středa 5. června 2013

překvapení pro vaše hrdiny

pěkný den,

obvykle se na svém blogu krabičkám krásy nevěnuji, neb je jich všude plno a nechci svoje čtenáře zatěžovat a obtěžovat něčím, co si mohou přečíst kdekoli jinde, dnes však udělám výjimku a budu se věnovat krabičce, kterou jsem jako dárek koupila Pilotovi, protože krabička pro muže mi připadá jako moc fajn počin a obsah se mi líbil :) Nebudu se nikterak dlouze rozepisovat, vezmeme to tak letem světem :)
 
1. Krabička samotná mi připadá velice elegantní, přiznám se, že i já bych ji preferovala před růžovou či jinak výrazně barevnou variantou. Materiál krabičky je pevný, formát čtvercový, vpodstatě je krabička až na barvu shodná s dámskou variantou tohoto měsíce.
 
 



2. Obsah krabičky stojí za to! Senzabox měl na vytvoření této edice dost času a dal si rozhodně záležet, na obsahu je to poznat.
 

Krabička obsahuje 6 kousků z toho 2 plné velikosti.



Rexona Maximum Protection je zatím pořád ještě novinka a myslím, že umístit ji do krabičky byl dobrý tah. Myslím, že chlapi jsou k novinkám docela skeptičtí, aspoň ti, které mám doma já, takže když ji vyzkouší tak trochu nuceně, jedině dobře :)
 
Yves Rocher balzám po holení bez parabenů s bio máslem karité a zklidňujícími a regeneračními účinky.  Ano, Yves Rocher je "oblíbená" boxová značka, ale z balzámu jsem nadšená, je to věc, kterou chlap opravdu využije, to, že neobsahuje parabeny a je částečně bio, oceňuji velice, mému chlapovi je to však upřímně jedno :D
 
 

Dove sprchový gel na tělo a obličej - má být nějak technologicky "nadupaný" a má díky té technologii udržovat správný stupeň hydratace pokožky. Dove teda není nic nedostupného a v boxech ho obecně nemám ráda... ale budiž, na cestách se rozhodně využije!
 
Vichy gel na holení má zabraňovat podráždění pleti, je určen speciálně pro muže se senzitivním typem pokožky. Pleť je po použití samozřejmě hydratovaná, chráněné.... atd atd :) Tento gel rozhodně oceňuji, můj chlap by si nikdy nekoupil nic dražšího než běžný drogerkový gel, ačkoli na červenání pleti vyloženě trpí. Jsem ráda, že si vyzkouší něco nového a navíc na cesty opět jak dělaný!
 
 

 
Goldwell For Men - osvěžující šampon pro všechny typy vlasů, matující pasty pro vymodelování požadovaného účesu - tak šampon se vždy hodí, tou pastou v pytlíčkovém balení si tak jistá nejsem, raději bych nějaký malý např. 5ml zavírací kelímek. Ale tak to je můj subjektivní pocit ... Pilot na rozdíl ode mě "stajluje" vlasy každý den, takže se mu patrně bude na vyzkoušení hodit.
 
Salcura sprej na pupínky a akné. Pilot mi hned hlásil, že dostal v krabičce nějaký sprej proti kondomům.... takže samozřejmě komedonům, že! Tento sprej jsem měla již v nějakém dámském boxu a nebyl špatný, takže jsem ho hned zabavila pro sebe. Pilot má beztak pleť jak dětskou prdelku (bez opruzenin!) ;)
 
 
Tož o krabičce asi všechno. My jsme doma spokojení. Pilot kolem toho teda moc nenamluvil, člověk z něj všechno musel tahat jak z chlupatý deky, ale využijeme všechno, takže spokojenost prostě na 100%, což se mi u dámské verze neděje.... ale to je tím, že já jsem fakt přísná a nic mi není dost dobré ;)
 
Mějte se krááááásně! Meduňka
 
 

23 komentářů:

  1. Vypadá to dobře! Vlastně hodně dobře. Jen nevím, co tam bude příště - leda by se otočily značky pěny na holení a balzámu nebo tak :) Ale jako dárek je to, myslím, fajn :)

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá to vážně hezky. Jen i příjde předem takové jasnné, co tam vlastně bude. Většina mužů používá mýdlo, šampon, antiperspirant a něco na holení. Taková klasika...

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no jasný,že je to předvídatelný, ale zase na druhou stranu aspoň žádný velký experimenty a pakliže by mělo být vydání třeba jednou za 3 měsíce, tak by to bylo fajn.

      Vymazat
  3. Haha, sprej proti kondomům :-) Jsem přemýšlela, na jakém principu by to mělo fungovat a proč :-) Jinak krabička je nadupaná dost dobře!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nevím, třeba kondom v tekuté podobě - něco jako obvaz ve spreji :D:D

      Vymazat
  4. Ty jo, tahle krabička se mi líbí víc jak posledních 5 vydání pro ženské :) Přítel bude mít narozeniny, tak mu jí asi ze srandy objednám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rendy, myslím, že bude mít radost :) Ten můj chudák byl z toho dost vyděšený, nechala jsem mu to poslat do práce, no civěli na to v kanceláři všichni :D

      Vymazat
  5. To vypadá super, objednávám H. k svátku! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ježiši, sprej proti kondomům :DDD. Ale tak zase je to pochopitelné :). Kde by přišel na komedomy, že jo :). Krabička je fakt moc pěkná a povedla se.

    OdpovědětVymazat
  7. Vypadá to skvěle. Jediný problém je, že přítel má teď od každé kosmetické věci něco (mojí zásluhou, haha) a stejně bych ho nedonutila něco zkoušet dřív, než to spotřebuje. :) Takže třeba příště... :))

    OdpovědětVymazat
  8. Hezké, ale ne pro mého milého, který by nevyužil nic. Deodorant používá DSM jako já, kvůli ekzému a kvůli ekzému nesmí používat ani značky jako Dove a Vichy. Neholí s a akné nemá. Šampony a složení řeší víc, než já (má po silikonech lupy, ze kterých je dost neštastnej, když se objeví). Chtěla jsem mu jí ze srandy objednat, když se smál mě, co na tom mám, ale nebyl by to dobrý tah :-) Ale líbí se mi ta antracitová krabička.

    OdpovědětVymazat
  9. první balení pro chlapy vypadá líp než všechny jejich dosavadní pro ženský:D ehm :D

    OdpovědětVymazat
  10. obsah vyzerá celkom fajn...všetko využiteľné...a tým, že si mu ju nechala poslať do práce sa ani nečudujem, že si ho vydesila:)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to byl účel :D trochu ho vyvést z té jeho věčné flegmatičnosti :D

      Vymazat
  11. Eeehja, to by som mala objednať tomu môjmu, možno by sa potešil :D Celkom dobré výrobky sú tam..
    Na mojom blog je JuneBlog, ak nevieš o čo ide stačí klik na blog :)
    Andy

    OdpovědětVymazat
  12. Tak konečně si drahé polovičky nebudou stěžovat, že je všechno jen pro nás ženský :)

    SIMPLE LIFE

    OdpovědětVymazat
  13. no tak jsem to té mojí lepší polovičce objednala a zejtra si to zaplatí :-D

    OdpovědětVymazat
  14. Tak toto je dokonalé ! Určite ho priateľovi zadovážim :)
    Veľmi sa mi páči ten dodatok - HERO ♥ Skvele vymyslené :)

    OdpovědětVymazat
  15. Mě na tom vadí ta Salcura, doma už jedna leží ladem :-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a já mám z ní radost, aspoň bude něco pro mě :) navíc si myslím, že by se mohla hodit vlétě třeba i na štípnutí hmyzem a tak :)

      Vymazat
  16. Pěkné, ale chlapům asi postačí jen jednorázovka, vsadím se, že je do konce roku zásoben vším, co potřebuje :-D

    OdpovědětVymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty