sobota 29. června 2013

omluva Biodermě

pěkný den všem,

je to tak 4 nebo 5 týdnů, kdy jsem v jakési diskusi s kamarádkami pronesla něco v tom smyslu jako, že bych si krém od Biodermy na obličej nedala, ani kdyby mi za to někdo zaplatil. Byla jsem o tom skálopevně přesvědčená. V minulosti jsem měla s Biodermou nedobré zkušenosti, po jejich slavné micelárce jsem byla olezlá až to bolelo a ani z jiných kousků jsem nebyla na větvi. Navíc ta mediální masáž, která na nás útočí z kde jakého blogu... no prostě na Biodermu často remcám.... No a pak jsem nutně potřebovala změnit péči o pleť, chtěla jsem nějaký matující krém nejlépe LRP nebo Avene a tak jsem se vydala do lékárny pro vzorky. Od jisté doby opravdu odmítám kupovat krémy od 300 výše bez vyzkoušení, pokud tedy ta možnost existuje. U nás ve městě však získání vzorků není zdaleka tak jednoduché, jak by se mohlo zdát. Nevím, co u nás v lékárnách s těmi vzorky dělají, jestli si to paní berou domů nebo co, člověk musí počítat s poměrně velkou mírou neochoty... no a tak se mi stalo, že jsem z lékárny odešla se vzorky Biodermy, protože prostě mi slečna nic jiného dát "nemohla"...osobně jsem měla pocit, že tu Biodermu vyloženě protěžují.... Odcházela jsem se vzorkem Biodermy Sebium AKN a docela dost jsem nadávala a vyremcávala... ale na obličej jsem to nakonec naplácala a nestačila jsem se divit! Kupodivu jsem dostala hned 3 tubičky vzorku, takže jsem měla dost na pořádné prozkoušení. A učinila jsem neuvěřitelný závěr - schopnost tohoto krému matovat pleť je naprosto úžasná a to i přes to, že se nejedná o matující krém. Bioderma má speciální matující krém Sébium Matt. Krém Sébium AKN matuje od prvního použití, bezvadně na něm drží makeup. Přišla jsem na to, že nejlépe si rozumí s minerálním makeupem - ten jsem měla jen ve vzorku a s lehce opálenou pletí, která nepotřebovala extra krytí si rozuměl jedna báseň. Na cestě už mám další vzorky, abych trefila co nejlépe pasující odstín makeupu. Pak plánuji koupi plného balení.
 
Abych to zkrátila, se vzorkem krému jsem byla tak spokojená, že jsem se rozhodla koupit plné balení krému. A aby toho nebylo málo, podařilo se mi krém koupit na bazaru omlazení za pár korun! Dále jsem na bazaru našla i další krémy z řady Sébium - Matt a Sérum. Koupila jsem tedy všechny. Začínám s testováním. Verze Matt bohužel nematuje tak dobře jako AKN. Nevím, jak má krém Matt účinkovat, zda má produkci mazotoku regulovat postupně... ale prostě AKN matuje hned teď a to téměř na celý den!
 




 
Nejsem schopna vám referovat o Sébium Matt a Sébium Sérum, neb je mám velice krátce, ale tu verzi AKN si nemohu vynachválit a moc moc moc ji doporučuji!
 
I když kamarádka, které jsem ho doporučila, říkala, že jí matuje, ale zvýrazňuje póry na tvářích. Já tento problém nemám, se svými póry jsem spokojená :) Ale musím vás na to upozornit!
 
Tímto se omlouvám Biodermě za to, že jsem ji tak odsoudila a zavrhla! Když je třeba, dokážu uznat svoji chybu a tentokrát jsem se opravdu mýlila!
 
 
Mějte krásný den! Meduňka

12 komentářů:

  1. To sérum je super, funguje skvěle. A ještě mám hodně ráda jejich klasický peeling.

    OdpovědětVymazat
  2. Coby majitelka "Sensibio Rich" (na zimu) a "Sebium Serum" můžu říct, že Bioderma je pro mě sázka na jistotu, pokud potřebuji opravdu spolehlivou a zaručenou péči. Zní to jak z reklamy, ale je to tak.

    OdpovědětVymazat
  3. abych byla upřímná, tak z Biodermy jsem už celkem otrávená. micelárky používám, né že né, ale teda že by to bylo něco světového, to není. potom jsem měla Pore Refiner a jednak nematoval a jednak se mi po čase začal z obličeje drolit... takže se mi nic dalšího už zkoušet nějak nechce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. upřímně řečeno, chápu! Tento postoj jsem si držela několik let :)

      Vymazat
  4. měla jsem nějaké vzorky z řady Hydrabio, nedávno jsem si koupila celé balení, tak uvidíme. předpokládám, že teď bude následovat pár dalších článků o Biodermě ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. myslíš články z mé strany? to asi ani moc ne, mám tyto 3 kousky a nehodlám impérium rozšiřovat :)
      Jinak hydrabio jsem měla před pár lety cestovní balení na zkoušku a nějak mi to neseděla, hlavně to slavné serum ci čo to bylo, jsem po tom byla úplně ulepená a za 2 hodiny úplně mastná

      Vymazat
  5. Taky jsem měla vzoreček tohohle krému a zdál se mi hodně fajn!

    OdpovědětVymazat
  6. Já měla Hydrabio a to byla hrůza, teď tu mám nějaké další vzorky, myslím že právě této řady, tak uvidíme :) Každopádně mě Bioderma nějak zvlášť neláká..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano ano, hydrabio nebrat :) hlavně ne to serum, sice bylo hodně chválené, ale já myslím,že děs a hrůza

      Vymazat
  7. ja som zatiaľ bola spokojná so všetkým od biodermy, aj keď radu sébium nejak obzvlášť nemusím..ale prišli mi domov dve testovacie balenia, keď bežala tá akcia a predstavovali novú starostlivosť global a momentálne mám desnú pleť, tak si to patlám na tvár a musím skonštatovať, že ten global krém sa mi veľmi veľmi páči. takisto okamžite zmatňuje pleť a je po ňom taká hebučkááááá. aj keď mi nedá toľko výživy, koľko by som si priala, ale musím urobiť kompromis, pretože sa ozaj potrebujem zbaviť tých odporných vecí na svojej tvári :D

    OdpovědětVymazat
  8. Tak to je zajimave...ja jsem ten AKN zkousela kdysi davno a nadsena jsem nebyla. Ted ale pouzivam ten Pore Refiner a opravdu mi sedl, tak tomu AKN dam jeste jednu sanci=)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zkus prvně vzoreček, ať zbytečně nemrháš, já už bez vzorků ani ránu!

      Vymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty