pondělí 14. ledna 2013

MUA primer

krásný den všem,

dnes jsem si pro vás připravila povídání o bázi pod oční stíny od MUA. Báze má samozřejmě sloužit pro prodloužení trvanlivosti stínů na oku, dále má předcházet slévání stínu do vrásek.
 
Báze má tělovou barvu a velice jemnou konzistenci. Krásně se roztírá, rychle se vstřebává do pokožky, po rozetření nezanechává na pleti barevný povlak. Parfemace je velice jemná, taková nevtíravá, krémová.
 
 



Jednou z funkcí báze je zintenzivnění stínů a to tedy prokazatelně. Tuto funkci si můžete ověřit na následující fotce.


Stíny na bázi opravdu lépe drží. Níže uvedená fotka demonstruje, jak dopadnou stíny po několikatero setření vatovým tamponem. Na bázi stíny drží mnohem lépe.



 Bázi nosím dennodenně cca 14 dní, řekla bych, že to snad na vyzkoušení stačí. Používala jsem na ně z 90ti% stíny MUA, 10ti% Sleek.
Líčím se cca v 6:00 ráno, v práci jsem teď bývala o něco déle, takže jsem se domů vracela cca v 18 - 19 hod. Musím říci, že ačkoli báze určitě funguje, po těch 12ti hodinách už nejsou stíny bez hnutí - lehce se v záhybu víčka dostanou do vrásky, ale jen minimálně. Nicméně se nestane, že byste přišli domů, hledali stíny a stíny v trapu....Bez hnutí mi vydržely stíny cca 9 hodin, což je pro mě obvykle dostačující.
Já nemám zatím zkušenost s dražšími bázemi, jen s bází od Elfu, takže vám zkušenějším asi moc neporadím. Nicméně bych řekla, že stíny MUA mi vyhovují o něco více než elf.
 
Den co den si říkám, že si na každé oko dám jinou bázi a vyzkouším, jak si MUA opravdu vede proti Elfu,ale vždy si vzpomenu, až mám MUA na víčku. On ten mozek ráno ještě nepracuje na plné obrátky a ráno je fofr, takže rychleji líčím než přemýšlím.
 
7,5 ml vás vyjde na 109,- Kč, což není určitě špatná cena. Oproti tomu 5ml elfu přijde cca na 30,- Kč, což je o dvě třetiny méně.... dalo by se říci, že v tomto souboji by díky ceně vyšla asi lépe báze od elfu. Po stránce pocitové u mě vede MUA.
 
Pokusím se v příštích dnech dotáhnout ten elf x MUA souboj do konce, snad nebudu s každým okem jiným vypadat komicky...

Primer si můžete zakoupit za pěkný peníz například u Madalen, kde nakupuji pravidelně já. Dnes jsem například objednala Carmex (85,- Kč), na který jsem extra zvědavá.
 
Zatím se mějte pěkně. Meduňka

20 komentářů:

  1. Mně báze od Elfu tedy vůbec nevyhovovala. Teď nejvíc používám bázi od Essence a dobrý, ale taky už to večer není úplně 100%, nicméně za tu cenu je to fakt bomba :) Na MUA bych mohla juknout, a taky chci bzí od Artdeco a nebo primer od MAC

    OdpovědětVymazat
  2. Mmmm, škoda že tak nefunguje i mně :-// Také o ní budu psát recenzi :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je, to mě mrzí. Já právě nevím, jestli to není tím, že ty MUA stíny dobře drží i bez toho...ale fakt jsem spokojená

      Vymazat
  3. Skvělá recenze, tahle báze mě lákala nakoenc jsem se ale rozhodla, že zainvestuju raději do Artdeca, i tak je ale článek skvělým tipem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. o Artdecu taky uvažuju, právěže chci vidět, jestli je rozdíl mezi těmi dražšími bázemi a levnými

      Vymazat
    2. Artdeco bázi pod oční stíny mám a jsem s ní naprosto spokojený člověk. Ty stíny se fakt ani nehnou,až si někdy říkám,že to není možný :D Takže rozhodně doporučuju :) Ell

      Vymazat
    3. ano, už týden používám a souhlasím, je to nejlepší báze, kterou jsem zatím měla.

      Vymazat
  4. Tak to určitě stojí za vyzkoušení :) Odhodlávám se k tomu, že si u Madalen objednám MUA paletku Heaven and Earth.. Když asi nikdy v životě nebudu mít od Urban Decay, tak mi postačí tahle, si myslím, bohatě.. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak tuhle paletku jsem dnes objednávala taky :) jsem na ni zvědavá

      Vymazat
  5. Já jsem teď hodně spokojená s bází od avonu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. viděla jsem, že ji uvedli na trh, ale zatím jsem neměla tu čest ji vyzkoušet.

      Vymazat
  6. Já myslím,že brzy budem všechny zapaletkované a obázované.Musím se vždycky pousmát,když čtu,jak někomu přišla objednávka s tím či oním...no celá já..když ty paletky jsou všechny tak pěkné a jedna barvička hezčí než druhá..Však oni vědí,jak na nás :-D Jsem moc zvědavá,jak dopadne duel mezi bázemi..Já ještě žádnou nezkoušela,ale asi už to dlouho nevydržím!

    OdpovědětVymazat
  7. Já mám raději takové ty báze trochu hutnější konzistence (Artdeco v kelímku, Primer Potion v tubě...), ale tahle taky vypadá dobře. :)

    OdpovědětVymazat
  8. neviem či len mne ale neuvedomujem si že MUA má aj niečo iné ako tie úžasné paletky a keď si čítam recenziu príde mi to zvláštne :D

    OdpovědětVymazat
  9. Já mám zkušenosti jenom s tou Elfí bází, takže jsem na to srovnání docela zvědavá :)

    OdpovědětVymazat
  10. som rada, ze uz pise niekto aj o tejto bazi..pretoze som zatial citala len anglicke blogy, ktore o nej pisali..
    ja som si ju chcela minule objednat, ale bola vypredana takze nabuduce :)

    OdpovědětVymazat
  11. Tak to jsem už ted moc zvědavá na to srovnání na oku ;-). Ja mam od Elfu a nemuzu si stezovat.

    OdpovědětVymazat
  12. Především díky za ten odkaz na obchod, bázi vyzkouším:-)

    OdpovědětVymazat
  13. tak s tou bazou to vyzera uzasne:), my sme doma mali od elfu, takze na zrovnanie som zvedava:)

    OdpovědětVymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty