čtvrtek 7. června 2012

freeman kaolínová maska máta a citron

přeji pěkný den všem,
pro dnešek jsem si připravila pár slov na téma kaolínové pleťové masky s výtažky z máty a citronu.
Tuto masku jsem si pořídila asi před 3 týdny a používám tak 3x týdně, takže si myslím, že už ji mohu hodnotit.
Tato maska by měla být detoxikační, obsahuje extrakty z máty a citronu, které zklidňují problematickou pleť. Dále maska slibuje redukci produkce mazu a zmenšení pleťových pórů. Maska je doporučována zejména na T-zónu problematické, mastné pleti.

Maska se používá úplně tradičně - napatláme na obličej, vynecháme okolí očí, necháme zaschnout a opláchneme teplejší vodou.

Ze složení jsem vyčetla, že obsahuje parabeny!
tak sem se to samovolné otočení teda vyloženě nehodí :D

Moje postřehy:

Maska má velice pěkný design, co si budeme povídat, člověk nakupuje hodně očima a tato maska mě zaujala hned na první pohled. Obal vypadá tak svěže a letně.



Co se týče vůně, je velice příjemná, jak všichni už víte, já ten čich nemám nic moc, ale cítím z ní spíš ten citron než mátu, tu necítím vůbec.
Konzistence je příjemná, maska neteče, je to spíš takové hutnější, ale lehce roztíratelné "bahínko".


Maska zasychá docela rychle, ale ne zase bleskově, po zaschnutí maska nijak nepne obličej, není nepříjemná, dokážu s ní sedět třena  20 minut a nedělá mi to žádné problémy.
Maska se velice dobře smývá, stačí 3 opláchnutí vlažnou vodou a obličej je čistý.
Po aplikaci, omytí a osušení je pokožka příjemná, není nijak podrážděná ani zarudlá, nepůsobí mi žádné alergie. Přiznávám, že po použití masky tarika akné je obličej hladší, ale i tuto masku považuji za sympatickou. Pokud však někdo očekává, že póry zůstanou staženy na věčné časy a z mastné pleti se stane normální, bude zklamán :)

Maska nedělá zázraky, ale je příjemná a cenově dostupná - za pouhých 149,- Kč získáte 150 ml masky, nemohu než doporučit.

6 komentářů:

  1. Tak že bych si pro ni zašla :-)?

    OdpovědětVymazat
  2. mě bohužel freeman zklamal - po masce s avokádem a ovsem se mi ošupinovatěl obličej, takže sbohem a šáteček. Jo a parabeny v něm jsou taky.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak já mám už nade mnou zmíněnou masku s avokádem a ovsem a na t-zónu mi celkem vyhovuje. Zbytek obličejem už hodně vysušuje, ale tam mi to až tak nevadí. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Kombinaci vůní citronu a máty naprosto zbožňuju, celkem jsi mě na ni nalákala :) Jediné, co mě odrazuje, je to velké balení.

    OdpovědětVymazat
  5. v avokádu doma žádné parabeny nemám...

    OdpovědětVymazat
  6. Tyto masky od Freemana vydrží opravdu dlouho. Což je na jednu stranu určitě super ! Já mám doma masku od Freemana with Mega 8 Complex a jsem s ní spokojená !

    OdpovědětVymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty