úterý 26. června 2012

oriflame peeling

zdravím všechny, dneska taková rychlovka o peelingu od oriflame. Měla jsem pro vás vymyšlených hafo článků a recenzí a vylití duše z břehů :) ....jenže chvátám, chvátám, nemám chvíli klid.... prostě mé 3 pracovní úvazky mě přivádějí k šílenství, snažím se před odjezdem na dovolenou dohnat všechny resty....navíc nečekaná kontrola na krku....ale já miluju eustres, ba dokonce i distres :D ... když je nejhůř, "střelím" si muconasal do nosu a je mi hej :D
.... tak přejděme plynule zpět k tématu :)

Někdy během minulého měsíce jsem si pořídila peeling od Orilame, jedná se o abrazivní gel na tělo z řady Mexico. Rovnou vám přiznám, že ho velice ráda používám a to tak 3-4x do týdne.

Na stránkách oriflame se o produktu mnoho nedozvíte:
Tropická vůně sladké kvajávy a exotických plodů opuncie inspirovaná slunným Mexikem povzbudí vaše smysly. Složení bez obsahu mýdla zjemní, vyhladí a osvěží pokožku. S vyváženým pH. 200 ml





Jedná se opravdu o víceméně čirý gel, který obsahuje jednak "pár" červených větších a pak mnohomoc téměř neviditelných průhledných miniaturních abrazivních částic. Ty peelingové částice jsou příjemné, docela jemné, kůže není nikterat poškozená, podrážděná, podrápaná atd. Konzistence není příliš řídká ani hutná,prostě tak akorát.


Velkým plusem tohoto peelingu je krásná vůně, kterou cítím dokonce i já :D Je to taková velice příjemná, sladká vůně, trošku jako žvýkačky, ale ne moc sladká, prostě příjemná a sympatická :)

Vyhlazení pokožky, kterou slibuje výrobce, se myslím děje, osvěžená asi taky. Já vám nevím, já od peelingu nic moc neočekávám, nemám velké nároky, prostě chci jen trochu ohoblovat starou kůži, toť vše a to se rozhodně dostavuje, takže za mě spokojenost veliká.

Peeling jsem zakoupila ve slevě asi za 90,- Kč, plná cena je tuším cca 120,- Kč.
Pokud máte rády peelingy a sladké vůně, tak tento produkt bude pro vás ideální.

Mějte krásný čas a já slibuji, že se pokusím ještě něco vyplodit, než odjedu na zaslouženou dovolenou, na kterou se mimochodem už táááááákhle moc těším!!!
 vaše Meduňka

4 komentáře:

  1. Přiznám se, že peeling moc nepoužívám, respektive ho nepoužívám vůbec :-D Ale brzy asi začnu a tento (ač je od Oriflame) vypadá velmi dobře :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já ty tělové peelingy tak moc nekupuju a nepoužívám, ale tento se mi zalíbil a rozhodně koupě nelituji a používám hojně.

      Vymazat
  2. Jí pleťové peelingy nepoužívala nikdy :-) Ale teď se mi to nějak nakupilo a najednou mám doma 4 :-) Ale tento mezi nimi tedy není :-) Ale vypadá moc dobře!!!!
    PS: Já raději jen eustres; distres už mi nedělá moc dobře :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuji za tip... já mám tělové peelingy hrozně ráda. Už se bez nich vůbec nedokážu svůj život představit :)

    OdpovědětVymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty