úterý 8. prosince 2015

Zasoutěžíme?

zdravím vás při úterku,

venku pekelně hustá mlha a nepěkně vlezlo.... Vůbec to neevokuje vánoční náladu, ani vánoční jazzové songy nepomáhají a tak jsem si  řekla, že aspoň udělám někomu z vás radost a nadělím mu taky to báječné Realash sérum na řasy, které jsem v minulém postu tak vychvalovala.



Co pro řasy jak vějíře musíte udělat?

1.) napsat mi, jestli věříte na tento typ produktu a jestli máte už nějakou zkušenost
2.) dát like stránkám Realash na FB
3.) nechat na sebe nějaký kontakt

4.) nepovinný bod - napsat mi jaký typ článku by vás zajímal, neboť bych moc ráda opět začala vést blog tak, aby neupadal, ale vzkvétal.

Pokud budete sdílen někde tuto soutěž a napíšete mi kde, můžete přidat 2 komentáře.

Soutěžit budeme do pátku, během víkendu pak vyberu asi klasickou losovačkou jednoho vítěze, tedy předpokládám spíš vítězku. A se zastoupením Realash se pak posnažíme, aby sérum bylo zasláno tak, aby došlo ještě pod stromeček.
 
 
Mějte krásný zbytek dne.
 
Meduňka


16 komentářů:

  1. Milá Meduňko, soutěžím sice až na pár výjimek neholduju, ale jelikož sérum na řasy je pro mne dosud téma neprobádané, tak zkusím své štěstí.
    Ad 1) na tento typ produktu moc nevěřím a o to víc mě láká dát tomu šanci
    Ad 2) splněno
    Ad 3) klarice@seznam.cz
    Ad 4) zajímalo by mě, jaké jsou tvé nejoblíbenější značky přírodní kosmetiky a proč :-)

    OdpovědětVymazat
  2. jeden komentář od LUCIFRID vidím jako admin v komentářích, ale nějak ho blogger nezveřejnil. Nicméně jej sem zařadím aspoň takto.

    OdpovědětVymazat
  3. Já žádnou zkušenost se séry na řasy nemám, ale na tohle čtu samou chválu, tak bych ho moc chtěla vyzkoušet! Mám blond řasy, které nejsou skoro vidět, tak by mě zajímal efekt :D
    FB: Lucie Fišerová
    Fiserova.C@gmail.com

    Mně by zajímal článek o tvojí aktuální pleťové rutině, protože vím, že toho zkoušíš mnoho a chtěla bych i na tvůj popud zkusit kosmetiku BioAroma, tak by mě zajímalo, zdali tě stále baví :) L.

    OdpovědětVymazat
  4. Zkousela jsem akorat proflaknuty ricinovy olej, ktery mi rasy rasy sice neprodlouzil, ale aspon ztmavil, takze delsi vypadaly aspon :).
    Jinak mam nejradsi clanky s nazvem "vypotrebovano". Nejednou jsem si diky tomu koupila produkt. A u tebe bych se zvlast inspirovala, ptz mam pocit, ze mame podobnou plet :).
    S.pirit@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. FB: Peťuška Reichlová
    osobnú skúsenosť s takýmito produktami nemám, ale po tvojej recenzii som namotaná... :D

    reichlova.petra@zoznam.sk

    OdpovědětVymazat
  6. 1, veriť verím, aj dlhšie po ňom pokukujem, ale ešte som sa neodhodlala. Ale ja vlastne s dĺžkou ani nemám problém. Skôr ma štve, že sú rovné ako lopaty :( Takže by som potrebovala vytočiť. Už som rozmýšľala, aj nad trvalou, ale ani to sa od rozmýšľania neposunulo ďalej. Takže výhra by ma potešila a konečne by som zistila, či by mi to pomohlo, aby som mala mihalnice ako motýľ :)
    2. Sledujem.
    3. pampeliska.pupavova@gmail.com

    Určite by ma potešili články typu upratovanie bez chémie. Odporúčania nejakých receptov ako upratovať prípravkami, ktoré si doma vyrobíme alebo sa dajú kúpiť a naozaj dobre fungujú a sú prírodné.

    OdpovědětVymazat
  7. Nemám zkušenost, ale po ricinovém oleji rostou! :-)
    Jinak nový vzhled super, bylo by dobré přidávat častěji a ráda bych přírodku ;)
    Fb: Peťa Kovaříková; petabr2@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  8. verim ale zkusenost nemam
    tomanova.katerina@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Já nechci soutěžit, mám dost citlivé oči a bojím se na ně kdeco dát. Jen se chci zeptat, co se stalo s blogem? nahoře to ukazuje nějaké nesmysly a zmizly starší články...?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Arwen, já vidím stránku bez nesmyslů, můžu se zeptat jaký používáš prohlížeč? A celý archiv je vpravo na vysunovací liště, dá se v něm krásně procházet. Nicméně to tu budu patrně ještě upravovat, až budu mít o Vánocích čas.
      Budu ráda, když mi dáš vědět, jestli se do archivu dostaneš. Děkuji za připomínku.

      Vymazat
    2. A na té červené liště si můžeš sama nastavit jaké zobrazení ti vyhovuje. Například zobrazení magazín je poměrně pěkné a je tam vidět dost článků minulých.

      Vymazat
    3. Aha, archiv už vidím, ale stejně mi to připadá nějak nepřehledné...nějak to bylo předtím lepší,ale třeba je to jen nezvyk.

      Vymazat
  10. FB: Veronika Pospíchalová
    vera.p@centrum.cz
    Obecně jsem k výrobkům tohoto typu celkem neduvěřivá. Člověk je denně zavalen množstvím reklam na zázračné produkty, že už to asi ani nevnímám... Ale na Realash jsem četla hned několik pochvalných recenzí, takže mě láká to vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
  11. S podobným produktem zatím zkušenost nemám, ale upřímně - po tom tvém minulém článku jsem se do séra zamilovala a má moji plnou důvěru :D
    lucyneckaaa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Jasne,ze verim, este nemam ziadnu osobnu skusenost, ale vysledky na fotkach doveryhodnych dievcat su zjavne :) Aj ked len docasne, aj tak by som to chcela skusit. :)
    andrea.kukuckova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  13. Konkrétně Realash věřím, snad všechny recenze, které jsem četla, byly pozitivní a fotky před a po mluvily za vše, takže o jeho pořízení hodně přemýšlím. Kdysi jsem měla Taliku a pak ještě nějaké sérum, které mi dovezla kamarádka ze zahraničí a nefungovalo mi ani jedno. Ricinový olej jednou ano, pak už ne... Tak nevím, kde je chyba :-)
    viennettka@centrum.cz

    OdpovědětVymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty