pátek 6. dubna 2018

bordeltaška - spotřebováno už loni :D

ahoj všichni (3 moji odběratelé) :D

jsem se na velikonoční pondělí po výprasku nudila a tak jsem místo čtení krásné literatury nebo šlofíka, případně mytí oken (ta už se měla na svátky asi blýskat, že!) točila tady to šílený nepřipravený video o produktech, který jsem vypotřebovala tak dávno, že to snad ani není pravda...
 
A víte co, jsem ho točila, protože jsem na stories slíbila, že vám povím o slevě na moješminky.cz (15% při zadání kódu medunka15 po celý duben při nákupu nad 400Kč) a já jsem to tam neřekla!!! Hlava děravá!! A taky vám musím říct, že jsem si tak přeseděla během natáčení nohu, že už jsem ke konci myslela, že mi ten úd upadne.
Pak se mi to cca 27 hodin nahrávalo na YT a nakonec jsem měla chuť to přetočit, ale to bych musela počkat asi zase do Velikonoc :D
 
Jo a může mi někdo poradit, jak to ty youtuberky dělají, že jim nejsou vidět póry, vrásky a všechny ty nedokonalosti? Protože nevěřím, že je nemají, máme je všichni.
 
No nic, konec vykecávání, jdeme na to!
 
 
 
Mějte krásný den, Meduňka
 
 

2 komentáře:

  1. Bordeltaška - moc pěkný název pro spotřebovance! Tahle videa mám stejně nejraději, novinky nejsou taky špatný, ale já mám raději názor na výrobek až po pořádného vyzkoušení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky moc za komentář. Blbý,že tyhle spotřebovance jsem tam syslila tak dlouho, až jsem si prd pamatovala :D Medunka

      Vymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty