středa 29. února 2012

Good afternoon potřetí

pěkný večer,
tak dneska si povíme pohádku o marnivé holce, která si zamilovala BB krémy peach a lemon tak moc, že si naprosto maniakálně objednala Apple Cinnamon tea :)

A teď to zajímavé - objednávala jsem ve čtvrtek kolem 22hé hodiny a dneska už mám balíček doma! Korejská pošta je neobyčejně rychlá :) Jako dárek k objednávce jsem dostala od prodejce vzorek čehosi od Misha - netuším však čeho, neb všechny popisky jsou psány písmem, o kterém nemohu ani předstírat, že mu rozumím :)

Jablíčkovo skořicový krém slibuje SPF 36 PA++, což je taky důvod, proč jsem jej objednala, nerada si dávám na obličej opalovací krémy, mám pocit, že mi šíleně zanášejí póry. Krém samozřejmě slibuje také bělící efekt. Jablka a skořice mají pleť detoxikovat a podpořit její jasný tón.

Pořídila jsem si opět ten světlejší odstín, nicméně musím říct, že je nejtmavší ze všech 3 BBček od skine tone, které vlastním. Je cinklý do oranžova, což nemám příliš ráda, ale není to rozhodně děsivá oranžová, je to decentní. Fotila jsem bohužel už při umělém osvětlení, takže to není nic moc ...
Co se týče konzistence, tak je podobná spíš krému peach - krémová, ale o něco tekutější než peach. Co se týče výdrže, nemůžu zatím soudit, nemám odzkoušeno. Zatím jsem vám chtěla přinést první dojmy.
Sdílená radost je totiž prý dvojnásobná a já mám z nového přírůstku radost obrovskou.

těch jejich krásných balení se nemůžu nabažit


barevné srovnání BB krémů peach a apple - jen mázlé na ruku, při řádném rozetření nejsou takto vidět!

1 komentář:

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty