čtvrtek 17. července 2014

letní wishlist

pěkný den všem,

už docela dlouho jsem vám neukázala žádný wishlist. Bude to asi dáno tím, že jsem docela dlouho po ničem vyloženě neprahla. Když něco chci, tak si to obvykle hned koupím a je to z krku. Nemívám totiž moc náročná přání, která bych si nemohla dovolit. Myslím, že to bude tím, že jsem již pomalu začala ztrácet víru v to, že ze mě něco může udělat "superstar" s pletí z alabastru  a tělem víly :) Buď jsem dospěla a nebo je to počáteční stádium nevím čeho, ale jistě to nevěstí nic dobrého :D.   A tak ani nevím, jak se to stalo, že se mi pár položek nakupilo na lístečku na stole.




Rock lac + lampa - co k této položce říct... svého času jsem ulítávala na CND shellacu pro zpevnění nehtů. V současnosti jsou nehty v dobré kondici a vlastně je ani nelakuju. Zato jsem si oblíbila hezky nalakované nehty na nohou. CND mám jen bezvarvý, tak zatím zkouším striplac, který jsem loni dostala k narozeninám a na ruce se mi neosvědčil. Přiznávám, že krásně drží a moc dobře vypadá. Ale ráda bych vyzkoušela i tento typ laku.
Lampu mám obyčejnou z bazaru na omlázku, ale už mám hodně staré zářivky a říkala jsem si, že lehký  upgrade směrem k led technologii by neuškodil.

ECO Hysteria - na tuto značku jsem už narazila kdysi, když kamarádka vozila kosmetiku z Východu a já se o ty východní značky začala zajímat. Ale nějak to nedopadlo. Když jsem si teď všimla, že na Hairbeauty mají tuto značku nově v sortimentu, tak mě začala svrbět peněženka :) A za ty ceny - no nekupte to!

Maxi šaty - já vím, že malé postavě asi nevyniknou a budu vypadat jak trpaslík převlečený za bílou paní... ale stejně, ráda bych měla aspoň jeden kousek!

Mixturama - ráda bych si namíchala svoji vlastní zdravotabletku, jsem na to hrozně zvědavá, ráda si míchám musli, tak proč si nenamíchat i něco jiného pro zdraví... Moc se mi líbí nápad i široký výběr ingrediencí. Už mám svoje favority, tak snad to klapne :)

EDM makeup - milovala jsem ho loni a asi bych ho milovala i letos, i když ta pleť je v mnohem horší kondici a potřebuje mnohem větší krytí.... a nic tekutého na ní nějak nedrží :( Jenže nějak není dostupný můj odstín... a nebo ho přestali dělat??? I na ofiko webu jsem byla mírně zmatena, tam jsem nenašla ani tu plně krycí verzi makeupu... to už nedělají ani tu??? No, tak nevím, jak to s EDM dopadne, možná je to nejslabší článek tohoto wishlistu! Můžete mi doporučit nějaký jiný pěkně krycí minerální makeup? A vyrábět ho fakt nebudu, i když ten postup od Míši je asi blbuvzdorný, tak na mě je to moc! Ale kdyby se někdo chtěl realizovat, tak jsem hodně světlá a nejsem schopna určit svůj podtón, tak preferuji neutrální :D

Knihy - miluju knihy, zejména tedy detektivky a trilery, absolutně ignoruji beletrii, poezii, literaturu faktu. Ano, jsem barbar a omezenec, je to tak a jiné to asi dlouho nebude... A miluju v létě ležet odpoledne na houpačce, opalovat si bílé nohy, ruce a dekolt a číst přitom nějakou detektivku! Jo a ještě bych u toho popíjela nějakou mátovou limču.... no, to je sen!

Evolve maska s AHA kyselinami - to je tedy zlatý hřeb "večera"! Že prej "instantní krása" říkala  TRB. I Verunka ji chválila do nebes! Ale já mám takový pech na ty profláklé a chválené produkty.... takže si vlastně nejsem ani jistá, jestli za ní těch 5 stovek chci dát, jako teď byla pro, ale oni ji nemají skladem a než zase bude dostupná, tak už mě zase ovládne ta chamtivost a raději zůstanu úplně nepěkné kačátko... se znám :D

Tak to je asi tak všechno, po čem mé srdce touží a i to, o čem si není jisté, zda touží :)

A po čem toužíte vy???

16 komentářů:

  1. Oooo Rock lak jééé, já měla sice jen jednou, ale zamilovala jsem se. Teď se chystám, že si zajdu na manikůru zas :) a zbytek je taky super :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a jak šel sundat, smím-li se zeptat? To by mě hodně zajímalo! :) jinak děkuji :)

      Vymazat
    2. mě špatně....cca 2 hodiny :D Alobalová technika trošku zabrala, ale já mám hodně pevné nehty, takže asi tím, protože kamarádce šel úplně lehce. :)

      Vymazat
    3. Rocklac jde sundat jako Shellac -možná i rychleji, jen si nekupuj ten jejich alobal s molitanem na odstranění-vpije moc odstraňovače-ten je u Rocklacu taky předražený-je to aceton. Jinak výdrž tak 8-10 dní, což je u mě super-obyč lak mi vydrží maximálně 2 dny:( a hlavně je rychlá aplikace narozdíl třeba od Shellacu. A můžu se zeptat proč ti nevyhovuje Striplac? Já ho zkoušela pouze na nohy a s lakem jsem strhávala i nehet-takže za mě už určitě neee.

      Vymazat
    4. Evi, právě, že jsem u stripu strhla s lakem i vrchní vrstvičku nehtu a docela to bolelo! Už jsem se pak neodvážila to dát na ruce, uvidím, co ty nohy, mám to na nich 14 dní, zatím drží a vypadá krásně, ale obávám se toho sundávání.... potřebuju něco, co se lehce sundá, to CND shellac se mi sundával dobře, ale připadá mi drahý a ráda bych něco rychlejšího na aplikaci

      Vymazat
    5. S tím Striplacem fakt nevím-zkoušela jsem i ten jejich odstraňovač-dává se kapka na špičku nehtu, jako šlo to lip dolů ale stejně to hodně ničilo nehty. Já mám u Rocklacu problém s barvami-není žádná tělová a dost jich vypadá v reálu úplně jinak, ale aplikace-výdrž-odstranění úplně v poho. Já se kvůli barvám vracím k Shellacu.

      Vymazat
    6. já jsem u toho stripu dala ten odstranovac a ani se to nehlo, je to rok, co jsem ho dostala k narozeninám... ale ruce zničené, tak jsem si rikala, když uz to mam, tak to dam na ty nohy, vypada to fakt krasne, ale uplne se to bojim dat dolu... ze to nepujde, jako tehdy ty ruce.... navíc ta ruda bude asi dost videt, kdyz tam zustane, ach ach....

      Vymazat
  2. Stále sa chystám kúpiť maxišaty a vždy si kúpim krátke :D a s knihami súhlasím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já si většinou nekoupím žádné a nebo je nosím jen doma.... jsem hrozné stvoření :) Knížky jsou super věc!

      Vymazat
  3. Jo, Evolve mě taky bere! Zrovna jsem na něj koukala.. mají ho opět naskladněný :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    2. tak buď jsem slepá nebo blbá, případně obojí, ale já ji nevidím :(

      Vymazat
  4. My s hnusnýma nohama nosíme maxi šaty, ikdyž jsme malé, páč je to menší zlo:-D
    Rock lak chci taky a ještě mám na wish listu CND Vynilux a EBD Q-lac.
    Masky mě hrozně nebavěj, ale tuhle taky potřebuju..ale ještě si teda asi počkám na tvojí recenzi;-)
    Ta knížka má úžasný obal! Jdu se podívat, co je to zač.
    Verunka mi onehdá říkala, že našla perfektní minerální makeup, nejsem si jistá, ale možná Lily lolo? Kdyžtak jí písni;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dejni, na moji recenzi necekej, mne nic slavného nefunguje.... nechapu meteority, serozinc atd atd

      Vymazat
  5. maxišaty mám hrozně ráda :) a taky jsem na detektivky! jinak čtu hodně i životopisy a beletrii taky, zkrátka co se namane :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ta maska je super, mám ji a doporučuji :-)

    OdpovědětVymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty