čtvrtek 29. listopadu 2012

Když chcete potěšit blogerku + Sonnentor na přání

pěkný den,

včera se mi stalo něco neuvěřitelného, přišel mi balík od jedné z mých čtenářek a musím říct, že mi vyrazil dech. Musím se s vámi podělit o obsah balíku, protože tomu ještě teď nemohu uvěřit.
Nevím, zda by jí bylo příjemné, abych zveřejňovala její totožnost, proto si dovolím ponechat ji v anonymitě, nicméně ji moc moc děkuji.
 
Je to až k nevíře, že vpodstatě cizímu člověku stojím za to, aby mě chtěl potěšit, zvednout mi náladu a dokonce se se mnou podělit o svůj talisman pro štěstí. Musím říct, že jsem byla tak dojatá, že se to nedá popsat a popravdě se o to ani nebudu pokoušet. Prostě jen ještě jednou děkuji. Moc to pro mě znamená!
 














Včera mi taky psala Ew*Edens, že neví nic o firmě Sonnentor a projevila zájem o nějaké podrobnější informace. Tak teda:

S produkty firmy Sonnentor jsem se seznámila asi před 2 roky v Bio obchůdku, který fungoval v našem městě (bohužel ne moc dlouho). Prodávali opravdu mnoho mnoho věcí od Sonnentoru - širokou škálu čajů a koření, sladkostí atd.... dalo se vybírat dlouho a dlouho a vždy jsem si něco odnesla, prostě i proto, že obaly holt prodávají a jejich obaly jsou roztomilé, nápadité a celkově krásné!
 
Sonnentor je česká firma (což se mi líbí), která má však zahraniční majetkovou účast - jak přesně to je, to vám nepovím, popravdě jsem po tom ani nepátrala. Podstatné je, že již asi 10 let se snaží na našem trhu budovat povědomí o ekologickém zemědělství a prodávat BIO výrobky.
 
Prodejny můžete najít například v Čejkovicích, ale také ve Vídni či Salzburgu :)
 
A teď něco z webu Sonnentoru:
SONNENTOR byliny & koření jsou našimi pěstiteli šetrně a v určitých dnech sklízeny, šetrně sušeny (teplota nepřesahuje 40 °C) a ručně baleny do sáčků. Velký podíl listů je znamením intenzivní práce. Tyto vyšší výkony pocítíte v čajích i dalších produktech. Celé listy zaručují svěží a plné aroma, tím zůstanou obsaženy přírodní éterické oleje. Teprve bezprostředně před použitím můžete byliny nalámat v prstech.
 
Fair trade nezačíná pro SONNENTOR v rozvojových zemích nebo takzvaných zemích Třetího světa. Každý biopěstitel, spolupracovník, smluvní prodejce, prodejce a konzument je důležitou součástí fair trade. Ekologie a ekonomie u nás odedávna nebyly spojeny pouze prostřednictvím slov, ale prostřednictvím skutků. Životní kvalita a kvalita produktů jsou navzájem neodlučitelně spojeny!

Troufám si tvrdit, že čaje Sonnentor jsou chuťově originální, leckdy si na ně musí člověk zvyknout. Některé z nich chutnají lépe studené, je docela zajímavé si s jejich chutí hrát a objevovat, jak se proměňují.

Pokud někoho zajímá více informací, webové stránky Sonnentoru jsou plné zajímavých informací!



Doufám, že dnes budete mít úspěšný den, Meduňka

20 komentářů:

  1. Jůůůů, tys musela být ale hodná :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem sice hodná pořád, ale až takto moc ne :) To asi asi Ježíšek spletl komín :D

      Vymazat
    2. Tak třeba jsi byla ještě hodnější než obvykle ;-) Rozhodně si to ale drahá zasloužíš! :-* Neznám hodnější, vstřícnějšího a milejšího tvora než jsi ty!

      Vymazat
    3. děkuji Ti milá Evelin, tolik chvály v jednom týdnu, na to nejsem zvykla :) Jsem ráda, že jsem díky blogu objevila tak úžasně milé lidi!!!

      Vymazat
  2. Jé, dostalas i vzoreček mé oblíbené vůně :) Doufám, že nás budeš informovat, až všechno vyzkoušíš :))

    OdpovědětVymazat
  3. tak to je moc hezky... existujou i hodny lidi - i kdyz jich je pomalu :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já myslím, že hodný lidi nevymřou! Musíme se snažit :)

      Vymazat
  4. Jé, to je úžasný:) Moc ti to přeju, Meduňko. (Tu sadu Orlane jsem dávala mamince k narozeninám a z krému byla úplně nadšená, takže asi bude opravdu dobrý.)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to je vážně nádherné! :) Doufám, že ti to zvedne náladu ;)

    OdpovědětVymazat
  6. to je krasa tyhle lidi :)
    http://she-is-the-1.blogspot.ch/

    OdpovědětVymazat
  7. Jééé, to je ale milunké! :-)
    A kočič na fotce k zulíbání! :-* :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo, Hermínka je vyloženě roztomilé všetečné stvoření, jen kdyby toho kocoura mýho velkýho starýho tak nešikanovala!!!

      Vymazat
  8. pááni, to musela byť veľmi dobrá čitateľka :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ten balíček je milejší a krásnější než všechny senzaboxy a ladyboxy dohromady. Moc Ti jej přeju :-). Kočička je úžasná, naprosto! Snad už je Ti lépe.

    OdpovědětVymazat
  10. Je krásné, že existují na světě i hodní lidé. Moc ti to přeju a kosmetiku si užij! Doufám, že bude recenze třeba na ty věci Orlane :)

    OdpovědětVymazat
  11. všem děkuji za milé komentáře. Jsem ráda, že jste pochopili, že mě těší zejména ten fakt, že jsem poznala dobrého člověka...i dkyž ta kosmetika je úúúžasná :)

    OdpovědětVymazat
  12. Jé, to je tak krásný dárek. To už jsi měla předčasně Vánoce, že? To je od čtenářky moc milé.
    A jinak do Salzburgu jedu v sobotu, tak se po Sonnentoru podívám. Na to, že jsem ve zdravých výživách často jsem tu značku ještě neobjevila:-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jééé, já tam jedu v sobotu taky :) tak se třeba uvidíme :)

      Vymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty