neděle 5. února 2012

Zubní pasta Supirivicky


Každá z nás začíná svůj den se zubním kartáčkem v ruce, proto bych i já svoji blogovou kariéru ráda začala recenzí produktu zubní hygieny - konkrétně tedy zubní pasty supirivicky. Jedná se o pastu ayurvédskou zubní pastu, která slibuje kromě ochrany před zubním kazem rovněž účinky bělící.

Nesmíte se leknout její barvy, která připomíná tak trochu bahno :)

Rovněž její chuť je pro zubní pastu lehce nestandardní - štiplavá. Já si její chuť zamilovala již při prvním použití, nicméně můj přítel  ji shledal jako odpornou a odmítá ji používat (aspoň zbyde víc na mě):)
Tuto pastu používám cca 1 měsíc a jsem s ní velice spokojená. Pocit čistých hladkých zubů vydrží téměř celý den, takže si po zubech strašně ráda přejíždím jazykem. Bělící účinky nedokážu moc zhodnotit, jelikož jsem se pokoušela právě zuby bělit pomocí bělících pásků CREST a proti nim už asi větší bělící účinky mohu těžko pozorovat.
Pasta byla vyrobena na Srí Lance a pořídila jsem ji za cca 90,- Kč, což mi vzhledem ke kvalitě připadá naprosto odpovídající.

celkové hodnocení pasty : 1 - mohu jen a jen doporučit!

5 komentářů:

  1. Mám její sestřičku Sumudu, protože mám problém s dásněmi. Bohužel jsem po měsíci používání zlepšení u dásní nezpozorovala, ale možná to ještě přijde, přírodní kosmetika potřebuje víc času. Zoubky však vyčistí krásně a bezvadně chutná (btw přítel o ní taky prohlásil, že je fuj :D), takže tuhle určitě taky vyzkouším :) Díky za tip a doufám, že se ti bude dařit v blogerském světě :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc :)
      sestřičku jsem darovala mamince, je s ní spokojená, dokonce ani neremcala nad chutí, což mě u ní dost překvapilo :)

      Vymazat
  2. Ahoj meduňko, přeji mnoho úspěchů v blogovém světě..už teď se těším na další post..recenze je super, mám otázky, kde se dá fujj pasta sehnat co tě vedlo právě tady k té pastě ??
    Mockrát díky za odpověď

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj díky moc za povzbuzující vzkaz :)
      já ji koupila v eshopu cestaprirody.cz a to z toho důvodu,že jsem tam brala nějaký potravinový doplňky, kosmetiku a procházela celou nabídku a tahle pasta mě zaujala, navíc tam na ni byly velice kladné recenze, takže jsem neváhala ani chvíli. V nejbližší době plánuji zrecenzovat další výrobky z tohoto shopu, tak se máš nač těšit.

      Vymazat
  3. Zajímavá pasta, asi by mě ta barva odradila, ale myslím že je super :)

    OdpovědětVymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty