pondělí 24. září 2012

oční stíny clinique

krásný podzim všem! Dnes jsem  si pro vás připravila post o očních stínech od clinique, které jsem si pořídila někdy na přelomu července a srpna, malovala jsem se s nimi už na stáži v Belgii a docela jsem si je oblíbila.


Stíny jsem si pořídila na eshopu kosmetika z USA, kde jsem byla zatím vždy spokojena. Mají příjemný design, trefili se mi do vkusu, protože mám moc ráda stříbrnou barvu. Balení obsahuje 3 stíny, jeden štěteček s pěnovým aplikátorem na na druhém konci, který vůbec nepoužívám a jeden menší štěteček, kterým se mi moc dobře maluje linka.


Stíny samotné mají příjemné barvy. Na růžovou jsem si musela chvíli zvykat, protože má takový zvláštní zlatavý šimr, který jsem nečekala a byla jsem jím lehce zaskočena. Většinou totiž používám matné stíny, když už je tedy použiji :) Fialový stín se mi přesně trefil do vkusu. Hnědý stín je hodně intenzivní, ideální na linku a moc moc se mi líbí.



Řekla bych, že stíny jsou docela dobře pigmentované a pracuje se s nimi docela dobře. Bohužel nevlastním kvalitní štětce, takže myslím, že kdybych do nich investovala, tak by se mi s nimi pracovalo ještě mnohem lépe! Stíny téměř nepráší, nemám po malování "zadělané" celé oční okolí. (což by nemusela být chyba stínů, protože se neustále přiznávám k tomu, že stínování oka opravdu není moje silná stránka!)




Stíny mají dobrou výdrž, neopadávají, nemizí zádaně během dne....takže si není naš stěžovat. Jen kdyby obě ruce nebyly levé :)

Jinak upozorňuji, že ty čmouhy pod očima jsou od toho super rozjasňujícího korektoru, který jsem vám představovala o víkendu!








 

Nevím, jak to všichni dělají, že vyfotí oči opravdu v barvách, já mám pocit, že ty fotky vůbec nevypadají jako ve skutečnosti.... no nevím, nevím co s tím.... tak holt budete muset zapojit trochu té představivosti :)
 
Jak jste na tom se stíny od clinique vy? Máte je? Kupujete? Milujete? Návidíte?
 
Mějte krásný týden, Meduňka

6 komentářů:

  1. Pěkná recenze:)
    Jinak když fotíš oči, tak je to nejlepší ve dne u okna nebo rovnou venku :) Oko se tím prosvětlí a všechno jde vidět tak, jak má :)

    OdpovědětVymazat
  2. Koukám, že tyhle mají asi pigmentaci lepší, co ;-)? Každopádně ti ty stíny moc sluší!

    OdpovědětVymazat
  3. Jaképak sakypaky, máš to nafocené hezky. Strašně se mi líbí detaily oček na všemožných blozích. Mně sežere celé horní víčko nadočnicový oblouk :( No nebyl to moc hezký pohled, když jsem si cvičně párkrát cvakla oko.
    A Clinique stíny jsou fajn. Mám duo v hnědých neutrálních barvách a jsem spokojená. Pracuje se s nima dobře, blendí se dobře i na podkladové bázi.

    OdpovědětVymazat
  4. Clinique stíny mám taky moc ráda, i když dávám přednost jiným odstínům (zlatavé, tmavě hnědé) :) Každopádně tobě moc sluší a fotky jsou v pohodě ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné barvičky, o kterých lituju, že je nemůžu nosit (vypadám v nich jako uplakanec), nicméně tobě sluší moc, taková něžná elegance. Krabička se mi také moc líbí ;) A s fotkami je kříž, nafotit líčení je pro mě vždycky porod! :D
    Verunka

    OdpovědětVymazat
  6. Stíny mají moc pěknou barvičku, já mám pudrové stíny od Clinique dvoje a jsem s nim spokojená:-)

    OdpovědětVymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty