neděle 19. srpna 2012

B-skin

pěkné nedělní dopoledne,
už dlouho jsme se nevěnovali žádným očistným záležitostem, což je chyba, protože očisty není nikdy dost! To vidím teď sama na sobě, že jsem ji poslední dobu šíleně zanedbala a dobře mi teď tak. Pro ty méně bystré bych ráda uvedla, že se nejedná o koupel a odvšivení....samozřejmě jsem měla na mysli celkovou očistu organismu, která se odrazí jak na obrany schopnosti těla, tak na psychické pohodě a samozřejmě i na kráse :) Ale abych tu dlouho nemudrovala, pustíme se rychle do toho.

Jednoho krásného dne jsem objevila na internetu produkty od firmy Organic India, které mě hned zaujaly. Jedná se organické 100% přírodní bylinné přípravky, které splňují přísné mezinárodní standardy. Zaměřila jsem se na bylinné ayurvédské kapsle a objednala jsem si hned 2. Jednalo se o kapsle podporující hubnutí, které byly skvělé, bohužel se již přestaly vyrábět, což jsem oplakala a dále pak kapsle, které slibují čistší pleť.

B-skin neboli Beautiful skin slibuje ozdravení a očistu pokožky, snížení tvorby vrásek, čistění krve, podporu funkce jater a harmonizaci endokrinního systému.

nyní už mají kapsle jiné balení, toto jsou moje velké domácí zásoby


Nyní vám zkopíruji pár informací o tomto přípravku z e-shopu, ve kterém jsem je koupila a se kterým jsem zatím velice spokojená.

Dávkování: 1-2 kapsle dvakrát denně s jídlem po dobu nejméně tří měsíců nebo podle doporučení. Doporučuje se užívat nejméně tři měsíce.

Množství: 60 vegetariánských kapslí

Složení: Santal červený (Pterocarpus santilanum), Manjista (Rubia cordifolia), Kurkuma (Curcuma longa), Bazalka posvátná - Tulsi (Ocinum sanctum), Guduči (Tinospora cordifolia), celulóza
Ukázka ze složení:
Tinospora cordifolia – Chebule srdčitá - Menispermaceae: Výtažek z rostliny se podává jako prostředek k vypocení - má tzv. potopudný účinek.Výborně účinkuje při střevních katarech, které jsou spojené s těžkými průjmy. Posiluj organismus a výkonnost imunitního systému, povzbuzuje činnost ledvin a jater, čistí krev. Pomáhá zlepšovat paměť a pozitivně stimuluje i fyzickou výkonnost. Účinky této rostliny se osvědčili i jako podpůrná léčba při chemoterapii , která je spojena s léčbou nádorových onemocnění, snižuje nežádoucí účinky cytostatik.
Rubia cordifolia - Manjista - Rubiaceae: Z této rostliny se zpracovávají kořeny a stonky. Bylina působí při suchém kašli, podporuje vykašlávání, léčí záněty průdušek, revmatismus, pomáhají rozpouštění kamenů v močovém měchýři a žlučníku. Dále jako diuretikum, pomáhá snižovat vysoký krevní tlak, kořeny se v hojné míře používají interně při léčbě velkého děložního krvácení např. po porodu. reguluje i silnou menstruaci. Vynikající účinky má i na pleť, působí jako tonikum, léčí záněty pleti, vřídky, kožní problémy.

Moje hodnocení přípravku:

Za sebe mohu říci, že jsem při užívání těchto kapslí nezaznamenala žádné negativní reakce organismu, neměla jsem žádné vedlejší účinky atd. Problémy mi dělá pravidelné braní při jídle, což je samozřejmě moje chyba, občas jsem úplně vynechala, zapomněla, takže jsem špatným užíváním asi snižovala účinnost tohoto přípravku, i tak jsem však byla spokojená. Nestala jsem se přes noc krásnou jako z pohádky, ale pozorovala jsem opravdu ozdravné procesy, výrazné zlepšení akné, ústup různých ekzematických stavů, které se mi sem tam vracejí a opakují, celkově jsem se cítila dobře, neumím to popsat. Brala jsem 2 kapsle denně. 1 balení mi tak vydrželo na měsíc, což při ceně 209,- Kč je docela fajn a rozhodně stojí za vyzkoušení.

Přiznávám, že se mohlo jedna i o placebo efekt, neboť i léky na uklidnění na mě fungují i když je nosím jen v kapse, samotné pomyšlení na to, že když bude zle, tak si 1 lupnu, na mě působí uklidňujícím dojmem, takže mi 1 balení vydrží na roky....

Já chci tyto kapsle opravdu doporučit, jsem přesvědčena o tom, že jejich užívání má efekt, navíc firma organic india vyrábí bylinné přípravky zaměřené na různé zdravotní potíže - např. vysoký krevní tlak, překyselení organismu, špatnou paměť, nepohyblivost kloubů, snížená imunita atd. atd. Určitě si ze široké nabídky vyberete.

Užíváte nějaké podobné přípravky na posílení nebo čistění těla? Máte s nimi dobré zkušenosti???

krásnou neděli všem, Meduňka


6 komentářů:

  1. Meduňko, tady tuto firmu tedy vůbec neznám. Budu muset kuknout na jejich e-shop, jestli tam nebudou mít něco i pro mě :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc děkuji za tip, kapsle vypadají lákavě, ale zaujal mne celkově e-shop a určitě se to neobejde bez objednávky :)).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to mě těší :) doufám, že budeš spokojená!

      Vymazat
  3. Máma tady z té fitmy taky něco používala na roztroušenou sklerozu a jelikož to pomáhalo,tak její manžel začat žívat i jiné přípravky. Jen se chci zeptat,když to působí na to krvácení a tak, nemá to účinky na antikoncepci?
    Měj se krásně

    Veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. abych se přiznala, tak mě nikdy nenapadlo, že by to mohlo nějak ovlivňovat antikoncepci...takže na toto ti fakt nedokážu odpovědět.

      Vymazat
  4. Skoro jsem se bála, že článek bude podle názvu o BB krémech :-D ani nevím proč :-) a váhala jsem celkem dlouho, než jsem to tady otevřela. Jediné, co jsem když brala a znělo to nějak očistně byly šumivé tablety s aloe verou a zeleným čajem (nebo tak něco) od Revital.

    OdpovědětVymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty