čtvrtek 23. února 2012

malá ochutnávka další zásilky ELF

ahoj,

dneska přináším malou ochutnávku zásilky ELFu, kterou mi v úterý přinesl pan pošťák. Původně jsem měla zásilku oznámenou už na pondělí, ale v podvečer pan pošťák volal, že to nestíhá, tak jsem musela čekat o den déle, ale vydržela jsem a dočkala jsem se :) Přikládám tedy pár fotek pro ilustraci.



a co, že mi to tedy v kouzelné obálce dorazilo?

  • štětec na oční stíny - blending
  • voděodolná fixa na oči - odstín purple a teal, obě barvy jsou kásné, purple mám už od minule a v práci měla takový úspěch, že jsem musela objednat jedny pro kamarádku! Odstín teal mám nově a jsem taky moc spokojená.
  • báze pod oční stíny - champagne - zatím jsem nezkoušela, ale jestli jsou tak dobré jako pearl, tak se nemám absolutně čeho bát :)
  • sada na obočí - light - no, nevím, nevím, vyzkoušela jsem a připadala jsem si komicky :) asi jsem to lehce přehnala... uvidíme jak se můj vztah s tímto výrobkem bude vyvíjet do budoucnosti
  • paletka pro dokonalou pleť - vypadá pěkně, nepráší, zatím nemůžu soudit
  • paletka očních stínů z limitované edice - odstín holiday - moje první paletka, tudíž jsem nadšena už jen tím, že ji mám, že si mám s čím hrát, ne snad, že bych na to měla čas :D ale vážně, vypadají dobře, barvičky pěkné, pigmentace tak akorát... až se s nimi poveselím a vyzkouším, určitě přidám rozsáhlejší recenzi a to nejen této paletky,ale i dalších produktů od ELFu!
  • Máte se na co těšit :) I když vy se asi orientuje líp než já :)

4 komentáře:

  1. Tyyy jo, ta poslední paletka vypadá dobře:) trošku jsi mě navnadila ke koupi:) ještě si ale počkám na tvou recenzi;)Denisa

    OdpovědětVymazat
  2. Paletku mám už pár měsíců taky a přijde mi nic moc, ještě se mi některé stíny vůbec nepodařilo rozmalovat. A pigmentace je různá stín od stínu :(

    http://spicedchocolate.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. souhlasím, některé stíny mají pigmentaci mizernou, jiné jsou pigmentované krásně... ale za ty peníze to není tragédie.

      Vymazat
  3. Páni, tolik věci! :)

    OdpovědětVymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty