

Složení:Aqua, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Steareth-2, Glycerin, Isopropyl Myristate, Steareth-21, Cetyl Alcohol, Cera Alba, Glycine Soja Oil, Aloe Barbadensis Extract, Lecithin, Panthenol, Retinyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Směs éterických olejů, PEG-8, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Citric Acid, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Ethylhexylglycerin, Polyaminopropyl Biguadine, Geraniol*, Limonene*, Linalool*. * - z přírodních éterických olejů 

 Jak jsem řekla už v úvodu, já mám tento krém moc moc ráda. Tento krém jsem si kdysi koupila po přečtení článku někde na netu, kde Zdenka Žádníková mluvila o tom, že má kosmetiku od firmy Nobilis Tilia moc ráda.... i jala jsem se kosmetiku vyhledat, prozkoumat a hned jsem si objednala a  protože miluju vůni levandule, byl tento krém jasná volba.
Krém voní jak jinak než božsky, takže je zážitek už samotná aplikace, krém se velice dobře roztírá, na pleti hned pěkně "taje" a vsakuje se. Rozhodně je třeba s aplikací makeupu čekat déle než jsem byla dříve zvyklá, což může někomu vadit, zvlášť pokud ráno chvátá.... je třeba počkat, aby se krém opravdu dobře vstřebal do pleti a nedělal pak pod makeupem paseku. Po aplikaci je kůže krásně jemná a voňavá. Každé mazání je pro mě zážitek! :)
Musím říct, že jsem tento krém začala používat v okamžiku, kdy jsem trpěla docela dost periorální dermatitidou a mazala jsem asi rok kortikoidy, abych mohla mezi lidi, což mi hrozně vadilo, nechtěla jsem ty masti na sebe mazat, ale zároveň jsem chtěla být pěkná, což pro mě bylo hrozné dilema. No a tak jsem se rozhodla vydat se cestou přírodní kosmetiky. Pořídila jsem si od Nobilisu gel Salt, který jsem používala pro čistění pleti, úplně jsem na několik let vynechala kontakt pokožky obličeje s vodou a mazala jsem se tímto levandulovým krémem. Tato opatření během velmi krátké doby měla skvělé výsledky. Již po několika týdnech jsem měla pleť jako nikdy dřív. Mytí obličeje jsem vynechala opravdu na dlouho, jinak jsem rychle přidala i nějakou další kosmetiku a časem zvykala obličej i na běžnou kosmetiku s parabeny a světe div se, dermatitida zmizela. Musím říct, že jsem začala také pít kopřivový čaj a snažila jsem se o očistu těla pomocí Denoxinalu, či jak se to jmenovalo. Velkou část úspěchu však připisuji kombinaci gelu Salt a krému Chére.

Krém vydrží dlouho, protože jej stačí opravdu málo a navíc je skvělý po opalování, takže doporučuji na cesty. Můžete si za 39,- Kč koupit vzoreček a vzít si ho na dovolenou, je to skvělé cestovní balení a navíc se otestujete, zda je krém vhodný pro koupi plného balení.

50 ml vyjde na 239,- Kč
100 ml vyjde na 309,- Kč

Toť vše, případné dotazy ráda zodpovím. Mějte krásný den, Meduňka.

2 komentáře:

  1. Levandulový .... áááách ... asi po něm toužím! Děkuju za představení dalšího skvělého výrobku.

    OdpovědětVymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty