středa 27. února 2013

další novinky + večerní prasárnička

pěkný den všem,

tak to vypadá, že tento týden se nese ve znamení balíčků a nových kousků, které bude třeba pečlivě zkoušet a následně recenzovat :)

Pusťme se hned do toho.



Rozhodla jsem se používat zase chvíli vlasovou péči bez silikonu, ano vlasy nebudou tak lesklé a hladké, ale myslím, že v konečném důsledku jim to prospěje, stejně tak jako vlasové pokožce.
 
Pořídila jsem si tedy šampon a kondicionér pro mastné vlasy. Už snad několik let jsem nepoužívala péči určenou na mastné vlasy, tak jsem zvědavá, jak a zda to bude fungovat.  Tyto přípravky obsahují výtažky z arktického ostružiníku a zakrslé borovice, které by měly normalizovat funkci mazových žláz.
 
Sprchové gely božsky voní, to vám můžu odpřísáhnout. Zatím jsem v praxi zkoušela jen jednou, ale vypadá to, že pokud trváte na tom, aby sprchový gel mnoho moc pěnil, tak to nebude nic pro vás... gel není zdaleka tak pěnivý, jako klasické sprcháče z drogerie. Já s tím však problém nemám.
 
Mýdlo na ruce má neuvěřitelně příznivý poměr cena/výkon/objem. Stojí 90,- Kč za 500ml, což je skvělé. Navíc mýdlo rovněž krásně voní. Tuto variantu jsem zatím nezkoušela, ale ta předchozí je tak skvělá, že i můj chlap si všimnul, že máme nové voňavé a krásně hydratační mýdlo.
 
Pěna do koupele voní úplně tak áááchhhhhh, že to neumím ani popsat, asi ji budu muset poslat k oňufání a popisu Verunkám. Já cítím něco jako malinový pohár, vůně je sladká, připadá mi ovocná, neuvěřitelně příjemná. Včera jsem zkoušela a opravdu pění :)
 
Poznali jste, že jsem z objednávky nadšená??? :)
 
Tak a teď máme na programu tu večerní prasárničku - manžel mě chtěl potěšit a koupil mi "tiramisu", já jsem chtěla potěšit jeho a koupila trubičky :)
 
 
 
No, nemám já doma zlatíčko?? :) Mám!
 
Myslím, že tento týden budeme s novinkami ještě pokračovat! Ale pak si dám fakt už pohov. Budu pilně testovat a nehromadit nové a nové kusy! Slibuju a přísahám na holej pupek - a že mám na co ;)
 
krásný den všem, Meduňka

29 komentářů:

  1. Já jsem ze sibericy naprosto mimo...teď testuju 2 výrobky a jsem naprosto spokojená..za tu cenu objev roku

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak pod to se podepíšu, co máš?

      Vymazat
    2. sérum na stažení pórů pro mastnou a smíšenou pleť a severské mýdlo detox..

      Vymazat
    3. to sérum mám taky, jen moc neumím poznat, jestli funguje, ale oční krém je fajn, můj přítel si ho vyloženě oblíbil :) a noční maska...

      Vymazat
    4. na mě to sérum funguje...má mít antibakteriální účinky a všimla jsem si, že když mi nějaký pupínek vyraší a přes noc se sérem namažu, tak už není druhý den pupínek aktivní...hojí se

      Vymazat
    5. Meduň, dosť si ma navnadila na túto značku, odkiaľ kupuješ? :)

      Vymazat
    6. kupuju na www.hairbeauty.cz

      Vymazat
  2. Já jsem byla strašně zvědavá na tu prasárničku! Vidíš, trefný titulek a tuttobene žhaví drát:D Trubičky jsem neměla ani nepamatuju.
    A z balíčku Sibericy bych byla taky nadšená. Vzhledem k tomu, že trubičky nejsou v dohledu, jdu se ukájet nakupováním:)

    OdpovědětVymazat
  3. Meduňko, Ty jsi vdaná? Kdy mi to uniklo? :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nejsem, ale cítím se být :) To by Ti určitě neuniklo, to se neboj :D

      Vymazat
    2. Myslím, že to s tou posedlostí vdavkami trochu přeháníš...

      Vymazat
    3. A když 3 roky trávím den co den po boku jednoho chlapa, tak nevidím nic divnýho na tom, že se cítím být jeho žena a to i bez vdavek :) Na tom teda fakt nic posedlého nevidím

      Vymazat
    4. No dobře, jste spolu tři roky. To já s drahou polovičkou téměř taky. To asi není úplně kdovíjaká zásluha. (Vydržet s jedním dvacet, třicet let, to už docela pokládám za výkon. :-) Tohle není první článek, kde probleskuje téma svatba. Několikrát sis tu otevřeně stěžovala, že se vdávat chceš a že se přítel nechytá. Důvody jsou mi lhostejné, to je samozřejmě vaše věc. To si nějak vyřeště doma, že ano. :-) Jen kdyžtak pozor na to, co o sobě pustíš do éteru, někteří psaný text velmi dobře vnímají. :-) A bereš na sebe samozřejmě i riziko, že tvůj psaný text bude příjemcem interpretován dost osobitě, možná dle tvého názoru až dezinterpretován. Blog se nerovná obýváku, kde sedíš na kafi s kamarádkou, která tě vždycky poplácá po rameni i kdyby ze slušnosti, protože tě nechce ranit. Holt je i riziko, že na základě toho, cos napsala tě někdo označí za přehnaně vdavekchtivou, protože tě nezná a bude mu tudíž lhostejné, že si pomyslíš (nebo i napíšeš), že ti to oznámila nějaká arogantní kráva. :-) Já to přežiju. I když je to kosmetický blog, tak neumím uvažovat selektivě "pochval rtěnku nebo mlč". Je mi pak jedno, jestli autorce řeknu, že si myslím, že modrá barva jí nesluší nebo upustím poznámku k jejímu soukromému životu. Všechno sdílí dobrovolně. :-)

      Vymazat
  4. mnááááám :D no tak to bych si dala hned!!

    OdpovědětVymazat
  5. Nad těmi sprcháči jsem uvažovala, že si je přišoupnu k seche laku :) tvá recenze je dobře načasovaná :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo? tak to jsem ráda, škoda, že toho zatím nemohu říct víc, fakt je to jen seznamovačka s tím, na co se časem můžete těšit.

      Vymazat
  6. Jééé to musí být voňavý ráj :))

    OdpovědětVymazat
  7. jaké bylo to tiramisu?? uplně se mi sbíhají sliny!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je to slaďák jako hrom!! je to ze té Sparovské kavárny. Zaručuju se, že v tom není ani amaretto ani mascarpone :) Když o tom tak mluvím, tak bych mohla udělat tiramisu o víkendu, když mám čerstvý vejce od šťastných slepic...

      Vymazat
    2. a co v tom teda je....?
      a slepičky jsou š'tastné:D?? jak jsi to poznala? maji růžová vajíčka:P?

      Vymazat
    3. jsou v tom dětský piškoty, řekla bych, že slehačka, hafo cukru, rum a ještě něco, ale nevím co....
      slepičky jsou šťastný, protože běhají venku po zahrádce a můžou kvokat jak o život :) a vajíčka mají pěkně veliký

      Vymazat
    4. nebudou to pštrosí:PPPP?
      a to je teda tiramisu jak vyšitý hele:PPP

      Vymazat
    5. to je tiramisu po česku :D proto jsem ho v článku dala do "..."
      ale když jsem pilotově babičce poslala tiramisu pravé, tak mi řekla, že je tam moc krému, proč jsou tam ty dlouhy piškoty, že dětský stačí a že necítí rum....
      no, tak co k tomu říct....

      Vymazat
  8. Ta prasárnička v nadpisu ale zaujme, Ti povím :D

    Jane´s colours


    OdpovědětVymazat
  9. Co mi to delas!!! To jako NUTNE potrebuju!!! Pisu si na wishlist a poridim si... jednou, az trochu zkrotim koupelnu :D

    OdpovědětVymazat
  10. J,j zase zajímavý tip na kosmetiku - já se teď taky snažím vyhnout silikonům, jak to jen jde - pravda konzistence není taková heboučká a sametová a třeba pěnivá, ale stojí to za to tyhle výhody oželet. Prasárnička byla fakt úžasná! Vzhledem k tomu, že jsem minulý večer "sežrala" dva věnečky, vím o čem mluvíš. Už ať ta zima skončí bo se nevejdu do gatí :)

    OdpovědětVymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty