neděle 29. září 2013

2 x Grand Rouge Rose Eclatant + nový kamarád

pěknou neděli přeji,

dnes přináším velice krátký post, ve kterém bude hrát prim rtěnka z LB, kterou jsem původně vůbec nechtěla používat a kterou mi pohaněl i Pilot - že prý v ní vypadám jak lehká děva či co :)
Ale s nástupem podzimu jsem zatoužila ji vyzkoušet a stalo se tak minulý víkend. V sobotu jsem ji měla do města na kávičku v kombinaci s černými linkami z LB od Lorealu. V neděli na návštěvu tchýně jsem pak "nahodila" jemnější variantu se stříbrnou linkou. Přiznám se, že jsem nakonec vyměkla a po cestě jsem si pusu předělala jinou rtěnkou :D Co kdyby si tchýně myslela taky něco o lehké děvě... netřeba dávat podněty k nelibosti a diskusím... bohatě stačí, že jsem musela obhajovat svoje plýtvání penězi - protože vařit vývar z kuřecích křídel poukazuje na nadbytečný blahobyt, kdybyste to náhodou nevěděli...říkala to bábi (tchýnina matka)  ach jo....
 
takže sobotní varianta ....
 

nedělní varianta ....


Po cestě ke tchýni jsem se stavila seznámit s Čertem, který bydlí u Pilotovic babičky... je to malej miláček, nikdy nevytahuje drápky, ne jak ta naše poletucha malá :) Foceno bohužel na mobil, takže kvalita prach mizerná, blbý byly všechny fotky, ale na této jediné nevypadám jako úplný idiot... ale zase Čertíkovi chybí jedno oko.... na prd :)

 
 
Mějte krásnou neděli! Meduňka

19 komentářů:

  1. Ta rtěnka ti sluší pekelně! A vypadáš v ní nádherně! Takže bez obav ;-) A moc se mi líbí i ta tvářenka! Čert je roztomilý! A blahobytně si žijeme asi obě dvě (pokud použiju měřítko uvedené výše) :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, taky si žiju blahobytně, to bych si nepomyslela... :D
    Rtěnka Ti velice sluší, je to spíš o zvyku. Já si teď pořídila krásnou sytou fialovo-vínovou, oproti ní je všechno ostatní jemné a běžně nositelné... ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Podla mna ti pristane, ale riad sa svojimi pocitmi a nie tym co ti hovoria ini :)
    Mne sa napriklad pacia krvavocervene, bordove, etc a nosim si ich aj do skoly resp uplne vsade a je mi jedno co si kto mysli :D
    macabre-moon.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Mam tu istu v tom istom odtieni, ale na tebe teda vyzera uplne inak (aspon na fotkach). Na mne je ruzova a skoro neonova :) Ale je to asi moja najpouzivanejsia, mam k nej v rovnakom odtieni kabelku, tak to ladim dokopy :)

    OdpovědětVymazat
  5. Taky nosím krvavě červenou rtěnku a je mi fuk jestli je půlka července nebo půlka ledna, běžný školní den nebo ples... :-) Je fakt, že svému chlapovi taky nekecám do zevnějšku, přestože se občas musím kousnout do jazyka, holt nemáme úplně stejný vkus (vyznávám o něco elegantnější styl než on) a razím zásadu, jestli tě to zajímá, poslechni si můj názor, ale jestli se ti to líbí, tak si nos třeba pytel, mně do toho nic není. :-) Mně paradoxně přijde decentnější verze s černýma linkama, to stříbrné je hodně blýskavé a výrazné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. možná, že je to opravdu výraznější, ale já tuto či jiné stříbrné linky nosím úplně nejčastěji už celá léta, takže jsem na ni na sobě zvyklá a už ji moc nevnímám, zato černý fix mám málokdy, tudíž mi připadá výraznější, ale asi je to spíš jen to, že vypadám jinak, než obvykle

      Vymazat
  6. Vždyť to vypadá decentně! A moc hezky. :) To tomu zas někdo rozumí. :) Já se maluju podobně a můj drahý zas nepozná, že mám na sobě makeup a tvrdí mi, že nejsem namalovaná...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. můj drahý zase na kde jakou ženu v televizi nadává,že je zmalovaná jak plakát a jak je to hnusné, přitom já mám pocit, že ta žena na sobě moc líčidel nemá a vždy se leknu, co si musí myslet o mně :D

      Vymazat
  7. Rtěnka je nádherná a rozhodně není příliš výrazná jen krásný sytý odstín. Navíc Ti sluší:)) Z těch dvou kombinací se mi líbí ta první s černýma linkama, je taková klasic a chic.

    OdpovědětVymazat
  8. Jsi nádherná...a vývar?No jedině z podrážek,tak se ušetří:-D

    OdpovědětVymazat
  9. Ta rtěnka ti moc sluší, určitě ji nos! A bílej Čertík je kouzelnej :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Rtěnka je super! Dnes jsem měla na sobě podobnou. Moc ti to sluší.

    OdpovědětVymazat
  11. moc všem děkuji za milé komentáře! poučení dnešního postu je pro mě to, že i na první pohled nepoužitelná záležitost se stane oblíbeným kouskem a netřeba okamžitě zatracovat!

    OdpovědětVymazat
  12. To má bejt ta kurví rtěnka? Tak to kdyby viděli mě s červenou, tak mě rovnou vykopnou :D
    Btw nejni to ta šíleně úplně nejvíc drahá kabelka? Je krásná ♥ Ovšem na Čertíka nemá, to je jasný, ten je nejkrásnější!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D No kabelka byla rozhodně větší mrhání než kuřecí křída :D ale to babka nepozná, takže to prošlo vklidu :D jinak děkuji, taky se mi líbí :)

      Vymazat
  13. Moc Ti to sluší, vůbec se mi to nezdá nijak přehnané. A na bábi se vyprdni! :-) a žij blahobytně i nadále.

    OdpovědětVymazat
  14. Moc pěkné líčení! Jednoduché, přirozené přesně trefa do černého! :)

    OdpovědětVymazat
  15. Vždyť ta rtěnka jen jemně zvýrazňuje tvoje rty! Bože, ty máš teda příbuzenstvo... Kašli na ně a nos jí, moc ti sluší! A Čertík ti taky sluší! Jsem si říkala, že byste měli Míše pořídit jednoho z těch tří bílých jako kamaráda;-)))
    Jo a konečně se mi potvrdilo, že jsem fakt chudá, páč vývar nevařím vůbec!

    OdpovědětVymazat
  16. krásné jemné líčení, strašně ti to sluší

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty