sobota 28. září 2013

balíky tohoto týdne - můj a Míšin :)

pěknou sobotu přeji,
 
tak jsem včera dostala balík a ne jen tak nějaký ledajaký balík, ale pěkně našlápnutý balík! Balík s velkým B, balík nacpaný samými super truper úžo žůžo věcmi. Jsem se nějak rozvášnila, co :)
Balík je poskládaný ze vzorků, dárku a objednaných věcí, všechno se to nějak sešlo u Mitsuuko a ta byla tak moc hodná, že všechno zabalila a poslala. Děkuji!
 
No a protože teď budeme mít celý měsíc absťák, tak se ještě pokocháme a pomazlíme se všemi těmi delikateskami! Co vy na to? :)


Lee Stafforda mi přivezla moje milá Klér z Anglie. Děkuji! Na šampon jsem moc zvědavá, teď používám jeho brášku pro růst, tento šampon by se měl postarat o velký objem a měl by z vlasů odstranit nánosy stylingových přípravků.
 
2 minutová samozahřívací péče je pro mě velkou neznámou, musím ji nastudovat a vyzkoušet, určitě vám dám vědět, jaké jsou moje dojmy.


 
No není to nádherný pohled? Osvěžující sprej od Victoria´s Secret jsem dostala od Dejničky - opět jedno velké díky!
Pixi - glow tonic jsem si pořídila od Míši, neb jí nesedl a já jsem taková slabá a zvědavá a všechno ráda vyzkouším. Zvědavost je hrozná vlastnost, ale ženám je zřejmě vlastní :) Ze zvědavosti jsem si pořídila rovněž jedno cestovní balení Meteoritů od Klér. Potřebuju pochopit, co na nich všichni mají, čím jsou tak kouzelné... zatím jsem zkoušela jednou a nechápu, nevidím rozdíl, buď jsem slepá nebo blbá a nebo to bylo tím, že už se smrákalo... no, snad se to ještě obrátí a já tomu jejich imaginárnímu kouzlu podlehnu :) Krásná malá zkušební baleníčka od John Masters bylo velké překvapení od Denisy z Greenwave, neb jsem se nemohla účastnit té úžasné akce spolu s ostatními, což mě mrzí :( Moc moc se těším, až je vyzkouším, protože to voní fakt tak, že bych to vypila...:) Lak na nehty od Catrice jsem chtěla vyzkoušet a u nás ve Znojmě bohužel tato značka není k dispozici, takže byla Míša tak hodná a došla mi ho koupit, stejně tak jako mi pořídila sírovo mátový krém od Ilcsi, doufám, že bude stát za to!
 
 




A teď tu máme balík pro naši malou potvůrku! Někdy bych ji umazlila k smrti a dala ji celou svoji výplatu, aby si za to pořídila mňamky a hračky, někdy bych ji nejraději zavřela do klece v ZOO nebo do svěrací kazajky, protože ona je vážně cvok běhá jako blázen, skáče, kouše, škrábe, rozbíjí věci, krade jídlo... dneska využila naší nepřítomnosti, ukradla kapsičku z linky a schovala si ji pod koberec v jídelně... absolutně nechápu jak ji to napadlo ani jak se jí to fyzicky podařilo, kdyby se s tím kobercem pořád nemazlila a neokusovala ho, tak bych na to ani asi nepřišla...


" Moc ráda dostávám papání.... granulema mě sice moc neuctíte, ale lepší než drátem do voka..."


"Pomáhám sestavovat, prej to bude pelíšek a nějaká prolízačka, no uvidíme, co z toho vyleze..."


"Hele potkane, není to špatný, tady se mi bude asi líbit"


"Tak už bydlím....a ze střechy by se dalo asi skočit i na knihovnu....hmmmm, to musím vyzkoušet!"


"A mám i domeček!"




"Je, tady se bude pěkně spinkat"



Toť pro dnešek vše! Mějte krásný víkend, já se jdu pokusit uklidit....minulý víkend mi ta debordelizace skříní a oblečení nějak nevyšla.... byla jsem ráda, že jsem vysála, vytřela celý barák, utřela prach, vyprala, uklidila nádobí a padla na sedačku.... pouštět se do větších akcí se mi teda sakra nechtělo ....
 
Meduňka!

26 komentářů:

  1. Ta mourečka je fakt nádherná, je vidět, jak se jí tam líbí. :-) Jsem hodně zvědavá na dojmy z Meteoritů a taky na lak Catrice. Musím se jej v Brně někam vydat hledat...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. lak je na nehtech krásný, jaká bude výdrž, to uvidíme, dám vědět.

      Vymazat
  2. To je nadherny skrabalo a odpocivadlo :) Muzu se zeptat, odkud jsi ho poridila? :) Zvazuju, ze poridim kocourovi neco vetsiho, nez to dvoupatrove, co ted ma.. Planujeme poridit stene a chtela bych mu umoznit uteky do vysek :D Ale asi to budou muset zvladnout jinak, tady ty velky stavby jsou vetsinou dooost drahy :/ :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no, je to drahy jako čert, ale já jsem právě chtěla ten vodní hyacint, protože už z něj doma mam koše na pradlo a moc se mi ten materiál libi. Mají ho jen na zoohitu http://www.zoohit.cz/shop/kocky/skrabadla_odpocivadla/strom_velky/200_cm/294169

      Vymazat
    2. Oooou, presne na tuhle cenu bych si vsadila :/ Ten material je nadherny no. Jen se bojim, ze i kdybych do toho ty penize dala (a ze je ted ani nemam), nakonec bych si po tom mozna mohla lozit sama :D Na tom dvoupatrovem na tu druhou plochu vubec nechodi, ale myslim si, ze to je tim, jak je to skrabadlo vrtkave :)) Tak moc diky za odkaz :) Kocicka na tom vypada hrozne spokojene :)

      Vymazat
    3. já jsem se taky bála, že si toho nebude všímat vůbec a že to budou vyhozené peníze, naštěstí to zatím vypadá, že je to láska :)

      Vymazat
  3. jé... ty se tak máš. hlavně ti tedy závidím ten pixi. ten bych chtěla moc a moc. kde k němu Míša vůbec přišla? já jsem na to ještě nepřišla, jak bych k němu mohla přijít já...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já nevím, jestli si to úplně dobře pamatuju dobře, ale Míša to má od Klér, Klér to objednala přes nějakou kamarádku, která pro to došla osobně do obchodu a pak to poslala Klér a Klér to rozdistribuovala a tak nějak pak se to dostalo až na Moravu. A kdybys chtěla, tak že jsi to ty, tak ti klidně odliju :)

      Vymazat
  4. Pixi je fajn, zatim si ale na nej jeste delam nazor :). Jo a vis kam s tema Meteoritama, kdybys fakt ten rozdil nenasla, ze jo? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A sakra, jdu pozdě!!!:-D Luci, co kdyby sis vzala vnitřek a já tu činanou krabičku?:-D

      Vymazat
    2. Jenze ja chci tu krabicku! :D My uz s Medunkou byly domluvene predem :). Ja se jen pripominam :).

      Vymazat
  5. Haha, už se nedivím, že sis na říjen naordinovala půst :-) Pelech pro micku je dokonalý! A já se zase těším na recenze VŠECH výrobků ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moje milá, ono je velké riziko toho, že toho třeba část rozdám, já k tomu mám docela tendence, když vidím, že se to někomu líbí :D proto se nikdy nedočkáte recenze aspoň na 50% toho, co nakoupim :)

      Vymazat
  6. Kočička je stejně nejkrásnější. :)
    A věci jsou parádní... chmm...

    OdpovědětVymazat
  7. Teda tolik krásný věcí k pomazlení :-), Míša už by mohla fungovat jako eshop, taky hodně spoléhám na její zásilkovou službu, jsou to holky šikovný!! Tak to se ten říjnový půst bude lépe snášet :-)...Tak Vaše princeznička je taky takový lumpík?, náš Shelly zatím neschovává jídlo pod koberec, ale normálně se při něm nikdo nenají, dokud mu nedáme taky - asi tuší, že o něm píšu, tak si mi sedl za krk...Jé ale ta luxusní prolézačka je boží, to mi máme poloviční :-), a je šikulka, že taky pomáhala, to je radost sledovat ten cirkus, který na škrabadle provádějí...jo potkana už jsme taky pořídili v IKEA velikost S :-)). Tak ať se Vám spolu krásně žije a jsem zvědavá na recenze..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá eM, princeznička je pěkná ludra zlobivá :D:D já jsem takovou kočku ještě neviděla, ale na druhou stranu je to miláček mazlivej...

      Vymazat
  8. Wow, takovej kočičí hrad :)! Být kočka, tak se v tom vyžívám

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo, má větší domek než my byt ... tedy v poměru :D

      Vymazat
  9. To pořád říkám, že jí žeru! Ta je táák šikovná:-D

    OdpovědětVymazat
  10. Čičina má skvélý domek!!! V přístím životě chci být kočka u Meduňky:DDD
    Meteoritky jsou parádní v tom malém cestovním balení!

    OdpovědětVymazat
  11. Závidím ty věci, nejvíc Lee Stafford :D a jinak ta číča je nádherná :)

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  12. Teda Baru, takový lahůdky! <3 Z balíčku pro tebe bych chtěla "okoštovat" minimálně půlku věcí, a to jen proto, že tu druhou plus mínus mám doma: Stafforda celýho, VS sprej i Pixie, no a ty Meteoritky - fíííha, fakt paráda :) A kočič se má taky jak bohyně - jsi další ideální adept do komunity "Bydlím u své kočky", haháá, Míša má doma blaho ;-)
    Verunka

    OdpovědětVymazat
  13. Jéé, ten hrad je boží! Máš krásnou kočičku! ♥

    OdpovědětVymazat
  14. Lee Stafford chci take vyzkouset! :)

    OdpovědětVymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty