sobota 8. června 2013

dovolená + dotaz

pěkný týden všem čtenářům,

právě odjíždím na dovolenou a nějak se mi nepodařilo pro vás připravit články na mezidobí, abyste se tu nenudili/y, tak vám ještě v rychlosti ukážu, co pěkného nového jsem přibalila do kufru. Pořídila jsem si 2 novinky u Madalen a zatím vypadají dost nadějně.
 
Od kolegyně jsme dostala super truper broskvový sprchový gel, značka mně osobně je neznámá, ale třeba mě poučíte a rozšíříte mi obzory.
 
Papírky od essence jsou taková moje stálice a při cestování je beru jako nezbytnost. Papírů prostě není nikdy dost :)


Tak a dostáváme se k těm zmiňovaným novinkám - tvářence od Reginy a korektoru od Revlonu.


Tvářenka je moc šikovně skladná a na cestování prostě jako dělaná, fakt k nezaplacení. Je to lehce jiný odstín, než jsem dle obrázků čekala, ale nevypadá to zle, zhodnotím časem :)


Korektor od Revlonu jsem si tuze moc přála, protože makeup Colorstay považuji za jeden z nejlepších, jaký jsem kdy měla a pokud bude korektor taky tak kvalitní, tak to nemůže být šlápnutí vedle. Zatím jsem se dočetla, že obsahuje kyselinu salycilovou, takže bude pěkně hojit nedobroty na pleti. Zkoušela jsem zatím 2x a zdá se, že vydrží na obličeji celý pracovní den.



Tož tak to je pro dnešek vše, opatrujte se tu a když to můj "netbůček" rozdejchá, tak vám třeba připravím něco i na dovolené :)
 
Jo a na závěr to hlavní  - měli/y byste zájem o soutěž o krém z řady Physiogel? Recenzi  jsem bohužel na něj nestačila napsat, ale bude rozhodně kladná. Dějte mi vědět, abych věděla, zda se s firmou domluvit. Zatím jsem tento typ soutěží nepořádala a nejsem si jistá....
 
Tak ještě jednou ahoj!
Meduňka

16 komentářů:

  1. Tvářenku mám taky a je moc fajn! Užij si dovolenou!!! Těším se na fotečky!

    OdpovědětVymazat
  2. Krásnou dovolenou! :)

    Lil

    OdpovědětVymazat
  3. Jéééé, nemáš tady nebo nebudeš psát článek o těch papírcích? ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. myslím, že papírky jsou na článek málo :) Prostě slabounký savý papír, který skvěle odsaje veškerou mastnotu - lepší než pudrovat, nebo odsát a pak přepudrovat

      Vymazat
    2. Kdybych mohla radit - klidně zkus papírky Vážka za 4 Kč z trafiky, slouží skvěle a skoro zadarmo :-) Jsou to papírky na balení cigaret, strašně jsem se styděla, když jsem je kupovala - vypadala jsem jako kuřák :-( ani jsem pořádně nevěděla co chci koupit a pán na mě koukal jako na zjevení :-D

      Vymazat
  4. Tvářenka je prima...funkční a ještě se na ní pěkně kouká.Těším se na recenzi Revlonu a ten sprcháč vypadá božsky,doufám,že i tak voní....:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo a moc děkuji,hned jsem si našla kosmetiku od značky sprchového gelu a vypadá to,že peněženka se otřese v základech:-*)

      Vymazat
  5. já si na dovolenou kosmetiku neberu skoro žádnou, jen možná řasenku na zpáteční cestu, abych vypadala trochu jako člověk:) ale přeji ti(vám!) krásnou dovolenou, užij si ji!

    OdpovědětVymazat
  6. Užij si dovolenou. :) A ta francouzská značka je podle všeho vážně dost fajn. ;)

    OdpovědětVymazat
  7. jeej, ja som vedela, že si ten sprcháč mám zobrať, keď som bola minulý týždeň na Ukrajine v Ľvove!! :/ uži si dovolenku! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ja tu znacku mydla celkem znam.aspon pro jednou:-))myslim ze je to franc.vyrabi i kosm. Na vlasy a mydla.obcas jsou to takove zvlastni kombinace.ja mam nejradsi mleko. Mandli a vanilku.voni krasne ciste.
    Preju krasnou dovolenou:-))

    OdpovědětVymazat
  9. Už si dovču! :) Budu se těšit na nějaké pěkné fotky! :) Jinak určitě budu zvědavá na ten korektor super věci sis pořídila! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Meduňko, štastnou cestu a skvělou dovolenou. Revlon Concealer mě moc zajímá:)

    OdpovědětVymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty