úterý 21. února 2012

BB cream skinfood - rose lemon tea

Dnes bych chtěla uvést na pravou míru pár informací o BB krému od SKINFOOF - Good Afternoon Rose Lemon Tea SPF 20 PA+
Jak jsem se zmiňovala již v předešlém článku, minulý týden jsem obdržela objednávku BB krémů z Koreje. Krém, který jsem objednávala pro sebe jsem vám docela podrobně popsala už minule, nyní se zaměřím na krém, kterým jsem obdarovala svoji mamku.
krém přišel moc pěkně a vtipně zabalený, já oceňuji tyto detaily...


Množství krému je uváděno nikoli v ml, ale v gramech - je ho přesně 30g, což se mi za cca 170kč zdá být víc něž fajn.
Chtěla jsem prozkoumat jeho konzistenci, když si mamka "stěžovala", že hrudkovatí a přišla jsem na následující. Už když vezmete tubičku do ruky a s krémém zatřesete, poznáte, že se uvnitř není krém jako takový,ale že je v něm obsažena tekutá a pevná složka, dle mého mínění je třeba s ním chvíli třepat, aby se obě složky smíchaly. Když pak vytlačíte krém na prst, je to taková nehomogenní hmota, či jak to vyjádřit, prostě není tu hutný krém, jako v případě BB peach tea. Když pak krém aplikujete, zdá se, jako by se jednalo o pěnovou konzistenci. Roztírá se velmi lehce a po rozetření úplně splyne s pletí.  Byla jsem překvapená na kolik se tento krém liší od svého brášky. Tak nějak naivně jsem předpokládala, že mají všechny krémy ( z jedné řady)  stejný základ a přimíchají tam pak odlišné rostlinný výtažky a hotovo, vážně jsem nečekala tak diametrálně odlišné konzistence. Jsem mile překvapena.


Vhodné by zřejmě bylo zmínit i účinky, které výrobce tomuto přípravku přisuzuje - krém by tedy měl být hydratační a slibuje i tzv. fitting účinek (teď mě nenapadá vhodný český ekvivalent, ale všem je nám jasné, co tím chtěl básník říci). Krém je údajně long-lasting, nerozmazává se a revitalizuje pokožku.

Co říci za závěr....závěr mi vyřešil pošťák - přinesl balíček s kosmetikou ELF, takže závěrem se těšte n a další foto dokumentaci a první dojmy z novinek tohoto týdne!

Vaše Meduňka

2 komentáře:

  1. Nechtěla by jsi nafotit i ten první, ten tvůj? Psala jsi, že je světly, ale tohle se mi zdá docela tmavé. Ono dost slečen si jen myslí, že mají hooodně světlou pleť a já jim pak na to skočím a nestačím nadávat, že na mě je to opět moc tmavé :D Jinak to balení je fakt super :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo, to klidně můžu nafotit, až se vrátím z práce, tak se na to vrhnu, to bych ještě mohla chytit i denní světlo :) ale já jsem fakt bledá, používám od všeho nejsvětlejší odstíny a i ty jsou často tmavé... vyfocený se může zdát tmavý,ale rozetřený úplně splyne s tvoji barvou, za to dám krk!

      Vymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty