neděle 19. ledna 2014

z čeho jsem v roce 2013 "padla na zadek"

pěkné nedělní odpoledne,

už dlouho jsem vám chtěla shrnout ty nejlepší produkty roku 2013, ale neměla jsem nikdy světlo, abych mohla fotit, tak dnes se mi konečně zadařilo fotit za světla :) Včera byla u nás celý den šílená mlha, nebylo prakticky vidět, vyloženě dušičkový den, dnes je oproti tomu nádherně slunečno a taky teplo, prostě krásný nedělní den plný světla, takže na focení jako dělaný :) 
 
Nechtěla jsem vás zahlcovat milionem produktů - jakože nejlepší mýdlo na ruce, nejlepší pěna do koupele a podobně, vybrala jsem jen ty produkty, které považuji za nenahraditelné, vymykající se průměru, za produkty, které jsem si vyloženě zamilovala a budu je chtít znovu, což se mi nestává moc často vzhledem k tomu, že jsem věčný hledač novinek a něčeho lepší, ještě lepšího a nejlepšího.
 
Sekce - tělo, pleť
 

Balea liftingové kapsle s kyselinou hyaluronovou - o těchto kapslích jsem psala nedávno a stále na ně nedám dopustit. Nedávno jsem si koupila podobnou kúru od Rival de Loop, která je rovněž s kyselinou hyaluronovou, stojí o nějakou kačku méně a jednotlivé kapsle mají 2ml, což je jednou tolik, co kapsle od Balea. Ale ten efekt nebyl vůbec takový! Opravdu mi pomáhají s hojením a neuvěřitelně vyhlazují čelo!
 
Neutrogena intenzivně regenerační krém na ruce - objevila jsem jej až ke konci roku, ale jeho účinky i vyrazily dech. Měla jsem šíleně suché ruce, mezi prsty jsem se dokonce loupala  a nepomáhalo mi nic! Mazala jsem opravdu kde čím a bez výsledku, pak jsem zakoupila tento krém a stav rukou se za 2 dny dramaticky zlepšil!
Sice je mi líto, že obsahuje minerální olej, silikony i parabeny, ale hlavní je, že pomáhá!
Obsahuje např. glycerin, panthenol, bisabol, parafín.
 
Bioderma sébium AKN - psala jsem na něj oslavnou ódu už někdy v červnu a podepsala bych se pod ní znovu! Pořídila jsem už 2 kus a na fotce je miniatura ze zkušební sady Biodermy. Nedám na tento krém dopustit!
 
Mary Kay zmatňující krém - objevila jsem jej sice už v roce 2012, ale i v tomto roce jsem z něj nadšená! Mám už druhé balení a spokojenost veliká! Právě poslední dobou se mastím až až, takže mít ho doma je k nezaplacení.

Sekce - dekorativní kosmetika


EDM - matující minerální makeup - chválím ho tu už asi půl roku, ale myslím, že jsem na něj nikdy nepsala recenzi. Nicméně těch najdete na netu plno. Já k němu řeknu asi tolik, že je to ten nejlepší makeup, který jsem kdy měla. Vypadá naprosto přirozeně, krásně splyne s pletí, sjednocuje a ve spojení s Biodermou AKN vydrží opravdu celý den i v parném létě. Na výběr je z mnoha barev a podtónů i finišů.
 
Color Tattoo - v odstínu 35 On and On Bronze - tyto stíny jsou notoricky známé, já se jejich koupi dlouho bránila a pořídila jsem si je až někdy v listopadu a nemohu si je vynachválit. Mají krásný odstín, super výdrž, neslévají se do čárek. Prostě paráda!
 
Sephora Crayon Jumbo 12H  v odstínu Taupe- tuhle tužku jsem dostala jako dárek od a mojí milované Klér a skákala jsem z ní radostí metr dvacet vysoko a skáču do teď. Má podobnou barvu jako Color Tattoo a velice podobné vlastnosti - vydrží beze změn celý den, je voděodolná a navíc aplikace tužkou je velice pohodlná a čistá. Je bezvadná na cestovní kosmetické taštičky, protože na rozdíl od CT je tužka lehoučká a nezatíží vaši kabelku. Miluju ji!
 
 
 
 
Artdeco báze pod oční stíny - objevovala se pravidelně v oblíbencích - např. leden, únor... funguje bezchybně, cena směšná, pokud nevyschne, je výdrž nekonečná! Moje nadšení sdílí i Kosmetická analfabetka :)
 
Benefit They´re Real! - tuto řasenku jsem nikdy nerecenzovala, neb jsme to stále odkládala až nakonec nebyla v nejlepší formě pro focení. Jakože efekt má ještě teď krásný, ale už to není tak super jako na začátku, holt už má to nejlepší za sebou... Byla jsem k ní zpočátku skeptická a když se mi při prvním použití obtiskla na víčka tak mohutně, že se mi to snad nestalo nikdy s žádnou řasenkou a já tak chodila v práci dokud jsem se sama sebe nelekla v zrcadle na záchodě, tak jsem byla fakt nasraná! Zajímavé je, že se mi obtiskla jen při tom prvním použití a pak už nikdy! Asi byly nějaké erupce na slunci nebo co já vím .... Ona dělá nádherné řasy, úplně skvostně je nadzvedne a prodlouží. Já tedy nevím přesně, zda má prodlužovat, ale já mám s ní řasy delší a mnohem výraznější! Cena je sice vysoká, ale stojí za každou korunu, kterou za ni vydáte! Poslední dobou jsem se snažila najít levnější náhradu.... ale zatím se nepodařilo, jen jsem vyhodila peníze za X levných řasenek, se kterými jsem výrazně nespokojená... kdybych si koupila rovnou další kousek, udělala bych lépe!
 
Tak to je pro dnešek vše, mějte krásný zbytek neděle a užívejte volno.
 
Meduňka

21 komentářů:

  1. moc hezký článek :) půlku věcí znám a rozhodně s tebou souhlasím, což mě vede k tomu, že tu druhou bych asi měla vyzkoušet :-D

    http://lostincosmeticsworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji moc a hodně by mě zajímalo, s přesně souhlasíš

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. děkuji, budu ráda, když se necháš inspirovat a budu ráda za zpětnou vazbu!

      Vymazat
  3. zaujaly mě ty kapsle, respektive ten... tvar nebo jak to říct :D o podobných jsem četla u IYF a nějaký tenhle typ výrobku bych do budoucna určitě ráda zkusila :)
    Benefit řasenku jsem teď začala testovat a asi jsem čekala trochu víc, ale špatná není, jen si s ní teda neumím nalíčit spodní řasy, tam mě strašně píchá :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. myslím, že IYF psala o olejových kapslích, toto je takový "gelík" ve skle :) Já zprvu taky nechápa, co na té řasence je, ale pak jsem se s ní naučila dělat peckovní řasy, ale připadalo mi to jako naprosto přirozené.... apak jsem přešla na ty drogerkové a není to ono, navíc mi asi trošek plešatí řasy, tak třeba to bude i tím, že nejsem s tou drogerkou tak spokojená... ale benefit je fajn i na těch oplešlých řasách, tak nevím....teď jsem se do těch myšlenek nějak zamotala :)

      Vymazat
  4. Kapsle určitě vyzkoším, už jen díky té zmínce o vypnutém čelu:) Díky za tip!
    Báze artdeco je taky moje oblíbená, mně teda vždycky tak menší polovina obsahu vyschne a zgumovatí, pak teda letí a kupuju další balení. Opravdu je za rok nevypotřebovatelná:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě mi dej vědět, jestli tě to taky tak vypne! Já jsem z toho byla paf, jsemnevěřila tomu, že něco fakt umí vypnout xicht... a ani jsem neměla pocit, že bych to měla zapotřebí :D a mám :D

      Vymazat
  5. To "pokud nevyschne" u báze je velmi důležitá poznámka, ta moje po 9 měsících je už docela jetá :-/

    OdpovědětVymazat
  6. Medunko, ja si snad ty kapsle zajdu koupit, kdyz je tak moc chvalis :-). Pro vypnute celo cokoliv :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klér, ale ono je nezůstane vypnuté navěky :) efekt je krátkodobý - večer nanesu a ráno jsem vypnutá :)

      Vymazat
  7. Artdeco báze je ta nejlepší !!Musím souhlasit

    OdpovědětVymazat
  8. Meduňko - kapsle jsem si běžela koupit po tvém prvním článku a již teď mám druhé - opravdu je chválím. A jsou prý podobné kapsle od Alverde - zatím jsem ale u nás v DM na ně nenarazila - ale též jsem na ně slyšela samou chválu.
    A nezkoušela jsi od Biodermy Global - místo AKN? Též bývá docela chválený a moje kožní ho doporučuje mnohem víc než právě zmiňovaný AKN.
    A nemáš prosím Tě nějakou zkušenost s krémem Belakne?
    Mno a konečně se musím dokopat a pořídit si vzorky EDM.

    Elena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Elen, jsem ráda, že se ti kapsle osvědčily! Moc mě těší, když mám jakousi zpětnou vazbu pozitivní a vidím, že ty články taky k něčemu jsou :)
      Global jsem nezkoušela zatím, to AKN mám ráda za to, že mi na něm skvěle drží makeup a zmatňuje mě víc než přímo matující krémy, což je asi divné, ale je to tak. Navíc mám teď v čekačce LRP effaclar duo a Avene triakneal.... ale na global se taky chystám :)
      Belakne mi vůbec nic neříká, bohužel:(
      a EDM si pořiď, stojí za to!

      Vymazat
    2. Děkuju za odpověď :)
      Jéé tak na Globalu mi nic nedrží - hrozně se drolí - takže nevím, zda to bude něco pro tebe. Avene jsem nezkoušela, ale LRP mi vůůůbec neseděl - takže se těším, jaký verdikt bude od tebe :)

      El.

      Vymazat
  9. tu artdeco bázi si teď chci pořídit, tak jsem ráda, že jsi se o ní zmínila:)
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  10. Vida, konečně také u někoho vidím krém na ruce Neutrogena - a musím souhlasit, je to zázrak, já bez něj v zimě nemůžu existovat!

    OdpovědětVymazat
  11. Baze je super, jsem ji roky verna. Kapsle mam taky rada. Muzu se zeptat, cim odlicujes tu rasenku? Ja jsem s efektem velmi spokojena, ale to odlicovani!!!Uahh.! L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. máš pravdu, že to odličování je horší než u klasické řasenky, tu umyju vodou, na benefit byl fajn dvoufázová odličovač očí od Mixa.

      Vymazat
  12. Krém na ruky od Neutrogeny (aj keď nie ten istý) milujem tiež, ale taký istý má aj Cien len za éčko a je ho tam aj viac. :) A krém na akné od Biodermy mi prednedávnom veľmi pomohol, ale potom neja ko prestal účinkovať. :(

    Sweet Letty

    OdpovědětVymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty