neděle 17. února 2013

spotřebováno + pár víkendových fotek

pěknou neděli všem,

dneska jsem si pro vás připravila další video. Ale nejprve se vám musím nutně pochlubit se svým pěstitelským úspěchem!
 
Kvete mi cymbidium, poprvé po x letech! Má 10 květů.... původně jich mělo být 19 - neb mělo cymbo 2 květní stvoly, jeden z nich bohužel Hermína ulomila.... ale i tak jsem na sebe náležitě pyšná :) Teda spíš na tu kytku :)
 

 
Co se týče slibovaného videa, tak omluvte prosím můj huhňavý hlas, jsem šíleným způsobem zahleněná + omluvte moje vlasy, jsem je tak po domácku sepla k "vaření" a už jsem na ně zapomněla :)
 
Když už jsme u toho vaření, vymyslel si můj drahý, že by rád domácí hamburgery, takže jsme na nedělní oběd měli hamburger... byla to tak trochu samoobsluha.....a moje maminka litovala naše potencionální budoucí děti už předem, čím je to budeme krmit....škoda mluvit :)
 
maso se mi trochu smrsklo, k večeři ho musím udělat větší :)
 

domácí majonéza je ta nej!


 


Jinak si prosím ve videu všimněte mého nového nákrčníku, který jsem si včera uháčkovala odpoledne u romanťáku. Když jsem tu vlnu v obchodě viděla, tak jsem věděla, že ji nutně, ale fakt nutně potřebuju a že bez ní nemůžu žít!!! A teď jsem z něj nadšená, super oživí takový bílý svetřík... co myslíte?
 
Ještě upozorním, že sice na začátku videa tvrdím, že to bude kratší video, ale nakonec se z něj vyklubalo video nejdelší :)


Mějte krásný zbytek neděle a za případná doporučení na nový šampon a kondicionér budu ráda!

Meduňka

25 komentářů:

  1. orchidea môj obľúbený kvet ♥
    veľmi pekné video ;) máš pekný hlas :)

    je u mňa GA alias pozvánka ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, jídlo a orchidej, mé oblíbené věci... :D A nákrčník je pěkný. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Pěnu od Rituals jsem dostala stejnou a souhlasím s tebou, že krásně voní. Jenom je škoda, že obchod je jenom v Praze.

    OdpovědětVymazat
  4. Vidět ty fotky můj muž, tak do mě hned začne hučet, že si uděláme burger. A vůbec by mu nevadilo, že jsme ho měli před týdnem. :D Taky už máme domácí burgříky vymazlený do posledního detailu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já je dělala poprvé, já tyto věci ani nejím, měla jsem hamburger jednou v životě :) ale napoprvé si myslím, že se nám to povedlo dobře :)

      Vymazat
    2. No určitě vypadají jedle. Je na nich skvělé to, že si je může každý udělat podle sebe. Sice je to pořád houska s masem, ale dá se měnit zelenina, sýr, omáčky... Karamelizovaná cibulka s červenou řepou bude chutnat úplně jinak než jednoduchá klasika s medovou hořčicí.

      Vymazat
  5. Komentář tam dotyčná dala tak brzy,protože si to asi posunovala.Dělám to taky,protože mě třeba něco nezajímá.Jinak nádhernej nákrčník,krásná orchidej a mňam hamburger.

    OdpovědětVymazat
  6. Já ty tvoje videa mám tak ráda! Fakt, skvěle se mi u nich relaxuje! Mohla bys mi prosím namluvit nějakou kazetu? ideálně s pohádkama, pouštěla bych si ji před spaním, ten tvůj hlas je pecka - uklidňuje jako blázen!

    OdpovědětVymazat
  7. Týýjo tak to mám docela štěstí, že si přítel takovýhle jídla nevymýšlí:) Já jsem dneska poprvé v životě dělala domácí houskové knedlíky s koprovou omáčkou a povedlo se mi to, tak jsem nadšená:) A upřímně, ačkoliv nejím maso, tak ty vaše hamburgery vypadaj úžasně:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to děkujeme :) dělali jsme je spolu, bylo to příjemné. Já knedlíky nedělám, jen v případě nejvyšší nouze :)

      Vymazat
  8. Mám také ráda pěny do koupele Radox! :))
    Jinak to jídlo vypadá opravdu chutně.. a orchideje zbožňuji.

    OdpovědětVymazat
  9. Nákrčník ti moc sluší, jsi šikulka;-)

    OdpovědětVymazat
  10. Já mám ráda pěnu od Palmolive Ayurituel nebo tak nějak se to jmenuje :) supr pění a ta vůůůňa :)

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj, skvele video. Moc ti to slusi a mas opravdu prijemny a sympaticky hlas.
    Na vlasy pouzivam konopny sampon od Bione Cosmetics - staci ho uplne malinko, krasne peni a dobre se smyva. A po umyti aplikuji Vlasovou infuzi od stejne znacky - obsahuje panthenol a arganovy olej. Oboji muzu vrele doporucit - sampon neobsahuje silikony, parabeny ani SLS.

    OdpovědětVymazat
  12. Nákrčník moc hezký a burgry mňam, sbíhají se mi sliny :) I když je pravda, že být matkou od rodiny, tak takhle nevařím, protože návyků, které si děcka doma vytvoří, se jen tak nezbaví. "A když můžu jíst mamčin burger, pak určitě můžu i od Mc's, že? Nic špatného to určitě nebude..." No, ale hlavně že mladému pánovi chutnalo :)
    A s vlasy ti bohužel neporadím, protože sama teď zkouším kde co, někdy je z toho rozpačitost, někdy nadšení, ale všecko zatím moc krátce, tak uvidím po čase. :) Ale, to už mám ozkoušené z dřívějška a teď se mi to zas potvrdilo, objem a delší dobu mezi mytím vlasů my zaručeně dopřejí stylingové přípravky (tužidlo nebo lak, je to jedno). Pro mě nenahraditelné!
    Verunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verunko, samozřejmě máš pravdu, já být matkou od rodiny, tak tak taky nevařím...ale zatím nejsem, tak proč mu tu radost neudělat, že.....
      stylingový přípravky nejsem moc zvyklá používat...

      Vymazat
  13. Krásná květinka! Taky mi kvetou orchidejky. A hamburgery vypadají moc dobře. Ony je děti stejně mají nejradši - odpíraného chleba největší krajíc - ale domácí hamburgery se s těmi kupovanými nedají srovnat (a s domácí majolkou jsou mnohem zdravější :-D

    OdpovědětVymazat
  14. Tak hamburgery teda vypadají bozsky, nakrcnik taky:-)!!

    Co se týká těch pěn, dřív, hodně dřív, jsem je měla ráda, hodně ráda, ale pak mi prave nějak docvaklo, ze to asi nebude nic extra pro tu pleť...
    Od jisté doby používám do vany jen vonné silice, ty teda nepeni, ale bozsky voní:-)

    Na vlasy se mi ted poslední dobou pozdavaji velice dobře sampony od matrix biolage, jestli jsi nezkousela:-)

    OdpovědětVymazat
  15. Bych tě v tom culíku nepoznala:)

    OdpovědětVymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty