pátek 15. června 2018

Kiehl´s Blue Astringent Herbal Lotion x Okena - najdi 3 rozdíly

ahoj všichni,

jistě jste od minule zůstali napnutí, jakže to dopadlo s těmi mými nevyžehlenými kraťásky … jak jsem reprezentovala slunný Jih v matičce Praze... Nebudu vás déle napínat, šla jsem na to od lesa a vzala si šaty… že měl mnou zvolený model velký výstřih na zádech a podařilo se mi je během soboty spálit pěkně do ruda, asi ví ti, kteří sledují můj instagram. Čímž samozřejmě zvu ke sledování, plním jej samým vysoce hodnotným obsahem a pravidelně točím naučné stories, takže pokud hledáte něco jako beauty-guru, fashion-guru, CNN a National Geographic kanál, nebudete zklamaní. 



Ale zanechám již sebeprezentace a sebechvály a přejdu k předmětu dnešního pojednání - tedy dnes vyzívá na souboj Kiehl´s Blue Astringent Herbal Lotion starou dobrou Okenu. Pokusím se mezi těmito výrobky najít nějaký ten rozdíl a nebudu se s tím vůbec crcat, vezmeme to hezky rychle a stručně:



1.) balení - pokud budeme porovnávat 500ml balení, oba výrobky jsou baleny do plastové vysoké štíhlé lahve, tudíž jako vejce vejci!
rozdíl nenalezen

2.) barva - nebeská modř horkého letního dne, nebe bez mráčku, na rybníku ani památky po vlnách od větru...
rozdíl nenalezen

3.) vůně - alkoholově štiplavá, nesympatická
rozdíl nenalezen

4.) složení - alkohol a zase alkohol
rozdíly minimální …

5.) cena - zde narazím na první a možná i poslední rozdíl zásadních rozměrů - 500ml zázračné pleťové vody zakoupíte za "lidových" 880Kč, stejné množství Okeny pořídíte klidně za cca 20Kč. Tedy stará dobrá česká okena je 44x levnější!
rozdíl č. 1

6.) Přiznám se, že jsem neměla odvahu zkoušet na xicht Okenu, ono už to slavné tonikum mi dalo zabrat... takže nemám empiricky ověřeno, ale myslím, že ten rozdíl nebude velký. 

Blue Astringent Herbal Lotion stahuje pleť jako blázen, jako ano, je to adstringentní, musí to stahovat, ale fakt v první chvíli jsem si říkala, že jestli se nestala chyba a přeci jen nenanáším tu Okenu. Stahuje to, pálí to, vysušuje to. Na to, že to zmiňuje v názvu "herbal", tam teda těch herbal složek je poskrovnu... Na pleti jsem nezaznamenala jediný pozitivní dopad, fakt jen zbytečné vysušení, které jen zvýrazní nedokonalosti a to jsem mastný mastňák... Jo, asi to vydezinfikuje, když neudržíte ruce na uzdě a roznípáte, co nemáte.... ale stejně by vám posloužila i např. Alpa! Jen bysto to měli bez řečiček okolo, jakože je to zcela unikátní tonikum - asi je vám jasný, že zase až tak unikátní to není, když se to ve většině parametrů neliší od Okeny …

Připadá vám to složení nějak převratně ojedinělé???

Kdybych si koupila plné balení tohoto modrého čističe za ty nekřesťanské peníze, nespala bych z toho aspoň týden a možná i déle. Hlava mi nebere, jak to může někdo používat a ochat a achat nad tím na internetu.  Já mám doma bohužel ještě jedno minibalení, které posílám teď na vyzkoušení kamarádce a doufám, že se neurazí, čím ji to podaruji, je to fakt s dobrým úmyslem, třeba jsem jen já hloupá a nevidím ty skvělé účinky a benefity tohoto toneru. 

3 zásadní rozdíly jsem nenašla/nevymyslela, pokud vás nějaký napadne, ráda si ho přečtu v komentářích!! Díky!!!

Toť pro dnešek vše, už se mi fakt klíží oči a tak tak dolezu na správné místo do ložnice...

Mějte vydařený víkend, zdraví Meduňka






9 komentářů:

  1. Není to náhodou placená spolupráce?!
    Já se už dlouho nenechala Okenou nalákat na jejich sortiment, a Khiels nikdy na nic, zůstalo jen u vzorků a asi se to nezmění :-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ted jsi mě odhalila, okna se mi doma lesknou, mam dozivotni zasovu okeny za tento clanek :D

      Vymazat
  2. Navyse ta Okena asi ani nebude testovana na zvieratach na rozdiel od Khiels. Khiehls som si nikdy nekupila kvoli tomu, ze sa prezentuje ako prirodna kozmetika, no zaroven nema problem testovat.

    OdpovědětVymazat
  3. Kiehls mě popravdě odrazuje, přijde mi až moc přechvalovaný a nepřijde mi, že by složení odpovídalo ceně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. popravdě to nechápu, co je na tom tak drahé, vždyť to má úplně tuctové složení...

      Vymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  5. Moje zvědavost na Kiehls ochladla někdy před rokem a půl, kdy na elninu naskladnili testery. Sérum zmenšující póry jsem poslala hned dál, protože jen tak nějakého silikonu se neleknu, ale tady skoro nic jiného nebylo, mycí gel a tady tu modrou věc jsem přenechala chlapovi. Ten byl tak potěšený tím, jak gel vysušuje, že se s tím drhnul dvakrát denně a vyrobil si červené mokvavé boláky po celém obličeji, poseté vysušenými šupinami. Namodro odbarvený alkohol doma nechávám místo Alpy na desinfekci, jen proto, že je mi přece jen líto vyhodit to úplně.
    Proč je z toho kdekdo tak nadšený? Jsou věci mezi nebem a zemí...

    OdpovědětVymazat
  6. Není někde srovnání podobných produktů?

    OdpovědětVymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty