neděle 24. června 2012

vyhlášení II. giveaway

pěkný nedělní den přeji, jak jsem vám před pár dny slíbila, sešli jsme se tu dnes, abychom se seznámili s pravidly následující giveaway. Tuto giveaway vyhlašuji ku příležitosti svých narozenin, hádám, že doma snad dostanu nějaký ten dárek, tak bych i já ráda někoho potěšila :)


výhra - krém na ruce Golden Topaz


Jelikož cenu považuji za hodnotnou, nechtěla jsem, aby byla k mání jen tak zadarmo, beze snahy. Spousta lidí se účastní tolika soutěží, že nakonec ani neví co a u koho vyhráli, nic je nenutí si danou giveaway zapamatovat a to bych právě nechtěla. Takže jsem si na vás vymyslela následující:

pravidlo č. 1: vytvořte koláž na téma: "co všechno musím/chci stihnout toto léto" a zašle ji na mail medunkab@gmail.com; koláže můžete posílat do 8.7. včetně.
Upozorňuji na to, že zasláním koláže dáváte automaticky souhlas s tím, abych vaše dílo vystavila zde na blogu. Děkuji.

Příští týden v pátek odjíždím na dovolenou, vracet se budu následující týden. Poté všechny vaše koláže proberu, vyhodnotím a přikláním se k tomu, že sestavím nějaký poradní orgán, který mi pomůže vybrat vítěze.
pravidlo č. 2: dne 13.7. (pátek) vyhlásím výherce, jeho jméno uvedu na blogu, výherce má 3 dny na to, aby se ozval na mail a zaslal svoji adresu, pokud to neučiní, poputuje cena k někomu jinému.

Myslím, že času na tvorbu máte až až, tak přemýšlejte a tvořte, moc se na všechny koláže těším a doufám, že mě něčím inspirují, třeba nějakým výletem, zážitkem nebo co já vím... :)

mějte krásný zbytek víkendu, vaše Meduňka

10 komentářů:

  1. Hihi, originální pravidla :-) Tak já jdu teda něco vymýšlet :-)

    OdpovědětVymazat
  2. :D virtuální koláž jsem ještě nedělala, tak to bude sranda .D

    OdpovědětVymazat
  3. Geniálny nápad, určite tú koláž spravím :).

    OdpovědětVymazat
  4. škoda, škoda, že jsem se sem dostala až dnes...do zítřka určitě nevymyslím nic (potažmo nic, co by bylo hodno výhry), v tomhle vedru prostě dávám svému mozku co největší volno. Kromě toho já vlastně všechno podstatné, co jsem o prázdninách chtěla (a ještě mnohem víc) stihla už do dneška (sáhnout si na dno svých sil a přežít na Islandu, zamilovat se oboustranně, začít s někým vážný vztah, odpočinout si od lidí a civilizace...), zbývá jen převzít si titul příští týden na promoci a získat řidičák. A pak hotovo, můžu šťastně zemřít :-)
    Vše nejlepší k narozeninám, příště snad objevím tvou soutěž dřív, abych se mohla kreativně vyřádit ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dovoluji si upozornit, že zatím přišla jen 1 koláž, tudíž šance jsou obrovské!!!

      Vymazat
  5. Páni ty si kreatívny tvor :). Idem sa do toho pustiť, očakávaj môj mail! :)

    OdpovědětVymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty