středa 18. června 2014

květnové úlovky

moji milí,

červen máme v plném proudu a já jsem se zmohla teprve dnes na to, abych vám nafotila svoje květnové úlovky. A to už nemluvím o tom, že jsem je ani nenašla všechny .... Já už holt asi jiná nebudu, berte to tak :)
 
Jedná se víceméně o 3 objednávky + 1 krém, který jsem dostala k otestování.  A protože jsem byla krémem nadšená, tak jsem "musela" hned objednat další kousky z eshopu. Když o tom tak přemýšlím, tak to byla vlastně asi zásilka už červnová, ale tak to zase až tak moc nevadí, ne?  
 
hromadné foto z www.pro-vlasy.cz (některé přípravky mám po vícero kusech, protože narozeniny kamarádek se kvapem blíží)
 



Schwarzkopf - kondicionér ve spreji pro barvené vlasy - jedná se o bezoplachový kondicionér, který jsem zatím nevyzkoušela, plánuji až vyplácám načaté. Kupovala jsem za krásných 109Kč. Jsem zvědavá, jestli mi nebude zatěžovat nebo nějak víc mastit vlasy. Taky se peru s myšlenkou, že ho ještě daruju mamince, já ji totiž ráda zahrnuji dárkama a navíc má brzy svátek :)
 
Schwarzkopf - Osis+ vlasový sprej - zatím jej mám zabalen na dovolenou (kromě ručníků snad jediný, co mám nachystaný...)
 
Schwarzkopf - Color Freeze Sulfate Free Shampoo  - sice na šampony na barvený vlasy moc nevěřím, ale líbilo se mi malé balení cestovní a cena :) Jsem hrozná, že... nebo taky milujete miniatury?


Hromadné foto z Ekokozy
Nimbový olej - po pozitivních zkušenostech s neemovým práškem, jsem sáhla po neemovém = nimbovém oleji, který má být malým velkým zázrakem. Na ekokoze se dočtete, že:
"Svojí chrakteristickou vůní a vlastnostmi se vymyká ostatním známým rostlinným olejům. Obsahuje složku s názvem azadirachtin, která je velmi účinná proti mikrobům a plísním. Má také insekticidní vlastnosti a používá se jako přírodní pesticid proti mnoha zahradním škůdcům. Může se kombinovat s éterickými oleji pro ošetření podrážděné a problematické pokožky, včetně škrábanců a drobných oděrek. Výborně se hodí i na mykózy mezi prsty. Podporuje přirozenou obranyschopnost a tradičně se v aromaterapii používá při projevech virových a bakteriálních infekcí na pokožce, například při planých neštovicích."
Zatím mohu říct, že to smrdí jako čert, ale a pleti je příjemný a že ho zkouším kromě hubení neplech na pleti i k hubení mšic na oleandrech!
 
Hydrolát Tea Tree - mělo by se jednat o hydrolát vyrobený dle standartů BIO. Hodí se na podrážděnou kůži, na infekce, akné, k dezinfekci, na hubení plísní ...  1l hydrolatu je údajně vyroben z 1l listí a zemí původu je jak jinak než Austrálie.

Cistusový hydrolat - opět se hodí na citlivou, aknózní, ekzematickou pleť, na rozšířené póry, skvrnitou kůži a váčky pod očima. Musím říct, že mi to děsně smrdí, tak do ní dám vylouhovat tymián, minule se mi ve vilínové vodě dost osvědčil, tak ho prubnu znovu :)

Oba hydroláty čekají v lednici na to, až vyplácám mátový hydrolát, do kterého jsem si nakapala AHA kyseliny a rozpustila sůl z mrtvého moře. Odhaduji to tak na týden, tak přijde na řadu asi ten Tea Tree a Cistus se bude seznamovat s tím tymiánem...





Další zásilkou byla kosmetika Bio Aroma - jedná se o 100% přírodní ručně vyráběnou kosmetiku, na kterou jsou požívány byliny od krétských farmářů. K recenzi jsem si vybrala krém na akné a byla jsem tak nadšená, že jsem hned objednávala novinky, které mezitím naskladnili!

Krém proti akné s tea tree, bergamotem a geránií - testuji pilně, jak jen to jde a těšte se na recenzi! Krém nádherně voní, vypadá to, že fakt funguje, no prostě lahůdka...
 
Noční depigmentační pečující olej  - olej by měl bělit pigmentové skvrny a sjednotit její tón. Slibuji si od něj, že mi pomůže se skvrnkami, které mám po akné. (a jako fakt mi to pomáhá) Jediné, co mi fakt vadí je vůně, je to sladké, evokuje mi vanilku a to já fakt nerada :(
 
Koupila jsem také chladivý hydratační aloe vera gel a jedno překvápko pro kamarádku.
 
V eshopu se můžete zaregistrovat a na prví objednávku pak získáte slevu 25%. Navíc mají každý měsíc nějakou akci, tak není na škodu tam hodit sem tam oko.
 
No a ty obaly jsou fakt vymazlené :) Krásný design, příjemné složení, přijatelné ceny, co víc si přát.
 




Vybrali/y byste si z mých novinek? A co pěkného nového máte doma vy?

Meduňka

15 komentářů:

  1. Ty věci z Bio Aroma nevypadají zle. Pokud jde o mě, mám nový třpytivý suchý olej Nuxe. Zatím je brzo na jakékoliv hodnocení, vypadá ale luxusně, což o to.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo, vypadají luxusně, nedávno jsem je prohlížela v lékárně, ty nuxe záležitosti!

      Vymazat
  2. Jak vidím něco proti skvrnám po akné - musím to mít!

    OdpovědětVymazat
  3. Ten krém Bio Aroma mě fakt hodně zajímá! Už jsem načatá, že ho objednám taky. :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já ho teda používám na noc, na den by mi to nedělalo dobře pod makeup, ale na noc to nádherně regeneruje a uzdravuje! navíc ta vůně....

      Vymazat
  4. To depigmentacni zni dobre! Jsem zvedava na recenzi

    OdpovědětVymazat
  5. BioAroma je prostě super, přesně tento depigmentační olej chci zkusit :)!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo, taky se mi zdá zatím super ta značka, jsem ráda, že mě paní Monika oslovila, protože jsem ji vůbec neznala a je to škoda!

      Vymazat
  6. Jsem zvědavá, kdy se tu objeví úlovky ode mě! Ale věřím tomu, že to do konce června dám ;-)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak na krém se moc těším :) třeba díky tobě zas objevím něco super pro mou pleť

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak vyměním recenzi za nějaký skvělý recept, co ty na to? ;)

      Vymazat
  8. Já si z Ekokozy musím fakt něco objednat, mají tam super věci. Jsem hodně zvědavá na ten pleťový olej. :)
    http://lifeinimperfection.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty