středa 21. srpna 2013

před a po ... aneb člověkem do 5ti minut

pěkný den přeji,

tak jsem si myslela, že když jsem nemocná, tak budu mít na blog víc času, no mýlila jsem se, hodně času prospím, zbytek věnuju kotěti, neb ono se tak nějak nedá odbýt, je docela asertivní, navíc hyperaktivní, rádo skáče z trámu na hlavu a takové podobné srandičky oblibuje :)
 
Nedávno jsem četla pár článků o tom, že není třeba se malovat a dělat ze sebe něco, co nejsme - jiné ženy atd., cosi o vnitřní kráse a podobná klišé. Ano, vnitřní krása je bezesporu pěkná věc, nicméně neměla by se přeceňovat, zejména při prvním kontaktu vaši vnitřní krásu patrně nikdo hledat nebude, sjede vás pohledem od hlavy k patě, zařadí vás do škatulky "cuchta" a máte po "ptákách" :) Vzpomeňte na Ošklivku Katku.
Neříkám, že se se potřebuje líčit každá žena, některé jsou nádherné a výrazné od přírody, mám tu čest sedět s jednou v kanceláři a pěkně mě štve, to si piště!!!... nám ostatním však trocha líčidel a 5 minut v koupelně rozhodně prospěje!
 
A abych vám demonstrovala pravdivost svého tvrzení, rozhodla jsem se vám ukázat samu sebe tak, jak jsem byla stvořena :) Následující fotky vám dokážou nade vší pochybnost, že makeup je fakt zázrak!
 
 
Co pro dnešek použijeme? Nic moc, je to fakt rychlovka, jen minerální makeup EDM, řasenku Clinique, tvářenku/rozjasňovač Famous, lesk na rty Astor a linku od Avonu.
 





 
 
 
 
Tak co vy na to?
 
Mějte krásný zbytek dne! Meduňka
 
 
 

27 komentářů:

  1. Pokud žena použije líčidla ke zvýraznění toho, co je na ní hezké, je to v pořádku. Mezi "před" a "po" velký rozdíl nevidím - ber to jako kompliment. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji, já ve verzi "po" cítím mnohem líp :)
      jasně, malovat si úplně jiný obličej asi není úplně vpořádku!

      Vymazat
  2. Zastávám stejný názor jak ty :) - Jsi krásná ženská, trošku zvýraznit oči a máš vyhráno :)

    OdpovědětVymazat
  3. Musím souhlasit...stačí zvýraznit,to co už krásné je,jen aby to víc vyniklo.A ty jsi to předvedla na jedničku.Rozhodně ze sebe neděláš to,co nejsi,jen jsi prostě upravená.Máš překrásné oči,úplně andělské...tam ta vnitřní krása prostě je vidět..

    OdpovědětVymazat
  4. pěkné jsi taková zářivější s líčením :)

    OdpovědětVymazat
  5. vypadáš dobře i nenamalovaná, to je jasná věc! ;) co já bych dala za tak hezkou pokožku bez pupenců a kruhů pod očima!

    samozřejmě, že namalovaná se cítí každá žena líp, ale nebudu na sebe plácat make-up když trávím třeba celý den doma, nebo jedu někam sportovat ;) všeho taky moc škodí!

    a kotě je super společník, úplně Ti ho závidím, taky bych se poňuňala! asi to bude pěkný raubíř, všimla jsem si škrábanců ve výstřihu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to sis všimla naprosto správně :) a tos neviděla ruce a nohy, tam jsou krvavý šrámy :)
      jinak děkuji!

      Vymazat
  6. Hezké :) taková jednodcuhá klasika na den :)

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  7. super, vypadá to hezky svěže :-)

    http://onceuponatimeside.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Za mě by ti úplně stačil rozjasňující korektor a řasenka a to je vše:) Závidím:) Já hlavně potřebuju sjednotit pleť, mám flíčky po pupíncích, červené skvrnky, prosvítají mi žilky, velké kruhy pod očima:( Bez makeupu, který pleť sjednotí se neobejdu...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je pravda, že ted mám tu pleť docela pěknou, co jsem ji lehce opálila, ale žilky mám taky, jen na fotce nejsou vidět :)ale počkej, až vysadím HA, to bude mazec...

      Vymazat
    2. Meduňko, jinak na FB vím že jsem ti kdysi radila Gynex kapky, tak stále ta rada platí :-) už je tedy neberu /lajdáctví/ ale musím říct, že teď po roce jsem se dala do kupy a tak nějak mám tu plet zas rozumnou - dost mi pomohlo přežít období bez MU, ale chtělo to pevnou vůli. Taky dost pomohla psychika a zdravá strava - hoooodně zeleniny.

      Vymazat
  9. Ostříhat drápky!;-)
    A jinak závidím, tobě opravdu stačí jen zvýraznit řasy a jsi štramanda, ale některé z nás si prostě jiný obličej kreslit musí, aby neděsily okolí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dejni, kdybys nekecala, nevěřím!

      Vymazat
    2. Jo, souhlasím s Dejničkou :D
      Strašně Ti závidím Tvou pleť, sakra!!!!!!!!

      Vymazat
  10. Ty jsi moc hezká i bez líčení, fakt ti stačí jen zvýraznit oči a když se k tomu dodá ještě rozjasnění pleti, tak je to krása :))

    Podobné škrábance ve výstřihu mám taky od potkyšů :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuji :)
      však ona je taky ještě takovej malej potkánek :D

      Vymazat
  11. Je to fakt, nelichotim :)22. srpna 2013 v 3:15

    Podle mě jsi krásná i bez líčení, opravdu.

    OdpovědětVymazat
  12. Souhlasím s Tebou. Povídání o vnitřní kráse je sice hezké, ale myslím, že upraveným zevnějškem si člověk může jen pomoct. (Jasně, když si někdo namaluje na obličej masku, kterou pomalu aby večer sloupl, je to něco jiného...)
    A když pominu všechno tohle... já nevím, mě to hraní si s barvičkami na obličeji baví... :)
    Ty jsi krásná a líčením to umíš jen velmi jemně a hezky podpořit. Super. ;)

    OdpovědětVymazat
  13. Strašne krásne a jednoduché líčenie :) Si prirodzene pekná, takže stačí len zvýrazniť to, čo príroda nadelila ;)

    OdpovědětVymazat
  14. Nenálíčená - obyčejná ženská, vedle které není děs probudit se.
    Nalíčená - krásná obyčejná ženská:)

    OdpovědětVymazat
  15. ta tvářenka/ rozjasňovač se mi líbí, tenhle typ bych také chtěla :)

    OdpovědětVymazat
  16. PO se nejspíš cítíš o dost líp /jak já/ ale rozdíl není až takový ;-) Což je v pořádku a myslím, že by ti klidně stačila i jen ta řasenka! +obdiv, že se s ní dovedeš nalíčit, jak já dopadla..... :-D

    OdpovědětVymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty