neděle 16. června 2013

fotoshrnovačka dovolené

pěkný den,

tak jsem se vám dnes ve zdraví vrátila :) Dovolenou jsme si o 1 den prodloužili, neb teď bylo fakt povedené počasí, já bych tam vydržela klidně ještě další týden a popravdě si myslím, že bych tam vydržela i pár let :) Přímořské klima mi dělá moc dobře na dýchací cesty, se kterými mám od malička problémy, takže se tam cítím jako ryba ve vodě :)
 
Dnes nemám nějak dost energie na nějaké velké vykecávání a ani to není myslím třeba. Pokud vás to zajímá, tak jsem se prostě měla pěkně, užila jsem si každý den a jsem spokojená, doufám, že i vy všichni budete mít možnost si někde kdekoli pořádně odpočinou a načerpat nových sil!
 
A teď už to fotoshrnutí ...
 
krásy přírody a okolí:






I na dovolené lze narazit na super úlovky :) zejména v drogerii Dm, které jsou v každé druhé vsi a jsou snad lépe zásobené než ty naše... škoda mluvit
 
 


Kamarádčin nákup - Palmers ve slevě za necelých 80,- Kč.

 
A další radosti :) jííííídlo, jíííídlo, jííídlo :)
 


 
v poledne přišel k chuti jeden kousek pizzy, aby člověk déle vydržel plavání a grilovačku...byla opravdu nešizená

 
No a teď mě holt čeká to vybalování a praní a takový ty děsně nudný věci, který dnes večer absolutně ignoruji!!!
 
Až se trošek zmátořím, tak vás seznámím s tím, co jsem si na dovolenou vezla za kosmetiku a co mi pomohlo na "sluneční alergii???" ... no a tak vůbec.
 
Mějte se krásně! Meduňka

12 komentářů:

  1. Krásné fotky, hned bych někam jela :). Bohužel nevím, jestli mě letos vůbec nějaké prázdniny čekají, snad ano. Těším se na kosmetický článek z dovolené!

    OdpovědětVymazat
  2. Tak jste měli i celkem slušné počasí :) Hlavně, že sis odpočinula a načerpala síly ... Mně by se u moře také líbilo, kdyby všude nebylo tolik turistů ;)

    SIMPLE LIFE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. právěže teď tam nikdo nebyl, pláže prázdné, tak mohli chlapi i hrát florbal :)

      Vymazat
  3. Vítej zpět. :-)
    V brýlích vypadáš hrozně mladince. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc se těším na další články. A hlavně tip na to, co proti té alergii. Já na to docela dost trpím a ještě jsem na žádný fígl nepřišla :/ :D

    OdpovědětVymazat
  5. Vítej zpátky :-) Fotky jsou krásné!!!

    OdpovědětVymazat
  6. Jé taky bych chtěla na dovču k moři, moc ti to závidím. Akorát nevím, asi jsem to někde přehlédla, do které země jsi vycestovala. A líbí se mi ten "kousek" pizzy, co je stejně velký jak třetina naší pizzy:D Achjo, škoda mluvit, co se Česka týče...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ten kousek je klasicky 1/6tina pizzy, ale nebyla šizená! Vycestovala jsem jen tu kousek za hranice do Chorvatska, já jinam necestuju, bo se mi tam líbí nejvíc a nejlíp to tam voní solí

      Vymazat
  7. Krásně jste se měli, závidím :) Já se letos nejspíš nikam nedostanu, tak si užívám aspoň zprostředkovaně takhle skrze fotky jiných ;)
    Těším se, až nám napíšeš o tom, co sis nakoupila ;)
    Verunka

    OdpovědětVymazat
  8. krasne fotky :) kdybych byla na valeni se u more, tak dokonce i zavidim :)

    OdpovědětVymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty