neděle 10. února 2013

víkendové líčení s paletkou MUA a Revlonem Colorstay

pěkný den,

dnes bych vám ráda ukázala trochu zblízka líčení, které jste mohli vidět na mém minulém videu (o čepicích). Docela se mi teď zhoršila pleť, vyskákal mi ten moribundus a opar, ale už je to mnohem lepší. Nicméně jsem musela použít místo BB krému Revlon Colorstay a asi tunu korektoru! (na bradu)



 
 


 



Makeup od Revlonu mám přelitý v lahvičce od makeupu Oriflame, který má super truper pumpičku a dávkuje přesně akorát. Mám tam smíchaný odstín Buff a Ivory v poměru cca 1:2.
Tvářenka Nivea je teď mojí stálicí a asi ještě nějakou dobu bude. Vůbec nechápu, jak jsem mohla celá léta fungovat bez tvářenek.



Zatím jsem se opravdu nesžila moc dobře s Hypnose Star, nějak se mi s ní nedaří, pořád nevím, jak s tím kartáčkem zacházet. Takže to občas vzdám a prostě na do ní namočím kartáček z obyčejné Hypnosky a jsem spokojená. I když věřím, že časem ten fígl najdu a naučím se to.





korektor od Manhattanu mi maminka koupila před Vánocemi ve Vídni a našla jsem ho pak pod stromečkem :) Milovala jsem tuto kosmetiku a moc mě mrzí, že už není u nás běžně k sehnání. Kupuju si ten nejsvětlejší odstín, který perfektně pasuje k mému odstínu pleti.





 
Na oči jsem nepoužila tentokrát žádnou bázi a použila jsem 2 odstíny z Paletky MUA Undressed. Jedná se o první dva odstíny v každé řadě. První je velice světlý a matný, druhý je poměrně tmavý a třpytivý - tím rámuju oko - dělám vrchní a spodní linku a dávám do ohybu víčka.
Tahle paletka je moc fajn, vůbec za ty peníze.... co mi ale vadí je to, že je věčně zapatlaná a dost špatně se čistí, takže se o to už ani moc nepokouším, nemá to obvykle smysl...
 
Na rty jsem použila lesk od Oriflamu, nějak jsem ho zapomněla vyfotit. Je to lesk power shine v odstínu soft coral. Lesk má zajímavý umělohmotný aplikátor a voní po melounech. Obsahuje velice jemné malé třpytky a na rtech vypadá dost decentně, pokud ho nenanesete tunu.
 
 
Toť pro dnešek vše, mějte krásný zbytek neděle. Zdraví vás Meduňka
 
 

20 komentářů:

  1. Moc pěkné to máš. :) A to s přelitím Colorstaye je dobrá finta. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji ti milá, An; ono se s tím revlonem jinak na prd pracuje!

      Vymazat
  2. Moc pěkné :) Ta tvářenka ti sedne jak prdýlka na hrnec!!! :D :))

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám tuhle paletku od MUA strašně moc oblíbenou, vůbec bez ní teď nedokážu existovat :-) Moc ti to sluší, kočka jako blázen! potkat tě na ulici, taka se otočím ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkné líčení, vybrala jsi skvělé odstíny. Palec nahoru!!! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Moc Ti to sluší,tvářenka sedí a vypadá krásně zdravě.Myslím,že s moribundusem jsi si poradila na výbornou.
    Paletka je opravdu barevně lákavá:-D.

    OdpovědětVymazat
  6. Moc hezké:-). Revlon mám taky a musím si ho taky do něčeho přelít-až teda nějaký make up vypotřebuju. Jinak ještě bych Ti víc upravila obočí.. ale to je moje úchylka :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano ano, obočí je moje achylova pata :) už mi to radila Verunka a objednala jsem se na kosmetiku a pak jsem to musela zrušit a sama to neumím,nevím, jak na to... ale časem to dotáhnu :)

      Vymazat
    2. Souhlasím, upravené obočí dělá s obličejem divy. Meduňko, ty ho naštěstí potřebuješ upravit jen minimálně, základní tvar je pěkný.

      Vymazat
  7. Pěkné líčení (Undressed paletku miluju), ale s tím neupraveným obočím to vypadá tak jako nedotaženě :-/ Taky jsem si dřív obočí téměř nijak neupravovala ani nezvýrazňovala, jen jsem trhala chloupky u kořene nosu. Bála jsem se toho, že ho vytrhám moc, nebo bude pak mít blbý tvar atd. Ale není na tom vůbec nic těžkého :-) Důležitý je přirozený tvar obočí - ten nechat, jen vytrhat ty potvory, které rostou mimo. Pokud se i tak bojíš, objednám se být tebou znovu k té kosmetičce :-) Máš obočí i hodně světlé v porovnání s barvou vlasů...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano ano, máš pravdu, je hodně světlé, já si ho přes týden upravuju tou sadou od elfu, ztmaví se a vypadá to mnohem líp, ale mám ho v taštičce v práci :) Určitě se tam znovu objednám, byla by škoda takovým detailem kazit celý look!

      Vymazat
  8. Já ten revlon budu muset taky vyzkoušet, už. Pořád na něj čtu jen samé pochvalné recenze.

    OdpovědětVymazat
  9. No jasně! Vždyť já se už taky se svým Revlonem nebudu zlobit a přeliju si ho - a bude to! :D A mohla bych se zeptat, jaký je barevný rozdíl mezi Ivory a Buff? Když jsem si ho přes net objednávala já, tak jsem se spíš rozhodla pro Ivory. Ale vlastně jsem nepoznala, jak moc mezi nimi rozdíl je... A líčení je parádní! Ach, ta tvářenka! Sakryš, to jsem se ale nějak "rozvykřičníkovala"... :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. rozdíl je v podtónu, Ivory je naživoho víc do růžova a Buff do žluta.
      Tuto je mám pro ukázku vysocené na ruce vedle sebe! A určitě si je přelej, protože vylívat to z té skleničky, to je o nervy.

      http://medunka-b.blogspot.cz/2012/04/revlon-colorstay.html

      Vymazat
    2. Moc děkuji za ten odkaz, moc jsi mi pomohla!:) Taky si asi budu muset přiobjednat odstín Buff a míchat si je jako ty...

      Vymazat
  10. Já jsem taky ještě před nedávnem nepoužívala tvářenky a dnes jsem do nich blázen.. vůbec nechápu, jak jsem bez nich mohla fungovat! :D :)

    OdpovědětVymazat
  11. Moc moc ti to sluší :) Já jsem kouzlo tvářenek taky objevila poměrně nedávno, ale teď už bez nich nedám ránu :)

    OdpovědětVymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty