středa 28. března 2012

gel eyeliner essence

ahoj všem,
dneska jsem vás chtěla potěšit článkem o mém veleoblíbeném BB krému .... avšak když jsem se hnala pro foťák, že cvaknu pár obrázků, přišla jsem na to, že nemám co fotit.... buď jsem krém zapomněla v práci ..nebo se mi ho podařilo někde vytratit, což je klidně možný..... a nebo jsem ho odložila na nějaký absolutně nepochopitelný místo, což se mi taky stává.... dneska jsem se nemohla vypravit do práce, protože jsem nemohla najít klíče - byly na vaně - proč??? vím já?

Takže zcela improvizovaná rychlovka než odběhnu na další neinvazivní liposukci.... nové gelové linky od essence.
Během února jsem si koupila fialkové a strašně moc jsem si je oblíbila, mají krásnou tmavou barvu, drží opravdu celý den, až mám problém je odlíčit.
Tento týden jsem k nim do sbírky přidala takový šedostříbrný odstín -05 - miami´s ink. Řekla bych, že je takový metalický a odličuje se ještě hůř než ty fialové, je to takové permanentní tetování :D
Stály něco kolem 80,- Kč, což je pěkná cena, i když ve slevách nakupuju daleko raději :) Dobře se s nimi maluje, zatím vypadají o něco hustší než ty fialové, ale možná je to jen moje zdání, které jak všichni víme, občas klame.

přikládám pár fotek a srovnání s těmi fialkovými.


Vím, že to byla dneska bída, ale až se vrátím z liposukce, tak vám napíšu, jaký to bylo a co novýho zajímavýho jsem se tam dozvěděla.

zatím ahoj. Meduňka

5 komentářů:

  1. klíče ve vaně? hahaha. já si zrovna před chvilkou namazala rohlík máslem, a pak jak jsem držela ten nůž v ruce, tak jsem se jen otočila a vyhodila nůž do smetí, taky moc nechápu proč...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mně záhadně mizí dezertní lžičky a dost se podezírám z toho,že taky končí v odpadcích!

      Vymazat
  2. Je to hezká barvička, taky nad nima uvažuju, i když to odličování je děs běs :) Joo a dezertní lžičky nám taky nějakým záhadným způsobem mizí a vůbec to nechápu :D

    OdpovědětVymazat
  3. Parada :DDDDD Zlepsili ste mi naladu, dakujem !!! A tiez rozmyslam o tych linkach, ze si nejaku zakupim, len musim najst farbu, ktoru chcem :)

    OdpovědětVymazat
  4. Lžičky nám také mizí :D:)

    OdpovědětVymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty