úterý 3. prosince 2013

Moritzburg, Drážďany a Karlštejn v obrazech

ahojky,

tak dnes přináším ten slíbený fotopostík. Chtěla jsem obrázky doprovodit textem, ale rozmyslela jsem si to, zájezd totiž neměl úplně echt ideální průběh a někdo by mi mohl připomenout, že jsem se už minule vztekala, že autobusem organizovaně už nikdy nikam, že na to nemám už ani nervy, ani kosti :D
 
Řeknu jen tolik, že mě zradil budík - tedy spíš můj mozek, kterému nedošlo, že když mám nastaveno automaticky zvonění na po-pá, tak je mi na prd, že hodinu přenastavím z 6:00 na 4:00 ....no a probudila jsem se ve 4:40.... v 5:00 byl odjezd... tak to asi hovoří za vše..... vyčůrat jsem se stihla až za několik hodin na benzínce :)
 
Fotky nejsou nic moc, bo nebylo zrovna krásně, naopak bylo pod mrakem a často pršelo, takže žádná velká hitparáda, fakt. No a taky až doma jsem přišla na to, že jsem měla nějak zaprskanou zasviněnou čočku, takže mám na hafo fotek podivné fleky :D Holt, kdo umí, ten umí!
 





jediná fotka Meduňky.... existuje ještě jedna fotka, na které jsem s Mínou, kterou se mi opravdu podařilo na pár minut potkat.... ale ta je bohužel totálně rozmazaná, prakticky 2 fleky v obrysech postavy :D Ale stejně nemám od Mirušky svolení k vyvěšení, takže jedna fotka je až až!
 





Zámecká pekárna - koupila jsem si tam ke svačince kus chleba se sádlem a špekem :)


A už nám začínají fotky z Drážďan ....




























Karlštejn nakonec.... proč to slunce nesvítilo v sobotu?????

 
 
Celkově to bylo vcelku fajn, jen kvůli 3,5 hodinám v Drážďanech, které navíc propršely, být celý víkend mimo domov.... no, zatím jsem si neutřídila v hlavě, jak se k tomu postavit... ale asi neopakovat!
 
 
Meduňka

13 komentářů:

  1. jéj krásne! :) tam by sa mi veľmi páčilo :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty jsi ale nesdilna, ja se tesila na historku:D
    Ale vypada to pekne :)

    OdpovědětVymazat
  3. do Drážďan jdu příští týden a hrozně se těším. minulý rok jsme byla ve Vídni a celý ten den nám propršelo, tak snad už se to nebude opakovat
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. snad se to nebude opakovat, ono je to na dvě věci, když prší, do Vídně se taky těším, jezdíme každý rok vlakem, mám to 2 hodinky, takže super, beru si na to dovolenou v práci raději, protože přes týden je tam klid a pohoda a o víkendech je to peklo!

      Vymazat
  4. Medu, já Ti vůbec nestačila říct, jak Ti to slušelo (i mamince), byly jste kočky! A to počasí fakt mohlo být lepší....

    OdpovědětVymazat
  5. V Dráždanech jsem byla na lodním zájezdu asi před měsícem a bylo to parádní, takže se nad tvýma fotkama usmívám jak měsíček na hnoji :-)) Náhodou příhoda se zaprasenou čočkou na fotáku je vtipná, dokonalé věci jsou na prd :-)

    OdpovědětVymazat
  6. A ta pani co vypadá jak Popelka na plese je co, kde?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dejni, na Moritzburgu je výstava věnovaná Popelce - jsou tam kostými, kulisy, povídání o hercích, štábu a tak.... tak to je odtud

      Vymazat
  7. Krasne fotky, fakt! Jako bych tam byla, uplne jsem si u toho clanku odpocinula :).

    OdpovědětVymazat
  8. Pěkné fotky, na Karlštejn bych se někdy chtěla podívat :)

    OdpovědětVymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty