pondělí 10. července 2017

vyhlášení vítěze narozeninové soutěže

ahoj všichni,

trochu opožděně, ale moc ráda vyhlašuji vítěze narozeninové soutěže. Moc bych chtěla všem poděkovat za milé komentáře a podporu v dalším fungování. Opravdu si toho vážím.
 
Vítěze jsem losovala generátorem náhodných čísel a moc moc gratuluji k výhře.
 
 
 
Ostatní nesmutněte, třeba si zase o něco zasoutěžíme, až něco vymyslím :)
 
 
Mějte krásný den! Meduňka

2 komentáře:

  1. Já to věděla! Že vesmírná rovnováha musí bejt. Že přece není možný, aby se v jednom dni sešel jenom PMS, protivnej manžel, nabručenej šéf, klouzající boty, vlasy zkreplý vzdušnou vlhkostí a ještě připláclý k čelu a k tomu PMS přináležící pocit "nikdo mě nemá rád". Tak aspoň Medunčin generátor jo :-) Moc děkuju, vlastně jsem nikdy nesoutěžila a tohle bylo spíš hezký popovídání k oblíbenýmu blogu. A tím spíš to potěší. Navíc jsem se názorově shodla s ostatními čtenářkami. Hezké léto, Medu, zdravím Kubíka a opravdu jsi mi udělala ooobr radost, Renina Š.

    OdpovědětVymazat
  2. Medu, včera skrz naskrz meduňkový balíček dorazil. Moc děkuju, kromě užitečnosti je i vtipný a nádherně zabalený. O likér už se živě zajímal muž (nedám!), čaj se mnou poputuje do práce, tuba z Bipy a olej na vlasy už číhají až nám, panelákovým myším, v pátek skončí odstávka teplé vody. Přeju na Moravu krásné léto a zdravím, Renina Š.

    OdpovědětVymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty