pátek 18. ledna 2013

několik novinek+veselé brože

pěkný večer,

jak se těšíte na víkend? Já se přiznám, že jsem si vzala dnes půl dne dovolené, abych měla ten víkend delší a víte co, vyhovovalo by mi to tak každý týden - nadělat si hodiny přes týden a v pátek jít na oběd domů, dát si nohy na stůl a pohoda jazz :) Škoda, že to u nás v práci není možné, prostě se to nenosí...


V týdnu jsem pořídila u Madalen další paletku MUA, tentokrát Heaven and Earth. Na obrázku mi připadaly matné, bohužel jsou všechny lesklé :) Ony jsou teda nádherné, jen jsem je chtěla dát mamince k narozkám a mám pocit, že na ty starší oči by byly matné stíny asi vhodnější. Co myslíte? Moje maminka zatím se stíny nemá zkušenosti, ale ráda by se je naučila používat, tak jí chci dopřát něco vhodného. Samozřejmě jsem jí koupila i bázi, aby jí stíny pěkně držely celý den.
Už jsem mamku naučila používat i BBkrém, nechala jsem jí udělat šik účes, fakt je rok od roku pěknější!
 


Pro sebe jsem pořídila Carmex, používám ho 2 nebo 3 dny a zatím teda jsem z něj nadšená a nechápu, jak jsem bez něj mohla žít.
Pak jsme si taky pořídila novou brož. Docela jsem si tyto šité brože oblíbila. Ano, vím, jsou infantilní, ale co se dá robit, připadají mi milé a asi vystihují moji povahu. Některé brože mám z Fleru a některé brože jsem koupila v práci, kde je vyráběli uživatelé sociálně terapeutické dílny. Sněhuláka jsem bohužel tak lehce omylem vyprala o víkendu....tak se mi tak trochu zdeformoval....no, dám si holt příště větší  pozor!




 
Pak jsem si taky pořídila nový sprcháč. Fenjal jsem nikdy neměla, na Vánoce jsem teď od Pilotovy maminky dostala Fenjal pěnu do koupele a ta je teda super, úplně úžasně voní, až jsme byla překvapená. No a tak jsem si po těžkém dnu v práci udělala radost a koupila si další Fenjal kousek.
 
Bázi pod stíny od artdeco jsem si dlouho chtěla koupit a tak jsem se konečně rozhoupala a pořídila jsem si ji. Nyní jsem ve fázi testování.
 
Four season nehtová kúra s ženšenem se na mě v drogerii fakt smála a volala "vem si mě, vem si mě...", nedalo se odolat.
 
Tak a aby toho nebylo málo, tak jsem si pořídila ještě svetr - je to ten barevný pletený podklad na fotce :) Já si pořád kupuju jen šedé svetry, mám jich už asi 6 a tak jsem se odhodlala koupit si jednou v životě barevný svetr! Nemohla jsem se s ním nějak sžít, ale když on tak božsky hřeje....vypadá trochu retro a je to takový ten typ, kdy je předek kratší než zadní díl - jak jsem pochopila, mělo by to teď snad být moderní...no, pro moji duši konzervativní je to trochu odvážné, ale jsem spokojená a docela dost lidí mi ho chválilo... tak snad to mysleli upřímně :)
 
 
Víkend hodlám věnovat vytvořením těch kosmetických balíčků, co jsem některým z vás slíbila, úklidem a četbou. Taky něco do práci si chci přichystat, tak snad bude ten víkend dost dlouhý, abych to všechno stihla.
Taky bych ráda pro vás nafotila pár obrázků pro recenze, bo teda poslední dobou je to se světlem těžké - navíc, když bydlíte v podkroví a okna vám zapadají komplet 15ti cm sněhu :)
 
Mějte se moc moc pěkně, užijte si volno a ať se vám daří.
 
Meduňka
 
 



 

20 komentářů:

  1. Brože se mi líbí, přestože jsou maličko infantilní a ten klientský pes, ten nemá chybu! Jsem zvědavá jak se ti zavděčí Artdeco báze. A maminka to se stíny určitě zvládne lehce, zvlášť když má vedle sebe toho správného poradce:) Matné stíny by byly ovšem lepší. Vážně jsou v té paletce všechny lesklé? Barevně totiž vypadá skvěle!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji, ano, ano, jsou všechny lesklé, ale nádherné.
      No ten pes, ten je špicovej :)

      Vymazat
  2. Ahoj, prosímtě, v které konkrétně drogerii jsi koupila ten lak four seasons? Už jsem o nich někde četla, že mají dobré zpevňovací laky, ale zatím jsem na ně nikde nenarazila :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj, já jsem to kupovala v neřetězcové drogerii, ale mají je ve většině lékáren.

      Vymazat
    2. To jsem si myslela no, tak děkuju :)

      Vymazat
  3. brože jsou moc milé!!! jinak paletku taky mám a hned sem šla testovat třpytivost...a taky jsem na vážkách, kdybych to měla kupovat mamce...je pravda, že jsou třpytivé dosti...chmf, chmf to je dilema...přinejhorším se budeš malovat ty a mamče koupíš něco matnějšího:))ty mua obecně asi mají třpytivé všechno co se dá:/ jinak já jsem s ní tedy spokojená, můžeš ke mě kouknout na líčení s ní:) http://jina-blog.blogspot.cz/2013/01/me-oblibene-zimni-liceni.html

    OdpovědětVymazat
  4. Ty brože jsou krásné a ta sovička, no ta je boží!!! :) Jinak když Ti mamka koupila tu krásnou kabelku, psala jsem Ti, že máš štěstí že máš tak skvělou mamku, ale koukám, že ona má taky štěstí že má Tebe:) Jinak si taky myslím, že na starší oči jsou lepší matné stíny, Lisa Eldridge taky dělala nějaký takový tutorial a říkala to tam:) A taky tam psala, že na starších ženách udělá nejlepší službu tvářenka, že ta růžová líčka dodají tomu obličeji takovou mladistvou svěžest:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. och děkuji, no, já s mamkou chodím cvičit, na kávičku a tak si všemožně jedna druhé snažíme dělat ten svět pěknější :)
      Tvářenku teda nepoužívala určitě nikdy, ale je pravda, že bych jí ji mohla naučit, já ji též dlouho opomíjela a byla to chyba :)

      Vymazat
  5. Jé, taky bych si chtěla pořídit něco od MUA, ale ještě jsem se k tomu nedostala :)).

    http://my-colorful-kingdom.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Me ta paletka prisla vcera a jsem z ni nadsena :-)

    OdpovědětVymazat
  7. meduńko,
    mrzí mne, že jsi čekala spíše matné odstíny.. musím doplnit popisky u jednotlivých produktů :).

    Jinak s bází od Artdeco budeš určitě spokojená ;). Chystám se zkusiti i MUA bázi, ovšem mám teď zatím rozdělané dvě a nechce se mi de facto zbytečně kupovat další :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Madalen, to vůbec nevadí, ono se to upotřebí :) ale popisky nejsou špatný nápad :)

      Vymazat
  8. Báze od Artdeca je skvělá :)

    OdpovědětVymazat
  9. Na paletku čekám už druhý měsíc, tak snad mi brzo dorazí :) Myslím, že jsi mamince vybrala dobře, ty odstíny jsou bezva, i když si taky myslím, jak píšeš, že matnější stíny by byly o chlup lepší, ale přijde mi, že MUA má třpytivé skoro všechny paletky.

    A ty brože jsou naprosto úchvatný a roztomilý! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Já si myslím též, že pro starší pleť jsou vhodnější matné stíny, ale třeba tvojí mamče sednou. Nikdy nevíš :) Artdeco se ti bude určitě tuze zamlouvat. Já jí mám ssa od srpna a ubylo jí tak slabá půlka :) Báze od elfu mi vydžela cca 2 měsíce :) A nejvíc se mi líbí ta brož s pejsek. Tu bych chtěla taky nebo možná kdyby byla číča :)

    OdpovědětVymazat
  11. Ta sovička je neuvěřitelně rozkošná X33

    OdpovědětVymazat
  12. Ta sova nemá chybu. A paletka jakbysmet :))

    OdpovědětVymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty