pátek 30. listopadu 2012

The best of listopad

pěkný den,

je neuvěřitelné, že už je tu zase konec měsíce. V práci už mám hotové docházky i poddocházky, což je fakt fuška, protože jich musím dělat 10!!!! Rozpočítat ty úvazky na hodiny a vypsat ty činnosti...uffff....noooo fakt to není nic zábavného, co bych potřebovala absolvovat více než 1x měsíčně :)
 
Konec měsíce samozřejmě s sebou nese i články s oblíbenými kosmetickými kousky. Tentokrát tedy oblíbenci měsíce listopadu.


 
1. vlasová péče Mythic Oil - psala jsem o těchto produktech nedávno recenzi a nadšení mě stále neopouští. Pokud někdo dá na moji radu a šampon a kondicionér si koupí, doufám, že mi dá vědět, jak byl spokojen, protože bych ráda někdy zpětnou vazbu na svoje doporučení či nedoporučení.
 
2. BB krém od Holika Holika - Baby Bloom pro mastnou pleť. Tento BB krém na svoji recenzi teprve čeká, nicméně jeho zařazení do oblíbenců listopadu, je myslím vypovídající o mém vztahu k němu. Perfektně mi sedí barevně, dělá tvářičku jak broskvičku a obal je taky k nakousnutí :) A to už nemluvím o tom, že je ho hooodně a za velice slušnou cenu!
 
3. tvářenka od Oriflame - už jste ji viděli mnohokrát, prostě ji mám ráda....
 
4. Clinique zázrak na pupínky - už jste jej taky viděli několikrát. Tento měsíc se mi vyrazilo v oblasti linie vlasů dost bubáků a tento gel s nim vždy spolehlivě zatočí!!!
 
5. balzám na rty od Neutrogeny - nemám asi dost velkou představivost ani slovní zásobu na to, abych se o něm rozpovídala. Je to fajn balzám, není nepříjemně mastný, velice spolehlivě zvláčňuje rty, odstraňuje suchost, pomohl mi na prasklý koutek, který se ne a ne zahojit!!! Je bez příchutě, parfemací si nejsem jistá, neb už zase necítím, tedy cítím, ale jen vyloženě výrazné vůně....tudíž balzám buď parfemován není nebo jen velice decentně. Ale jak říkám, ruku do ohně za tuto informaci nedám!
 
6. štětec na oční stíny od UBU - štětec jsem pořídila za cca 50,- Kč a jsem z něj nadšená, opravdu se mi s ním krásně pracuje! Ale neberte mě moc vážně, protože já se ve štětcích nijak neorientuji, jsem štětcový analfabet, nevlastním žádný drahý, kvalitní, luxusní kousek, v této oblasti jsem opravdu nepolíbená :).. ale s tímto jsem naprosto spokojená! Má velice jemné štětinky, přitom je pevný. Zatím nepelichá, ale je pravda, že jej nemám dlouho.
Koupila jsem si od UBU dnes štětec na tvářenku - mimo jiné se mi líbí, že je růžový :)
 
 
 
A jaké výrobky se v listopadu staly nezbytné pro vás???
 
Mějte krásný den! Meduňka

17 komentářů:

  1. Jsi moc šikovná, že jsi zvládla udělat tu docházku i poddocházku! Já věděla, že to zvládneš ;-) Všechny výrobky vypadají famfárově, ale nejvíc se mi líbí tvářenka a ten štětec :_) Mimochodem, kde jsi ho ulovila :-)?

    OdpovědětVymazat
  2. souhlas s wessulle - tesim se na recenzi toho BB, uz jsem o nem hodne slysela, ale zadnou poradnou recenzi jsem jeste necetla...

    OdpovědětVymazat
  3. Moc děkuji za pěkný článek. Já jsem člověk konzervativní - tedy výrobky, které se jednou oblíbím, už nikdy nevystřídám:D Přesně tenhle balzám na rty používám už strašně dlouho, mám již třetí balení a jsem s ním také moc spokojená. A jinak se velmi těším na recenzi na ten BB krém od Holika Holika...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to jsem ráda, že jsem se ti balzámem strefila do noty :) nebýt toho koutku, tak bych si ho asi neoupila, už jsem byla zoufalá, ale pomohl skvěle

      Vymazat
  4. Krásné kousky, nejvíc mě ovšem zajímá ten štětec:) A jak čtu nejsem jediná:)

    OdpovědětVymazat
  5. JJ štětec! Vypadá dobře a za super cenu. Kde se dá sehnat?

    OdpovědětVymazat
  6. wow vlasová péče od L´oreal musí být super a ta tvářenka taky nevypadá špatně ! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Já se chystám na podobný článek v neděli :). Jinak štětce vypadají dobře.

    OdpovědětVymazat
  8. celý velký stojan s UBU štětci a dalšími serepetičkami mají u nás v drogerii teta. Maji krásná barevné ořezávátka, pinzety, atd. všechno do růžova a fialova a za velice příznivé ceny. Ale je to vyrobeno v číně, pokud by to někomu vadilo.... tak ať to ví raději předem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To asi nebylo v pražské drogerii, viď? Já jsem do jedné Tety vlezla včera a tyhle štětečky neměly, ani je prý nemají v nabídce :-(. Kde jsi je tedy prosím kupovala? Díky

      Vymazat
    2. nene, nebylo, bylo to u nas ve Znojmě. Ale kdybys chtela, tak ti muzu neco poridit. Pokusim se stojan zitra vyfotit.

      Vymazat
    3. To bys i byla zlatá. Trochu o tom totiž začínám o tvé nabídce uvažovat, protože mám pocit, že v Praze tyhle štětce nikde neseženu. Nebo bych musela procházet všechny menší no name drogerky, jenže já už vůbec nevím, kde tu v Praze jsou! :-D. A to mi jsou tak sympatické! Mně by se líbily nějaké štětečky na stíny, u Plum se mi líbila sada na to kouřové líčení...

      Vymazat
  9. súhlasím najmä s 5, s ostatnými produktami som nemala tú česť ;)

    OdpovědětVymazat
  10. To je super, po těch štětcích určitě kouknu :)

    OdpovědětVymazat
  11. Ten balzám on Neutrogeny je můj nejoblíbenější, nedám na něj dopustit, hlavně v zimě :)

    OdpovědětVymazat
  12. po té mythig oil péči pokukuju už delší dobu, mám z této řady olejíček a už asi rok nepoužívám nic jiného,takže až zakoupím určitě dám vědět svůjo dojmy :)
    http://nemesisjournal.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty