pátek 9. srpna 2013

každodenní červencové a srpnové líčení

pěkný den moji milí,

taky se vám tak hrozně moc nic nechce? Já jsem poslední dny (možná už i týdny) úplně marná. Ráno bych tak spala, vyměnila bych snad i ledvinu za hodinu či dvě spánku navíc... pak nevím co na sebe, protože v těch vedrech jsem stejně ve všem za chvíli promočená, navíc jsem zimomřivá osoba, obvykle mi není teplo, takže nevlastním příliš mnoho opravdu letních lehkých kousků, v mém šatníku najdete spíš dlouhé kalhoty, dlouhé rukávy a šály....takže oděv vyloženě vhodný pro poslední měsíc :) O náladách bych tu mohla psát romány, (někdy bych si dokonce nejraději sama nafackovala...třeba dneska...), ale to by vás asi nebavilo... Ruku v ruce s vedrem a nechutí k čemukoli se nese i moje každodenní líčení. Dobře víte, že já jsem nikdy moc nedala nějakému pečlivému stínování, divokým barvám atd... tak to se opravdu nezměnilo. Změnilo se především to, že od půlky června používám zásadně minerální makeup, který mi v těch vedrech drží na obličeji mnohem lépe než BB nebo klasický tekutý makeup.
 
Poslední dobou tedy na obličej dávám pouze - minerální makeup, řasenku, linku (když stíhám), tvářenku (když stíhám) a lesk na rty.
 

 
 
Poslední dobou vůbec neřeším póry, pupínky.... holt póry byly, jsou a pravděpodobně i budou, jsou moje, stejně tak jako moje celulitida... občasné pupínky mě netrápí už vůbec, někdy jsem líná i na to je zamáznout korektorem.... Čím jsem starší, tím méně se trápím aktuální vizáží... ne snad, že bych o sebe nedbala, ne snad, že bych nechtěla vypadat dobře! Jen se netrápím tím, že bych měla mít pleť jak alabastr, tělo jako bohyně, pohyby jak baletka, chůzí bych měla připomínat vílu, co skáče z obláčku na obláček.... pche! Sice se o to snažím, každej den cvičím, běhám a tak... ale pak sotva lezu a nadávám a ať mi nikdo neříká, že ho pohyb baví a se mu vyplavují  u toho endorfiny, v mém případě to nefunguje, ale mám dobrý pocit z toho, kolik koblížků jsem spálila, nechápu proč je mojí měrnou jednotkou zrovna koblížek, který jím jednou za uherský rok :D
 
Toť pro dnešek vše! Přeji brzké ochlazení! Meduňka
 
 

16 komentářů:

  1. Koblížek mě dostal :D Moc ti to sluší. Já v posledních horkých dnech dávám pleti relax a nic na ní nepatlám krom pečujících krémů a čistidel ;) Podle mě to ani nemá cenu na sebe něco patlat, když se to stejně zachvíli rozpustí :D

    SIMPLE LIFE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ten minerální makeup, řasenka i linka drží kupodivu dobře....já už se sice zase tak moc neřeším, ale úplně bez úpravy bych se necítila mezi lidmi dobře :)
      ale děkuji!

      Vymazat
  2. Jó u cvičení by mi možná nějaký koblížek vypadl:-D A o vedrech mi ani nepovídej neb mám už skoro týden angínu a furt ležim a furt je mi mizerně...Takže makeupu plná skříň,ale na ksichtě jen mokrej hadr..A baletku mi taky raději nepřipomínej,protože když má člověk 39 teplotu a to samý je venku,tančí Labutí jezero,aby se vůbec dostal z postele kamkoliv...Náhodou vypadáš krásně upraveně a svěže.Úplně Tě vidím,jak hopkáš po těch obláčkách:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. milá Betty, přeji brzké uzdravení!!! Angína v takovém hicu, to je snad očistec, to bych nepřála ani svému nepříteli, natož Tobě! Pěkně odpočívej! a děkuji :)

      Vymazat
  3. kolik koblizku jsi spalila:D?
    aaaaaaw:)

    tuzka na oci violet supr!!:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dneska jsem spálila jenom půlku.... ale jindy spálím i 3 :D
      děkuji, mám těch tužek od nich několik a tato je v reálu hodně výrazná, ale nějak se mi to zalíbilo

      Vymazat
    2. půlka koblizku je lepsi nez zadna pulka;-)!!

      Vymazat
    3. hele, Baru, kolik ma ten tvuj koblizek kcal?

      Vymazat
  4. Moc pěkné jemné líčení. :-)
    http://wonderfulinfinity.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. já nevím proč, ale první co mě napadlo u fotek bylo, jak Ti krásně ladí lesk na rty, náušnice a košile! moc Ti to sluší a líčení se fakt povedlo! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jeee, dekuji, vždy se snazim sladit nausnice s oblecenim :)

      Vymazat
    2. já právě taky, proto jsem si toho hned všimla a musela jsem to ocenit ;)

      Vymazat
    3. souhlas, nausnice, lesk a kosile jsou krasne sladene :)

      Vymazat
  6. Ty cvičíš i v těch vedrech? To jsi buď hodně obdivuodná nebo blázen:-D

    OdpovědětVymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty