neděle 19. února 2012

novinky tohoto týdne

ahoj, přináším novinky tohoto týdne, není jich mnoho, ale já se řídím heslem "nemusí pršet, stačí, když kape" :)



Toto jsou moje úplně nejčerstvější (páteční) úlovky.
BB krém - skin food - good afternoon - peach gree tea - jedná se o bíbíčko pro mastnou pleť, mělo by mít seboregulační, zmatňující účinky. Jelikož jde o čerstvé zboží, nemohu vynášet soudy, ale zatím vypadá opravdu dooost dobře! Na výběr bylo ze 2 odstínů - vybralajsem ten světlejší. Jsem bledule bledá a jeho odstín mi sedne skvěle, má krásnou světlou barvičku, má takovou hutnější krééémovou konzistenci, při roztírání se docela rychle vstřebával, takže jsem ho musela dát o něco víc, než mejkapu. Na tváři vypadal nádherně, byla jsem se vzhledem vážně moc spokojená, docela i výdrž slušná. Tvářička byla vážně jak broskvička :)
Jeden jsem taky objednala mamce - ovšem né tento na mastnou pleť,ale rose lemon tea - měl by snad být hydratační a pokožka by měla být tak nějak víc fit :) uvidíme, dneska si ho i mamka dost pochvalovala, že prý má jemnou pokožku tváře. Koupila jsem jí taktéž světlejší odstín. Její krém však nemá tak příjemnou konzistenci, říkala, že byl lehce hrudkovatý - zatím jsem neměla čas a prostor si jej prohlédnout, tak nevím, každopadně po prozkoumání inforamce řádně doplním!
cena krému byla necelých 9 dolarů - poštovné zdarma!

maska od Beauty Friends - coenzyme Q10 - dostala jsem ji jako dárek k nákupu BBček. Zatím jsem nezkoušela, uvažuju, jestli jí pro moji zatím ještě relativně mladou pleť není škoda... asi ji zítra nabídku mamce, uvidíme, zda projeví zájem. Ona kosmetice příliš neholduje, jsem ráda, že jsem ji po letech naučila používat odličovací mléko, pleťovou vodu a krémy na den a noc - maska už je na ni složitá a obtěžující, tato  my měla být předpokládám ve formě látkového "udělátka" napuštného nějakými extrakty a pleti prospěšnými látkami, manipulace by nemusela být složitá, tak třeba ji mamča vyzkouší :) Každopádně dám vědět.

oční stíny essence - color and shine - lets do the moonwalk - krásná černá barva protkaná stříbřitými lesklými ostrůvky. Na oku drží krásně celý den, nepráší, vypadá pěkně. Jsem spokojená. Za 29,90 jako zadarmo!


další várka novinek je z katalogu Oriflame, jedná se o mnou milovanou řasenku wonder lash - v provedení intense - tedy extra černá; dále refreshing antiperspirant a luxusní kosmetickou taštičku.

řasenka wonder lash - myslím, že ji není třeba dlouze představovat, jedná se o jeden z nejoblíběnejších výrobků od oriflame. Mám jí již asi po 8 a jsem vždy spokojená. Tentokrát jsem ji pořídila za báječnou cenu tuším 79,- Kč, v novém katalogu jsem ji myslím viděla taky za 79,- Kč, takže kdo nezkoušel, má možnost ji pořídit doslova za pár korun. I když se přiznám, že tu klasickou verzi, ne tu intense mám raději, připadá mi, že má lepší konzistenci.

antiperspirant swedish spa - jedná se o osvěžující antiperspirant, který obsahuje mátu a tudíž velice příjemně voní. Určitě vás však ta vůně máty nepraští do nosu jako u bylinkového čaje, vůně je nevtíravá, opravdu osvěžující, lehká, výrobek plní svůj účel, navíc byl také ve slevě, takže si nemám nač stěžovat.

kosmetická taštička - materiál příjemný, zdá se býti dost prostorná, uvidím, jak se osvědčí v praxi :)

Toť ode mě vše, nyní vyzývám vás, abyste projevili a zanechali mi nějaký komentář. O čem byste si příště rádi přečetli, co vás zajímá atd.

5 komentářů:

  1. Ten BB cream vypadá skvěle, já ještě odolávám mánii BB :).
    Ty černé oční stíny mám taky a jsem z nich nadšená.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ten BB je vážně moc fajn, mám ještě jeden od mishy,ale tento se mi zdá být lepší. Oba přišly z Koree asi za 12 dní.

      Vymazat
  2. Ten BB cream mě hodně zaujal, prosím odkud ho máš? Děkuju!:)

    http://janebeautiful.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj, koupila jsem ho na e-bay - konkrétně zde: http://www.ebay.com/itm/SKINFOOD-Good-Afternoon-Peach-Green-Tea-BB-Cream-1-Light-Beige-Oil-Controlling-/320788531456?pt=US_Makeup_Face&hash=item4ab07c8900

      a jako dárek jsem dostala již výše zmíněnou masku + vzoreček jiného BB krému.

      Vymazat
  3. Hmm, stále si říkám, že musím vyzkoušet nějaké další BB krémy a uvažuji právě i nad něčím od Skin Food, přestože mě tester jejich Aloe Sun docela zklamal. A ony ty moje BB krémy jako na potvoru ne a ne dojít. Přitom tenhle review mě opět tak láká, ach :)

    OdpovědětVymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty