neděle 6. prosince 2015

Delší řasy na počkání!!!

Moji milí,

už nějaký ten pátek vám dlužím ochají, achací  a jásací post o séru Realash, které jsem vám minule představovala. Nebudu vás napínat, ano, je to tak, sérum skutečně funguje.  Snažila jsem se vám nějak kloudně vyfotit výsledek, avšak detaily oka jsou pro mě hororem. Proto jsem se rozhodla pro "selfíčka" tak, jak si je fotím někdy po ránu, když vyrážím do práce ... (ano, je nezdá se vám to, je to úchylné...uvědomuji si to a začnu navštěvovat odbornou  pomoc :)
 



 
 
Myslím, že v je důležitý takový ten konečný celkový efekt, nikoli detaily oka. Vyfotit délku řas před a po není absolutně možné, neboť se mi začaly řasy tak točit, že je jejich délka se zavřeným okem prakticky nevyfotitelná...
 
Ráda  bych upozornila, že celý rok používám stejnou řasenku a to Maybelline  LASH SENSATIONAL, která strčí do kapsy hravě Lancome i MAC! Mám už třetí kousek a budu používat ještě asi hooodně dlouho. Zatím opravdu nemám potřebu střídat, protože ten efekt, který umí udělat je neuvěřitelný a navíc vydrží celý den bez hnutí, vůbec se neobtiskává a můžete v ní brečet jak je vám libo a nebudete vypadat jako černé vdovy. To byla malá technická, aby bylo jasno, že efekt dlouhých a výrazných řas  je dám opravdu sérem Realash, nikoli výběrem "lepší" řasenky.
 
Na některých fotkách vypadám opravdu hodně "nedekorativně", nicméně musí to být, chci, abyste fakt pěkně viděli ten rozdíl v reálu.
 






 
Pravdou je, že jsem nikdy neměla vyloženě nepěkné řasy, když tedy nepočítám to období po sundání řas umělých... to byla tragédie.
 
Nicméně po dobu užívání séra se mě už 4 úplně cizí ženy ptaly na řasy, jakou používám řasenku nebo zda mám řasy umělé. Fakt úplně cizí ženy např. v obchodě a dokonce na úřadě. Jedna slečna se mi dokonce omlouvala, že na mě tak "úchylně" civí, že si mě musí prý pořád prohlížet a přemýšlí, jestli jsou ty řasy přirozené nebo umělé. Řasy mi chválí i kolegyně v práci a dokonce i chlapi, kteří si takových detailů asi normálně nevšímají. Jsem tedy přesvědčena o tom, že to není jen můj subjektivní názor, že sérum funguje, ale že je to opravdu viditelné. Přiznám se, že mi docela stouplo sebevědomí a mám ze sebe takový lepší pocit.
 
 












 
 
Co vy na to? Vidíte taky ten rozdíl???
 
 
 
Já sérum Realash mohu jen a jen doporučit a jsem velice ráda, že jsem měla možnost jej vyzkoušet. Tímto ještě jednou děkuji zástupcům firmy za jeho zaslání!
 
Cena za 3ml (4-5 měsíců) je 1200Kč. Oproti doplňování umělých řas je to skvělá cena.
Na stránkách Realash můžete objednat nejen toto sérum, ale také sérum na obočí, tužku na oči nebo řasenku. S těmito produkty zkušenosti nemám.
 
 
Přeji krásnou druhou adventní neděli! Meduňka
 
 
 
 

8 komentářů:

  1. Tak to je masakr!! Řasy nádhera a moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc ti děkuju, jsem ráda, že je to vidět, že se mi to jen nezdá :)

      Vymazat
  2. Wow, ono to fakt funguje... Neměla jsi po aplikaci séra nějaké obtíže (štípání očí atd.) ? A ještě dotaz na řasenku- někde jsem zaslechla, že se špatně odličuje, jak to vidíš ty? Díky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. milá návštěvnice, neměla jsem absolutně žádný problém, nic mě nepálí, neštípe, nijak nedráždí. Používám už někdy od půlky srpna a bez problémů. Poslední dobou používám už třeba jen obden a efekt je stále znatelný.
      A k té řasence - řasenku klasicky odličovákem neodličuji, já obličej myju, takže ji normálně prstama jakoby stáhnu, protože ona se nerozpouští totiž, ona se jakoby nadrolí na kousky, které z řas sjedou dolů. Ale když jsem někdy zkoušela odličovat klasicky, tak fakt pruda! Je to pochopitelné?

      Vymazat
  3. Ahojky ty jo supr :) je to hodně vidět..já používám hairplus tolure zero taky takový sérum a taky funguje..jenže ty řasy narostou díky tomu, že nevypadávaj ve svym normálnim rytmu a pak mi jich najednou vypadává strašně moc najednou a mám mezi nima i mezery pak zas dorostou, ale vadí mi to, že jsou dlouhý a pak najednou vypadávaj víc než normálně..asi to vysvětluju dost blbě..tohle sérum v pohodě nebo taky narostou do určitý délky a pak zvýšeně vypadávaj ? Dík moc za možná dost pitomej dotaz :) Andrea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Andrejko, dotaz není pitomý, taky jsem o tom přemýšlela, funguje to na stejné bázi, zamezuje to vypadnutí,takže řasy rostou déle a tím pádem do větší délky. Osobně jsem si náhlého zvýšeného vypadávání vůbec nevšimla. Říkám si, že možná po vysazení to bude chvíli patrné, protože asi vvypadnou ty, co už tam dávno nemají být + vypadnou i ty, které by normálně vypadly. (to je moje představa). Ale zatím fakt nemám co vytknout.

      Vymazat
  4. To jsou řasiska! :) Nádhera!
    Já se jen trochu bojím, co by sérum udělalo s hodně citlivýma očima... No, popřemýšlím. Velmi jsi mě nahlodala. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. An, vypadá to, že bude soutěž, tak třeba vyhraješ :)

      Vymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty