pátek 4. ledna 2019

zimní / jarní kosmetický wishlist

ahoj všichni,

vítejte v novém (jistě lepším) roce a vítejte na mém starém (a doufejme, že oživlém) blogísku.

Možná se to bude zdát některým z vás neuvěřitelné, ale i v mé koupelně a skříni občas nějaká ta kosmetika dojde! Ano, chápu váš údiv a i já se divím! Ale neuvěřitelné se stalo skutečností a v koupelně došly oba kyselinové tonery nejednou ( AHA i BHA).  A tak hned první položkou na mém wishlistě je:

Kyselinový tonik - uvažuju o klasickém Pixi glow toniku. Ano, už jsem jej kdysi dávno před lety letoucími a roky rokoucími měla, osypala jsem se po něm, vyházel se mi ekzém a darovala jsem ho Hance TRB, která jej proslavila i na naší blogosféře. Ačkoli Hanka je již s kyselinovými toniky mnohem dál a jistě zná xy lepších, já uvažuji opět o tomto ikonickém kousku. Třeba bych se znova neosypala... kdo ví... Nicméně něco bych si zadovážit měla.




Oční krém - roky nezastavíš a už i já klasický krémový a oční flákač jsem pocítila účinky přitažlivosti zemské, úbytku kolagenu, elastinu a i všeho ostatního, co lidé tak obvykle v těle a kůži mají... a dostavilo se co?? No přece ochablost, kruhy, linky, co linky - to jsou pořádný linie!!! No prostě všechno, co se vám tak kolem očí může dít a vy to rozhodně nechcete!!! Ano, samozřejmě, že teď už je pozdě a začnu-li se konečně těmto partiím věnovat, nebude ze mě mladice a panna nevěstinka s mladistvým jiskrným pohledem, ale možná bych nemusela vypadat jako zombie... Takže nyní přijímám tipy na fakt kvalitní oční krém. Uvažuji, že bych si pořídila Sothys - jelikož jsem vyhrála sérum a hydratační krém, možná bych k tomu mohla přidat ještě oční krém a zkoušet to všechno pěkně dohromady. Co myslíte???

Matující pudr - tuto položku považuji za opravdu stěžejní záležitost, co se mého líčení týče a stále jsem na lovu, nic mi nevyhovuje. Tímto vás opět vyzývám / prosím o tipy. Ráda bych něco, co by mi udrželo makeup na místě a v koukatelném stavu aspoň půl dne :) Zatím jsem zkoušela spíš drogerku, ale mám i sypký MUFE a neokouzlil mě. Měla bych nejspíš sáhnout po nějakém minerálním pudru, ale abych řekla pravdu, nějak mě unavuje pořád něco zkoušet a hromadit. Pudr je pro mě téměř nevypotřebovatelná záležitost a už teď jich mam v šuplíku víc než dost :(

The Urban Decay Naked Reloaded paletka - protože já se přece líčím denně a denně měním looky, jsem vlastně takový přerostlý chameleon, budu potřebovat další paletku očních stínů, která by se ohřívala v mém líčícím šuplíku (kam se mimochodem už fakt nic nevejde). Ale ne, prostě jsem viděla nějaké vizuály na netu a hrozně se mi ty odstíny líbí, jsou nositelné a pro takové kopyto jako jsem já prostě ideální, navíc mi odstíny nepřipadají moc tmavé, takže bych nejspíš využila většinu z nich, což se mi v paletkách moc neděje.


ukradeno na cosmopolitan.com


Tož tak to by tak byly ty základní kousky, které si myslím, že bych si opravdu pořídit měla, minimálně tonik a oční krém považuji za nutnost. Vlastně mám jeden oční krém na cestě, ale bude to jen taková rozjasňující záležitost na den, myslím, že nic extra účinného antiage... takže by to chtělo ještě nějakou pecku na noc.

Pokud bych si měla vymýšlet ještě dál, tak bych jistě upotřebila:

Hydratační masku - nedávno jsem zrovna doplácala jednu od Clarins a byla opravdu velice příjemná, takže vlastně bych si uměla představit tuhle masku v klasickém velkém balení, nicméně se nebráním i jiným hydratačním kouskům. Hydrataci se meze nikdy nekladou :D

Masku od Antipodes - Aura Manuka Honey Treatment Mask -  tuhle masku jsem teď mela asi 4 dny v košíku a když jsem ji šla dneska konečně koupit, tak už nebyla ve slevě... no blbá jsem, fakt. Tak ušetřím, no. Co se dá dělat. Ale vidíte to, šla jsem koupit masku, která by vůbec neměla být moji prioritou, protože mám celou Problem Solver od ML a ještě kousek... a taky Tariku a na cestě nějakou detoxikační masku od Lavery....  (putuje s tím očním krémem a už je z Německa na cestě asi 18 dní... to víte, je to štreka... D1 i další Déčka zasekaná, sněhová kalamita za dveřmi...)

A tak si teď zrovna vyloženě spontánně přidávám na svůj celoroční Wishlist - zdravý rozum, rozhodnost, vytrvalost a píli!

Děláte si taky Wishlisty??? A co na nich případně máte?


Mějte se krásně, zdraví Meduňka.

P.S. Kdyby se vám zdálo, že vám neodpovídám na komentáře, tak se vám to nezdá, já netuším proč, ale nějak mi to nefunguje... nedaří se mi vůbec odpovědět pod svým účtem, ačkoli jsem přihlášená a nevím proč, ale mám problém i odpovědět jako anonym nebo cokoli jiného.... tímto se vám dopředu omlouvám, ale opravdu mě každý komentář potěší. 


8 komentářů:

  1. Za mě (mám hooodně mastnou pleť) je nejlepší pudr NYX https://www.notino.cz/nyx-professional-makeup/high-definition-pudr, vyzkoušela jsem snad vše a tohle je pecka. Ani se v práci nemusím přepudrovat.

    OdpovědětVymazat
  2. Můj oblíbený oční krém je kofeinový od 100% pure. Je ho 30 ml a vydrží mi přes rok. Darkness.

    OdpovědětVymazat
  3. Oční jsem ulovila na Black friday slavný s kiwiseed oil od Antipodes, zatím ho mažu týden, tak na zázrak teprve čekám, ale kdyby nebyl za půlku, tak na rovinu říkám, že tu raketu neinvestuju sláva nesláva.
    A pudr mám už přes rok náhodnou koupi z iHerb od Physician Formula nějaký minerální, mají sypký i lisovaný. Je moc fajn, i když v půlce dne musím přidat, tak vůbec neubývá, odstín super a zdá se mi, že i vyhladí. Za těch 13$ celkem svět..
    Tož tak. Těším se na další články!

    OdpovědětVymazat
  4. No jo, blbne to, Meduňko, zmizely příspěvky za poslední půlku loňského roku..
    Asi Ti moc neporadím, Pixi toner se mi zdálo, že mi nedělal skoro nic (zato Pixi Overnigt Glow Serum je fantastické, první kosmetika v mém životě vůbec, po které jsem zaznamenala větší - co větší, skvělé - zlepšení a tak jsem zase začala krémy apod. používat pravidelněji). A když jsem se přesvědčila, že mé obří póry se dají zmenšit, namlsala jsem se, dostala odvahu se víc dívat do zrcadla (koupila jsem 10x zvětšovací s osvětlením a že ještě je co zlepšovat:) a chci víc. Na lookfantastic měli 50% slevu na NIP+FAB, tak budu zkoušet půl té glykolové řady, pak jsem si všimla humbuku kolem SomeByMi 30 Days Miracle, tak už taky putuje za mnou (a čekám ty zázraky:). Na oční krém nejsem zvlášť náročná, zatím mi vyhovuje L'Occitane Precious Eye Balm, ale cena/objem nic moc.
    Pudr mě nevydržel zmatňovat víc jak půl dne žádný, tak na to půjdu z druhé strany (J.One Jelly).
    Včera prvně vyzkoušený Retionid od The Ordinary mě nadchnul, takže se těším, že do konce tohoto roku budu mít pleť jak Korejka:) Já už vlastně wishlist vyluxovala, zbývají jen drobnosti a hydratační pudr By Terry...
    P.S.: hydratační maska je skvělá S.O.S. od Mádary

    OdpovědětVymazat
  5. Já si wish listy dělám-v hlavě nebo diáři, ale většinou jsou to knihy, desky a dekorace do bytu:D. Sem tam nějaká vlasová kosmetika, z které jsem ale ve finále zklamaná...
    Tvému blogu dávám odběr a budu se sem ráda vracet, stejně tak ráda tě přivítám i u sebe na blogu:

    ByGabra

    Měj se krásně!

    OdpovědětVymazat
  6. Byl jsem bez herpetické choroby pomocí bylinné medicíny Dr. Sacre, která ji vyléčila, šel jsem na lékařský test, doktor mi potvrdil, že jsem bez herpetické choroby, funguje to jako kouzlo a bylinná medicína je nejlepší, tady je číslo Dr. Sacre WhatsApp +2349076034359 nebo e-mailová adresa doctorsacrehealing@gmail.com,
    Kontaktujte ho, pokud máte jakýkoli problém nebo chorobu, kterou potřebujete, je kontaktovat ho, pomůže vám vyléčit tuto dlouhodobou nemoc ve vašem systému pomocí bylinného léčiva

    Mary

    OdpovědětVymazat
  7. Našel jsem Mr. Pedro na blogu od někoho, kdo ho doporučuje každému, kdo hledá půjčku. Byl jsem tak nadšený a motivovaný být v této pozici finanční svobody, protože moje rodina hladověla, oslovil jsem pana Mr. Pedro v žádosti, kterou jsem mu řekl, můj životní příběh o finanční situaci, pošle mi formulář žádosti, abych vyplnil své údaje, což jsem udělal, poté, co mi poslal smlouvu o půjčce, předal jsem ji svému právníkovi k vyřízení podívejte se a poraďte mi jak dál. Podepsal jsem smlouvu o půjčce poté, co byla moje půjčka schválena před několika hodinami, banka mě kontaktuje ohledně převodu prostředků a poplatků, které musím uhradit na přepážce banky. bylo velmi příjemné pracovat s panem Pedrem a velmi mu děkuji za pomoc, kterou mi poskytl a která opravdu pomohla mé rodině hladovět. Kontaktujte prosím Mr. Pedro na e-mailu: pedroloanss@gmail.com, protože je vždy zaneprázdněn, ale mají s ním také dalšího profesionálního spoluhráče.

    OdpovědětVymazat
  8. Já už to doma pomalu zvládám, protože na to nemám čas a stejně to nenese ty kýžené výsledky, které bych si od toho představovala. Takže raději chodím do studia Kosmetika Praha 1, kde se o mě perfektně postarají. A není to o tom, že tam člověk musí chodit každý týden. Stačí tak jednou za dva tři týdny a je to naprosto v pohodě. Určitě doporučuji. :)

    OdpovědětVymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty