pondělí 18. února 2013

okénko kosmetické analfabetky II.

Pěkný den všem,

vzala jsem si dnes volno, neb nejsem ani zdravá, ani nemocná a už mi to pěkně leze krkem. Piju zázvor, dýchám rozmarýn, konzumuji ovoce a stále to není ono.... jeden den mi teče z nosu, druhej den kašlu, pak mě bolí mandle, pak mám plnou pusu aftů, pak opar, oteklý uzliny, nakonec bolest ucha....jeden den horečka, druhej den nic.... toto snad není už normální!!!!
 
A protože mě taky bolí hlava a jsem líná psát, moc se mi hodí, že si pro vás připravila moje kamarádka článek do naší rubriky Okénko kosmetické analfabetky. Tentokrát bude věnováno bázi pod oční stíny od MUA. Mimochodem já jsem tyto bázi recenzovala rovněž, takže si můžete názory pěkně porovnat. Hned v úvodu prozradím, že jsou diametrálně odlišné a potvrzují nám tudíž pravidlo, že ne každý výrobek vyhovuje všem...
 
 
 
Milá Meduňko,
tak jsem vyzkoušela to mazání, které jsi mi zapůjčila, abych si jím natřela víčka, aby se mi stíny neslévaly v potůčky.
Dříve než jsem začala s aplikací, hledala jsem v paměti návod, který jsi mi dala. Vzpomínám si, že jsem Tě velmi pečlivě poslouchala, a v duchu si říkala, jestli to mám skutečně zapotřebí.
 Ale protože s tímto preparátem nemám vůbec žádné zkušenosti, nikdy jsem ho neviděla, ani o něm neslyšela a ty se mi fakt snažíš pomoc rozšířit znalosti o kosmetice (což je od Tebe opravdu velmi milé a já si toho vážím), tak jsem to teda zkusila.
Nejdříve jsem nanesla mazání na víčko a pečlivě rozetřela po celém povrchu víčka. Nechala jsem chvíli zaschnout a pak jsem nanesla stíny. Kupodivu se mi celý proces povedl hned na poprvé. Byla jsem na sebe opravdu pyšná! Chystala jsem se zrovna na firemní večírek (na kterém jsi nebyla), takže výborná příležitost, jak to vyzkoušet.
Na večírku se pilo, jedlo, tancovalo a potilo. Přišla jsem domu po půlnoci. Koukla do zrcadla, a ptala jsem se, kde se stala chyba? Stíny slité v jednu drážku. Možná špatná aplikace, nebo příliš mnoho tance nebo alkoholu.  Rozhodla jsem se proto pro objektivitu, že to zkusím znovu. Tentokrát  do práce, kde se nepije, netancuje a pokud zrovna nejsem u šéfa, tak se ani nepotím.
Celý proces nanášení proběhl opět bez problémů. Po pár hodinách u počítače jsem mrkla do zrcátka a opět na každém víčku potůček stínů.
Jsem ale dost vytrvalá, vyzkoušela jsem to i další den a použila jiné stíny. Třeba se ty první s tím podkladem prostě správně nespojily. No, ale i napotřetí to dopadlo stejně.
 Tak si myslím, že to nefunguje nebo dělám někde chybu. Tak či onak, ráda jsem to zkusila a vím, že to používat nebudu. Děkuji Ti ale za novou zkušenost!
Cítím se tak svobodná! Protože kdyby to bylo bývalo fungovalo, asi bych to začala používat, jako ten BB krém, který jsem dostala od Tebe k narozeninám.
Zjišťuji, že je velmi snadné sklouznout do závislosti na kosmetice a to mě popravdě trochu děsí, neboť jsem donedávna na své bledé neupravené tváři neviděla nic špatného! A dnes, je to děs. Chodím pozdě do práce, protože se snažím upravit svou tvář podle naprosto jiných měřítek, než jaké jsem měla. Na druhou stranu musím ale přiznat, že mi to někdy vážně sluší. A to díky Tobě!
Díky!  Tvá kosmetická analfabetka.
 
 
Děkuji tímto svojí věrné kamarádce za to, že se stala mým pokusným králíkem a slibuji doufám, že s bází Artdeco to dopadne líp :D
 
Přeji všem krásný den, Meduňka
 
 
 
 

10 komentářů:

  1. S touhle bází nemám žádnou zkušenost, ale s tou od Artdeca už se to určitě nestane! ,o)

    OdpovědětVymazat
  2. Mě tahle báze taky nefunguje :/

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem spokojená s tou ELFovskou, tak nemám důvod měnit. MUA mě láká spíš paletkama :-)

    OdpovědětVymazat
  4. škoda jej...ale tieto články s tvojou kamarátkou mám veľmi rada, hoc toto je ešte len druhý...


    je u mňa GiveAway alias pozvánka ;)

    OdpovědětVymazat
  5. To je zajímavé. Možná kamarádka nanesla báze moc. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tuhle bázi mám, je moje jediná, ale žádný extra účinek nepozoruju. Mně se stíny neslévají ani když nepoužiju žádnou bázi, asi se příště na koupi báze vykašlu. :-)

    ATG blog

    OdpovědětVymazat
  7. Na nachlazení je nejlepší silný kuřecí vývar...nejlépe několikrát denně. ;)
    Jinak tuhle bázi jsem si objednala v těch maxi slevách na zkoušku a na to, aby s ní byly stíny pigmentovanější, mi stačí. Až budu potřebovat větší výdrž, asi poběžím pro Artdeco nebo Too Faced.

    OdpovědětVymazat
  8. S touto bází nemám vůbec žádné zkušenosti, ale Artdeco vlastním.... Bohužel... Mám asi divný oční víčka, ale větší výdrž stínů mám na víčkách s bází od Avonu než s Artdecem... Jinak super článek. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Já jsem si ji teď objednala jak byla akce 50% a jsem spokojená, je to první báze takže nemám s čím srovnávat, ale přijde mi, že jsou ty stíny pěknější a vydrží.

    OdpovědětVymazat
  10. za mě báze od Etude House... akorát jde oční makeup pak odlíčit trošku hůř :-D ale drží a ani se nehne :-D

    OdpovědětVymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty