sobota 18. února 2012

Valentýn (tak trochu) s křížkem po funuse :)

tak trochu s křížkem po funuse vám přináším minirecenzi svého valentýnského dne :)
Během dne jsme si s mojí kolegyní-kamarádkou Jarkou (tímto zdravím!) pouštěly kousek od Barbory Polákové - Kráva. Kdo čirou náhodou nezná, může shlédnout níže :)

Kdo a čím mě v práci vytočil, to by asi nikoho nezajímalo, takže dál... po práci následovala hodina pilates, kde jsem se společně s mamkou snažila ze všech sil tlačit při výdechu kosti sedací k sobě, ač tedy přesně nevím jak na to :) Pozitivní bylo, že mamku tentokrát ani jednou neskolil záchvat smíchu a nemělo tedy co rozptylovat moji koncentraci na dýchání nosními dírkami, (které mám mezi lopatkami) :D T výše uvedeného jste zřejmě pochopili, že jsem v pilates začátečník. No nic, pohneme se dále...

Po cvičení jsem dorazila konečně domů, kde již na mě čekal můj Drahý s kytkou, ač jsme mu několik dní předem opakovala, že Valentýn je jen komerční bublina, zřejmě byl toho názoru, že jsem cílová skupina... kromě "karafiátku" dovalil taky moje oblíbené tiramisu z intersparu. (nejraději mám to svoje, samozřejmě, nicméně slépky v mrazech nenesou a není z čeho míchat krém ... do tiramisu dávám raději vejce čerstvě vyrobená). Můj Milý mě obdaroval, objal jak v hollywoodském biáku, políbil a pak ještě z kapsičky vytáhnul náušničky! Romantika, což?

A neb již bylo kolem 18té hodiny a nechtělo se mi vařit večeři (ono ani nebylo z čeho), dojeli jsme pro pizzu, rozložili v obýváku na koberci a sežrali ji svorně před televizí. Koukali jsme se při tom, jak se v Prostředno jakási slečně snažila připravit kachní prsa se švestkovou omáčkou. (a dařilo se jí to)

Musím říct, že jsem byla nadmíru spokojená!
celkové hodnocení dne 8/10 :)
A jak jste na tom byli vy? překvapil vás někdo?

3 komentáře:

  1. Baruš, krásně jsi prožila Valentýna, určitě ti nebude malá mikína :-) Tuhle písničku jsem si zpívala, když jsem šla na studijní odložit si mikroekonomii - Bože já jsem krá.... va,va,va!
    Jarka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D :D no, tento song se hodi na mnoho různých situací, je univerzální :D

      Vymazat
  2. Tak Barbora je moje "skoro" teta, takže super :D:)

    OdpovědětVymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty