úterý 7. února 2012

včerejší zásilka ELF

ahojte všichni, včeta mi přišel balíček od ELFu. Já jsem vždycky tak rozechvělá, když mi babča předává poštu... tak se těším, až ten papír roztrhám a prohrabu se vší tou nádherou, co mě čeká uvnitř... určitě to taky znáte.
teď vám ukážu, čím, že jsem se to mohla "prohrabávat" včera.
  • stipple brush - vypadá dobře, krásně jemný, zatím jsem štětce na mejkap nepoužívala, takže dám určitě vědět, jak se mi osvědčí.
  • základní stětec na oční stíny - na první pohled rovněž vypadá dobře, zatím se nezdá, že by měl tendenci pelichat
  • houbičkový štětec pro kouřové líčení - opět bez výtek, pěkné zpracování, uvidíme, jak se osvědčí v praxi...
  • matující papírky - hned jsem zkoušela a spokojenost velika, sají, jak mají :)

a teď konečně něco z dekorativky:

  • dlouhodržící nestíratelný lesk - odstín mysterious - vyzkoušela jsem 2x, barva docela příjemná, taková přirozená do hněda , možná hnědooranžova... nic výrazného, myslím, že by se dal označit za nude odstín. Barva je taková krémová, po přetření tou bezbarvou bází jsem měla při obou aplikacích pocit, že jsem si tím tu barvu setřela...ale možná jsem aplikovala tu bázi moc brzy po nanesení barvy, nevím...každopádně jsem pak měla pocit, že mám na rtech jen bezbarvý lesk. Navíc jsem měla nepříjmený pocit, že toho mám na těch rtech nějak moc, ale to bude asi o zvyku. Co se týče vůně, taky jsem nebyla nijak příjmeně ohromena, takový spíš  chemický zápach. Chuť žádná. Zatím mám pocit, že už bych za něj 90,- Kč nedala, ale uvidíme, třeba to ještě přehodnotím.
  • třpytivé linky - odstín gunmetal - barva vypadá pěkně - taková tmavošedočerná s kovovými odlesky. Konzistence dobrá, měkká, dobře se nanáší, za ty peníze vypadá dobře, ale asi taky nic, bez čeho by se nedalo žít.
  • voděodolná oční linka - fix - odstín purple - vyzkoušeno zatím jen na ruce. Maluje pěkně, barva sytá, příjemná, přesně dle mých představ, avšak moc voděodolná asi nebude, protože hned při prvním omočení rukou nebylo po lince ani památky :) ale co, oči si tak často nemočím :)
  • duhové stíny - eye transformer - vypadají nááádherně, z těch jsem zatím na první pohled nadšená. 4 krásné jemné duhové barvičky s shimerem. Zatím jsem zkoušela jen přes šedostříbrné stíny a vypadalo to, že opravdu mění barvičku. Uvidím, jak to bude vypadat za denního světla.

Toť vše z včerejšího nákupu. Byla to moje druhá objednávka kosmetiky ELF a musím říct, že z té minulé mě nadchla báze pod oční stíny - bohužel na skladě byly jen v odstínu pearl, který je hooodně světlý, ale stíny na něm opravdu drží jako přibité. Velká spokojenost. Ještě musím zmínit korektor se štětcem - z něj jsem taktéž nadšená - úplně skvělý poměr cena/výkon!!! Třpytivé tekuté linky - OK, čistič stětců - OK.

Doufám, že vám informace byly alespoň k něčemu užitečné a že se vrátíte zase na můj blog. Pěkný zbytek dne.



3 komentáře:

  1. To je super :)Na tu bázi pod oční stíny si dělám delší dobu zálusk a u tebe vidím další kladné hodnocení:) tak děkuju za tip:)
    a ještě bych se chtěla zeptat,kolik u ELFU stojí poštovné?
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pokud si správně pamatuju, tak poštovné bylo asi 55kč při platbě převodem, takže sem byla příjmeně překvapená.

      Vymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty