pátek 2. března 2012

Essence báze pod make-up, max factor make-up

pěkné páteční odpoledne, dnes jsem testovala poprvé svoji novou bázi pod make-up od Essence. První testovací den dopadl řekla bych, že docela dobře. Samozřejmě si netroufám tvrdit, jak se bude můj vztah s bází vyvíjet do budoucna, ale zatím mu dávám jakous takous naději.
Na první pocit se mi zdá báze od astoru lepší, nicméně tato pokud vím, tak není volně prodejná, kdysi jsem si koupila společně s make-upem, takže budu muset vzít zavděk bází od essence.
Musím se přiznat, že když jsem ráno nanášela bázi na obličej, tak jsem byla docela vyděšena jejím barevným odstínem. Pravda, včera jsem v obchodě viděla, že je zbarvena do oranžova, ale nezdál se mi ten odstín být až tak šílený jako ráno. Ráno jsem vážně chvíli váhala, zda to riskovat...ale sebrala jsem všechnu odvahu, co ve mě po ránu byla a šla jsem do toho. Po rozetření báze byl na obličeji stále oranžový povlak, naštěstí jej make-up schoval. Nepřipadala mi ani tak moc "slizká" jako třeba báze od dermacolu, neklouzala tak divně po obličeji, měla jsem z ní spíš pocit gel-krému. Neměla jsem po ní sice pocit, že bych nějak výrazně opěkněla, že by moje pleť byla perfect, ale rozhodně jsem se během dne méně leskla a mastila, nebo jsem si to alespoň vsugerovala :D (u mě je možný všechno)
Těch 94,- kč, které jsem za bázi utratila jsem jistě mohla investovat hůře, ale i lépe. Prostě nejsem z báze ani nadšená, ani bych ji nehanila. Jak jsem říkala na začátku, uvidíme, jak se bude náš vztah vyvíjet do budoucna, třeba se navzájem oblíbíme víc, než čekáme....



Ještě se vám musím pochlubit sým super kaufem - podařilo se mi sehnat na e-bay vzorky Max Factor lasting performance make-upu v odstínu 100 - Fair. Jeden vzorek má údajně obsah 15 ml, tak jsem vzala rovnou poslední 2, které byly k dispozici. Vyšly mě na nějakých 205 kč, což si myslím je moooc pěkný cena, navíc ta malá balení budou super na cesty. Jsem nadšená. Při srovnání s odstínem 101 je 100 o fous světlejší, ale ne o mnoho, řekla bych, že nemá ten nádech do oranžova, což je super. Na fotce to nějak není příliš vidět, já mám s tím focením obecně nějaký problém, foťák mi nějak "žere" barvy a tak vůbec, škoda mluvit.




Užijte si krásný pátečný večer a příjemný snad slunečný víkend.
Vaše Meduňka.

4 komentáře:

  1. Nad tou bázi také uvažuji, ale děsím se té barvy :/

    OdpovědětVymazat
  2. Na tu tvojí bázi jsem se taky koukala, ale odradla mě ta barva, spíš mě zaujala ta druhá, rozjasňující báze.

    http://spicedchocolate.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ta druhá rozjasňovala fakt hodně, když jsem ji zkoušela na ruku...nevím, jak by vapadala pod make-upem,ale trochu jse se bála toho, že bych házela prasátka...ale asi ji nakonec taky vyzkouším :)

      Vymazat
  3. Ta báze je fakt taková do žluta, škoda no :(

    OdpovědětVymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty