pondělí 3. července 2017

BioAroma maska na oční okolí

ahoj všichni,

řeknu vám to takhle - hrozně nerada hejtím značky, který mám ráda. A BioAroma opravdu ráda mám. Proto je mi vlastně už teď líto, že budu psát to, co budu psát a že to budete číst. Nicméně možná mnou podané informace vyhodnotíte jinak, než já... budu ráda, když mi dáte vědět.
 
Práškovou masku na oční okolí jsem dostala od Mitsuuko. Myslím, že ji nepoužívala, patrně ji neuchvátila (moje spekulace), když ji poslala do světa...no a já jsem se jí jako fanynka BioAromy ráda ujala... nicméně řeknu vám narovinu, že nechápu absolutně, proč bych si měla dobrovolně dávat pod oči cokoli s jílem. V mém světě se jíl na oční okolí za střízliva neaplikuje a věřte mi, že já střízlivá bývám až moc často. (Myslím, že si dám zítra do kafe frťana Amarettka, ať trochu vylepším statistiky.) Podle mého názoru jíl prostě při zasychání pne a celkově více či méně vysušuje pleť. Je fajn, že růžový jíl, který je v tomto přípravku obsažen, je určen i na citlivou pleť a neměl by být tak brutální jako např. marocký, nicméně .... i tak se neodvažuji jej aplikovat pod oči.
 
To je u oční masky trochu problém, což?? ;)
Ale tak dá se to přece používat na celý obličej... sice vám neřeknu, jestli to eliminuje tmavé kruhy pod očima, zato vám můžu říct, jak se to chová na zbytku pleti!
 


 


 
Ještě předtím si ale celkově masku přiblížíme. Produkt má vcelku obyčejném, lehké, skladném plastovém balení, které je plně funkční a abych tak řekla - neurazí, nenadchne, svůj účel splní a připadá mi super na cestování.
 
Uvnitř naleznete směs růžového jílu a éterických olejů - levandulového, ylang ylang a jasmínového. Tato směs by měla být řešením pro unavenou a mdlou pleť, kterou okamžitě rozjasní a vyhradí. Gumuje tmavé kruhy pod očima. Dále maska slibuje: 
  • zklidňující a protizánětlivý účinek,
  • rozjasnění, zjemnění a zvláčnění pleti,
  • zpomalení stárnutí pleti,
  • nápomoc v boji proti stárnutí a tvorbě vrásek


Moje postřehy:
  • maska velice příjemně jakoby orientálně voní, ale parfemace není nijak obtěžující
  • prášek se velice jednoduše rozmíchá s vodou nebo aloe vera gelem a snadno se aplikuje na pokožku
  • nedávám nijak silnou vrstvu, takže maska rychle zasychá, na pleti ji nechávám tak 5 - 10minut, pak se mi začne sama "oprašovat" z pleti, poletuje okolo a vadí mi to, takže vyrážím k umyvadlu...
  • a teď se dostáváme k bodu, se kterým mám problém a to je smývání! Maska se mi špatně smývá z pleti. Myju, myju, drhnu, drhnu ... ale ať myju, jak myju, na pleti stále zůstávají rezidua barviva. Vždy mám pak zabarvený ručník a musím dočišťovat dlouho a hojně pleťovou vodou, přičemž se mi stává, že mám pak podrážděnou pleť - není podrážděná maskou jako takovou, ale tou snahou pleť pořádně vyčistit.
 
  • tamponek po důkladném mytí teplou vodou a to jen z lokality nosu, nikoli celého obličeje
     
  • pleť tedy po použití masky mívám spíš podrážděnou než rozjasněnou. Pokud někdo považuje zbytky barviva za rozjasnění, já ne.... Dokážu si představit, že pokud by si někdo aplikoval masku jen pod oči, tak následně by ty zbytky "lososové" barvy mohly jakoby potlačit kruhy pod očima. Že by to vlastně fungovalo jako barevné korektory na pleť.... moje spekulace... Já korektory nepoužívám, takže nemám zkušenosti.
  • maska pleť nijak dramaticky nevysušuje, ale i tak platí to, že na oční okolí bych ji nedávala
  • bohužel jsem si nevšimla toho, že by mi s pletí něco dělala...a to jsem ji zkoušela aplikovat i několik dní po sobě v období, kdy se mi začaly vyrážet pupínky - bohužel jsem si nevšimla ani zklidnění, ani protizánětlivého účinku. Pleť není ani na dotyk takové vyhlazená a ťuťuňuňu jako po maskách často bývá.
 
Tak to by bylo o této masce asi tak všechno. Prostě absolutně nechápu její význam, i ten popis na eshopu se mi nějak nezdá. Jako proč by maska pod oči měla být protizánětlivá? A proč by někdo aplikoval jíl pod oči? Fakt jsem z tohoto produktu taková zmatená. Možná to jen nechápu a někdo mi to vysvětlí. Já za to budu jen a jen ráda, když mě někdo poučí a trochu se dovzdělám.
 
 
Ještě musím říct, že masky je 40g a zaplatíte za ni necelých 250Kč. Pořídit ji můžete ZDE. Ale myslím si, že BioAroma má spoustu mnohem lepších produktů, které můžete vyzkoušet. Já třeba nedám dopustit na odličovací olej s heřmánkem, pleťové tonikum s růží, diktamový olej... Ale zase je potřeba zmínit, že má ta maska na stránkách velice dobré ohlasy ... nějaká slečna/paní Alice dokonce smeká klobouk a považuje ji za nej masku, kterou kdy měla! No tak teď si vyberte...
 
 
Mějte krásný den! Meduňka
 
 
 
 



 
 
 

5 komentářů:

  1. hele a nemyslím se tím třeba jako maska na oči takto... ty si dáš masku a chlap prohlásí: to je úplně maska na oči, hned vypadáš líp!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nebo jestli to neni maska do oci.... ze bych mu tam ten prasek foukla �� medunka

      Vymazat
  2. Medu, kurna, to je mi moc lito, ale v podstate jsem Ti ji poslala jen na zkousku, ptz vim, ze mas bioAroma rada. Tento produkt fakt potrebuje trochu proteze na zacatek, ptz ja se tak diky nemu s bioAroma setkala poprve a moc dobre svetlo na znacku mi to nevrhli a nemam chut od ni vokoli dalsiho zkouset.. 😕

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Miso, ja jsem hrozne rada za tu moznost. Snad to nevyznelo blbe, to bych nerada!! Jako vubec nechapu koncept toho produktu a verim, ze nemas chut dal objevovat. Jako me zase mrzi, ze jim ted dela videa Katty, to zase odrazuje me. Vim, ze je to asi dobry reklamni tah vuci vetsinove populaci....nebo jak to rict. Medunka

      Vymazat
  3. Mala som tuto masku a presne ako pises, dozieralo ma ze sa nedala normalne jednoducho zmyt. Tiez som minula zbytocne vela odlicovacich tamponov na docistenie, pripadne som si ju dala v ten den ked som uz nikam nesla. Navyse som ziadny slubovany efekt nepostrehla tak som ju nahnevana vyhodila do kosa. Od bioaromy som mala nejake kremy, ale nejako sa nekamaratili s mojou citlivou zmiesanou pletou. Jedine co bolo fajn bol balzam na pery ktory hydratoval a vonal ako vianoce. Mam ine prirodne znacky, na ktore sa orientujem. Bioaromu uz nie aj ked som sa tak snazila ju mat rada. Moni

    OdpovědětVymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty