pátek 24. února 2012

módní zamyšlení

Pěkný den,

včera jsem trávila celý den v Brně, účastnila jsem se tam semináře, který mi teda popravě moc nedal.. nesnáším, když se kurz jmenuje dejmetomu "pes" a celou dobu se pak lektor věnuje tématu "kočka", zvlášť v případě, kdy toho o "kočkách" víte víc než přednášející... ale to je jiná pohádka...

U Vaňkovky jsem potkala slečnu a právě tato slečna mě přivedla k přemýšlení o módě...tedy asi spíš o tom, jak jí absolutně nerozumím, nechápu a asi už jsem stará :) Slečně bylo tak cca 17 let, měla skvělou postavu, to zase jo, nikde ani gram tuku navíc, oděna byla v pletené legíny, válenky a bundičky do pasu a já na ni koukala a tak nějak jsem nemohla pořád uvěřit vlastním očím. Nemohla jsem si pomoct, ale měla jsem pocit, že slečna ráno asi zaspala,měla pak fofry a zapomněla si přes punčocháče natáhnout sukni.... Vážně mi to připadalo komické... Jak říkám, slečna se neměla zač stydět, ale já tuto módu nechápu, asi už fakt stárnu :D
Ne, že bych měla něco proti legínám, sama bych si je sice na sebe nevzala, nicméně to souvisí spíš se zdravou sebekritikou a soudností, než s čímkoli jiným. Líbí se mi legíny v kombinaci s delším svetrem, tunikou, ale těmto "nahým zadkům" jsem vážně na chuť nepřišla a asi už ani nepřijdu.
Bylo mi útěchou, že při čekání u přechodu se slečně na pozadí dívalo hned několik dalších žen... chlapi samo taky, ale u těch to není zase až tak překvapivé....a tak si říkám, že jsem možná nebyla jediná, komu tento model vrtal hlavou :)


Nosíte legíny v těchto kombinacích? Líbí se vám to?

P.S. abych si zvedla náladu, koupila jsem si před odjezdem domů dva naprosto "staromódní" teplé svetříky  a jsem spokojená :) Bože bože, jak já budu nepřizpůsobivá a nechápavá v seniorském věku????


5 komentářů:

  1. Ne nelíbí, ani s delším tílkem pod zadek, přijde mi to takový "nahý", jedině jak říkáš s delším svetrem a tak :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem ještě docela mladá a taky se mi to nelíbí. Jednou jsem potkala takto oděnou slečnu v obchodním centru a chvíli mi trvalo, než jsem pochopila, že to je schválně. Proti legínám nic nemám, ale vždy jsou dlouhé a nosím k nim sukně. Nějak nemám potřebu, aby si všichni kolem prohlíželi můj detailně obtažený zadek a stydké pysky.

    OdpovědětVymazat
  3. Já leginy nosím jen s krátkými sukněmi, jakoby místo punčoch (nemám punčochy ráda :). Bez sukně si právě přijdu jako bych vyšla ven jen v punčochách :D Taky se mi to nelíbí, ani třeba s nějakými oversized tričky. Myslím, že si člověk k tomu raději může koupit nějaké slim rifle/kalhoty. Takže za mě takto ne, ale ještě se to relativně dá, horší je to, když ty leginy mají slečny ještě k tomu průsvitné :) To už mi přijde dost nevkusné, ale 100 lidí, 100 chutí.

    OdpovědětVymazat
  4. Já teda miluji černé punčocháče + delší svetr. Tuto kombinaci nosím hrozně ráda. I když v Praze tento trend legín vidím pořád. Už jsem si i dokonce zvykla.

    OdpovědětVymazat
  5. Legíny nosím, ale né takto.

    OdpovědětVymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty