pondělí 1. července 2013

červnové novinky

pěkný den přeji,

sice už nám začal červenec, ale ráda bych vám ještě ukázala novinky, které jsem si pořídila v měsíci červnu. Když to tak vidím pohromadě, tak jsem to trošek přehnala.... ale něco z toho jsou dárky pro někoho a něco z toho je dárek od někoho, takže to není tak hrozný, jak se na první pohled může zdát!
Některé novinky už jsem vám ukazovala v průběhu měsíce, takže jde spíš o takový shrnovací článek.
 
tvářenka od Reginy - zkoušela jsem jen asi 3x a zatím dobrý, ale musím zkoušet víc
papírky na odsání mastnoty - odzkoušená klasika, těch není nikdy dost
korektor Revlon - prima věc, zatím jsem velice spokojená, i když je mi maličko světlejší teď, když jsem maličko opálená, ale není to nic dramatického
sprchový gel s vůní broskve - dárek od kamarádky z Ukrajiny


Přivezeno z Chorvatska:
Aussie - kondicionér na vlasy - velikánská spokojenost, už je na cestě větší balení, i kamarádka je nadšená
Afrodita - klasické tekuté mýdlo s vůní šampaňského - ta vůně je prostě božská; jinak tedy kosmetika Afrodita je slovinská a vypadá dobře.
Himalaya - neemová čistící pěna na obličej - jak jsem psala už nedávno, jsem s ní fakt spokojená, dělá mi teď na obličej dobře, dobře se s ní pracuje, dobře myje, nemám ji co vytknout
Afrodita - tělové mléko s vůní hroznů - ta vůně je božíííí a hodně moc výrazná, sladká, něco mi děsně připomíná, nevím, jestli jsou to zrovna hrozny, ale opravdu je krásná. Jinak zatím nemám moc odzkoušeno, takže recenze bude někdy v nedohlednu :)


Palmer´s - Lip butter - dark chocolate a cherry, dark chocolate a peprmint - koupila jsem hned několik kousků, neb se jedná o dárky pro drahé kamarádky. Ne pro Kosmetickou Analfabetku, no ta blog čte, tak má smůlu :) Jak tak na to teď koukám, tak jsem si uvědomila, že pro sebe jsem koupila ten peprmintový a omylem jsem otevřela ten cherry, tak to bude asi problém.... mám tedy ještě jeden... ale jedna kámoška asi ostrouhá, protože peprmint mám ráda já a kamarádky ne, ty ujíždí na višních... no, tak nic :)
 
Palmer´s - mazadla - olivové a body gloss - malé cestovní balení jsou fakticky praktické a zdají se být i kvalitní obsahově.
 
Himalaya - antiseptický krém na drobná poranění - stál asi 35 Kč, říkala jsem si, že bude bezva do lékárničky. Zatím jsem nemusela zkoušet.
 
Astor - Air Max řasenka - koupila jsem ji narychlo, protože jsem založila někam svoji současnou řasenku od Oriflame... Astorka není špatná, ale holt už je překonaná.
 
Astor - lesk na rty - koupila jsem ve výprodeji asi za 60Kč, to není špatná cena, ne? Pěkná jemná růžová barva, není ani moc lepivý. Měl by vydržet 6 hodin, ale tak to je utopie, že :)
 
Adidas Fresh - antiperspirant, který jsem zakoupila asi za necelých 50Kč ve výprodeji a to se vyplatí! Kdysi jsem ho už měla a byl dobrý, vůně opravdu svěží a fungoval velice dobře.
 
Helle - nosní inhalátor - pokoušela jsem se najít substituční léčbu místo kapek do nosu, na kterých si dost frčím :) ale zatím to nevypadá, že by to fungovalo!
 
 








Dostala jsem taky k objednávce obrovskou spoustu vzorků, to teda klobouk dolů!



 O koupi krémů od Biodermy jsem psala o víkendu, AKN chválím do nebes a další 2 teprve testuji.


Rimmel lak na nehty jsem koupila taky ve výprodeji za cca 35 Kč, víc nestál určitě a barva je fakt parádní a výdrž velice dobrá.


Toť asi všechny novinky za měsíc červen a že jich tedy je požehnaně, ale zase na druhou stranu většina z nich byla v dost pěkné slevě a kupa vzorků zdarma, Bioderma byla úplně za pusu, tudíž jsem vlastně víc ušetřila, než utratila :) Myslím, že to je dobré skóre!

Mějte úspěšný týden, Meduňka.

13 komentářů:

  1. Palmer´s lip butter jsou z Chorvatska nebo z objednávky? a když tak odkud? díky. ten lak je dokonalý, jdu taky nalakovat nějakou růžovku :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. lip butter jsou z objednávky - http://www.prijemnapeceoplet.cz/znacka/palmer-s

      :)

      Vymazat
  2. wow tomu sa ale hovori kopec noviniek! Zavidim! tak asi ako vsetky baby! wow!

    Inak pozyvam ta k sebe na super letnu Giveaway kde je cena tasticka plna darcekov!Tu:
    http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/07/summer-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  3. Já nemyslím,že jsi to až tak přehnala...hlavně,že to jsou věci ,které využiješ..Taky mám moc ráda věci od Palmer´s...A mýdlo s vůní šampaňského? Tak ať se nenecháš unést a neusrkneš:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji :) neusrknu, já totiž alkohol nerada :) ale teď mám tedy výjimku- nasla jsem v chorvatsku vyborne ovone pivo - rybizove! mnam... ale uz mam jen poslední flasku

      Vymazat
  4. Na ten antiseptický krém Himalaya jsem v Tescu taky koukala, jsem docela expert na neustálé ubližování si, tak si tam pro něj příště skočím. :-D Po Tvém článku Omluva Biodermě jsem pěkně nalomená, abych si něco z těchhle věcí pořídila taky, už mám Pore Refiner a je fakt dobrý, jen ty ceny... :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ty ceny jsou na prd, proto jsem rada, ze jsem je sehnala na tom omlazku, za matt a serum jsem dala dohromady i s postovnym 280kč a to jsou prosim cca 2x pouzite, takze fakt prakticky plne!

      Vymazat
  5. Páni,hezké věcičky,lak má krásnou barvu.Já si dnes koupila do práce balzám na rty od Balea(cukrový čumák nebo tak něco),mám je ráda a konečně "svojí" barvu na vlasy,už je to potřeba...

    OdpovědětVymazat
  6. Láká mne hlavně kosmetika Himalaya, zatím jsem od této značky ic nezkoušela, ale čím více pochval na ni čtu, tím více mne láká!

    OdpovědětVymazat
  7. Teda, takových novinek.... :) Stydím se za své skromňoučké nákupy :( :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to spíš já se stydím! ale fakt skoro všechno slevy a vzorky zdarma :)

      Vymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty